DERMATOLOG

Założony przez Karczoszka
strony: wstecz 1 2 3 4 5 dalej
Gość napisał(a):A ja mogę polecić dra Zarembę, przyjmuje on na kasę chorych w przychodni na Szymanowskiego 18 (os. stacja).Niestety przyjmuje tylko w środy, z tego co pamiętam to jakoś do południa. I telefon do przychodni  29 760 26 55

Gość

28-04-2010, 13:35
A ja mogę polecić dra Zarembę, przyjmuje on na kasę chorych w przychodni na Szymanowskiego 18 (os. stacja).Niestety przyjmuje tylko w środy, z tego co pamiętam to jakoś do południa. I telefon do przychodni  29 760 26 55
Gość napisał(a):mam problem z zapaleniem mieszków włosowych spowodowane to jest najprawdopodobniej gronkowcem,szukam dobrego dermatologa,może ktoś z was to leczył gdzieś???prosze o odpowiedź.

Gość

27-05-2010, 13:23
mam problem z zapaleniem mieszków włosowych spowodowane to jest najprawdopodobniej gronkowcem,szukam dobrego dermatologa,może ktoś z was to leczył gdzieś???prosze o odpowiedź.
Gość napisał(a):Może ktoś wypowiedziec się nt. dr Aleksandry Ciemerych z Centrum Medycznego????  

Gość

07-07-2010, 07:28
Może ktoś wypowiedziec się nt. dr Aleksandry Ciemerych z Centrum Medycznego????  
Gość napisał(a):Moja siostra chodzi do dr Ciemerych w Centrum Medycznym i ja widzę poprawę na jej twarzy. Jednak wizyta kosztuje 80 zł.chyba

Gość

07-07-2010, 12:34
Moja siostra chodzi do dr Ciemerych w Centrum Medycznym i ja widzę poprawę na jej twarzy. Jednak wizyta kosztuje 80 zł.chyba
Gość napisał(a):Tak, wiem... 80 zł to nie jest mała kwota ale jeśli naprawde pomoze to mysle, ze warto... Ja z tradzikiem walcze od 8 lat.... Naczytałam sie o p. Chełchowskiej dużo... sama wiem, bo byłam - nie polecam nikomu.Dzieki za odpowiedz. A moze ktos jeszcze cos doda?  

Gość

07-07-2010, 17:11
Tak, wiem... 80 zł to nie jest mała kwota ale jeśli naprawde pomoze to mysle, ze warto... Ja z tradzikiem walcze od 8 lat.... Naczytałam sie o p. Chełchowskiej dużo... sama wiem, bo byłam - nie polecam nikomu.Dzieki za odpowiedz. A moze ktos jeszcze cos doda?  
Gość napisał(a):Dr Ciemierych bardzo fajna jest, ma dobre podejście i zna się na rzeczy, mi tez pomogła a miałam okropna twarz w trądziki. Takze polecam:)

Gość

08-07-2010, 09:50
Dr Ciemierych bardzo fajna jest, ma dobre podejście i zna się na rzeczy, mi tez pomogła a miałam okropna twarz w trądziki. Takze polecam:)
Gość napisał(a):Dr Ciemierych bardzo fajna jest, ma dobre podejście i zna się na rzeczy, mi tez pomogła a miałam okropna twarz w trądziki. Takze polecam:)

Gość

08-07-2010, 09:50
Dr Ciemierych bardzo fajna jest, ma dobre podejście i zna się na rzeczy, mi tez pomogła a miałam okropna twarz w trądziki. Takze polecam:)
Gość napisał(a):[quote=Gość]Czy z dr. Noll- Kaczyńską trzeba wcześniej umówić się na wizytę?? I jak ktoś wie ile ona bierze za wizytę??? [/quote]pani doktor za wizytę bierze 60 zl. osobiście polecam. ma tez swoj gabinet w nowym szpitalu gdzie wykonuje peelingi chemiczne za 150 zl. tez polecam bo robilam i widze znaczna poprawe.

Gość

14-07-2010, 09:19
[quote=Gość]Czy z dr. Noll- Kaczyńską trzeba wcześniej umówić się na wizytę?? I jak ktoś wie ile ona bierze za wizytę??? [/quote]pani doktor za wizytę bierze 60 zl. osobiście polecam. ma tez swoj gabinet w nowym szpitalu gdzie wykonuje peelingi chemiczne za 150 zl. tez polecam bo robilam i widze znaczna poprawe.
Gość napisał(a):Czy posiada ktos na miary nna trgo dermatologa z bialegostoku co przyjmuje na stacji??

Gość

04-08-2010, 21:16
Czy posiada ktos na miary nna trgo dermatologa z bialegostoku co przyjmuje na stacji??
Gość napisał(a):Ostrołęka, ul. Szymanowskiego 18, tel. 29 7602655  

Gość

05-08-2010, 08:04
Ostrołęka, ul. Szymanowskiego 18, tel. 29 7602655  
nerwowa22 napisał(a):Czy ktoś wie gdzie i kiedy przyjmuje dermatolog z Białegostoku?Jak doktor się nazywa? i czy przyjmuje prywatnie?naprawde pilne słyszałam że bardzo dobry specjalista lecze się już od 2 lat mam trądzik różowaty i nikt jak na razie mi nie pomógł

nerwowa22

Wpisów: 1
17-08-2010, 10:35
Czy ktoś wie gdzie i kiedy przyjmuje dermatolog z Białegostoku?Jak doktor się nazywa? i czy przyjmuje prywatnie?naprawde pilne słyszałam że bardzo dobry specjalista lecze się już od 2 lat mam trądzik różowaty i nikt jak na razie mi nie pomógł
Gość napisał(a):ten z Białegostoku to właśnie Zaremba

Gość

18-08-2010, 14:17
ten z Białegostoku to właśnie Zaremba
Gość napisał(a):Kontakt do Doktor Noll-Kaczyńskiej:http://monroe.itindustry.pl/5715.html

Gość

24-01-2011, 15:19
Kontakt do Doktor Noll-Kaczyńskiej:http://monroe.itindustry.pl/5715.html
Gość napisał(a):ma ktoś numer osobisty do Małgorzaty  Nol Kaczynskiej

Gość

18-02-2011, 16:24
ma ktoś numer osobisty do Małgorzaty  Nol Kaczynskiej
Gość napisał(a):662075208

Gość

18-02-2011, 17:50
662075208
Gość napisał(a):dzienki {usmiech}

Gość

18-02-2011, 18:02
dzienki {usmiech}
Gość napisał(a):dzienki {usmiech}

Gość

18-02-2011, 18:02
dzienki {usmiech}
Gość napisał(a):W Warszawie blisko centralnego, przy ul. koszykowej 82 A ZNAJDUJE SIĘ PRZYCHODNIA/KLINIKA dermatologiczna, pracują tam doktorzy i profesorzy, sama leczyłam tam trądzik parę lat temu, polecałam znajomym, wszystkim pomogli. Nazwiska to np. prof.nadzw.dr.hab. Hanna Wolska, dr Anna Pura, dr. Ambroziak, dr. Kryst. Wystarczy skierowanie i nic się nie płaci. Mają dobrych specjalistów od łuszczycy. Naprawdę polecam, w tej samej klinice pracuje Pani Noll-Kaczyńska tyle,że ona dopiero się uczy więc  za wiele nie można od niej wymagać, a że przyjmuje w ostrołęce, dlatego każdy do niej ciągnie. To młoda dziewczyna bez doświadczenia, byłam na tych wizytach z dzieckiem ale ona się jeszcze gubi w tym czego się uczy. Za kilka lat pewnie będzie z niej dobry dermatolog, ale póki co, warto się wydelegować do stolicy. Pozdrawiam wszystkich

Gość

21-09-2011, 18:26
W Warszawie blisko centralnego, przy ul. koszykowej 82 A ZNAJDUJE SIĘ PRZYCHODNIA/KLINIKA dermatologiczna, pracują tam doktorzy i profesorzy, sama leczyłam tam trądzik parę lat temu, polecałam znajomym, wszystkim pomogli. Nazwiska to np. prof.nadzw.dr.hab. Hanna Wolska, dr Anna Pura, dr. Ambroziak, dr. Kryst. Wystarczy skierowanie i nic się nie płaci. Mają dobrych specjalistów od łuszczycy. Naprawdę polecam, w tej samej klinice pracuje Pani Noll-Kaczyńska tyle,że ona dopiero się uczy więc  za wiele nie można od niej wymagać, a że przyjmuje w ostrołęce, dlatego każdy do niej ciągnie. To młoda dziewczyna bez doświadczenia, byłam na tych wizytach z dzieckiem ale ona się jeszcze gubi w tym czego się uczy. Za kilka lat pewnie będzie z niej dobry dermatolog, ale póki co, warto się wydelegować do stolicy. Pozdrawiam wszystkich
Gość napisał(a):czy w Ostrolece przyjmuje jakis dermatolog na NFZ specjalizujacy sie alergia?

Gość

03-10-2011, 22:42
czy w Ostrolece przyjmuje jakis dermatolog na NFZ specjalizujacy sie alergia?
Gość napisał(a):ja tez korzystam z pomocy pani Nol-Kaczyńskiej.jestem bardzo zadowolona.teraz juz nie przyjmuje w nowym szpitalu tylko ma swoj gabinet na kilinskiego i przyjmuje na sienkiewicza 55 .za wizyte bierze 70zl(jeszcze tak bylo miesiac temu)nr.tel 662-075-208.jest przesympatyczna i ma pojecie o tym co robi.{usmiech}

Gość

04-10-2011, 14:53
ja tez korzystam z pomocy pani Nol-Kaczyńskiej.jestem bardzo zadowolona.teraz juz nie przyjmuje w nowym szpitalu tylko ma swoj gabinet na kilinskiego i przyjmuje na sienkiewicza 55 .za wizyte bierze 70zl(jeszcze tak bylo miesiac temu)nr.tel 662-075-208.jest przesympatyczna i ma pojecie o tym co robi.{usmiech}

strony: wstecz 1 2 3 4 5 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów

Szanowny internauto,

prosimy o zapoznanie się z treścią i wyrażenie zgody:

Zgadzam się na przechowywanie w moim urządzeniu plików cookies, jak też na przetwarzanie w celach analizy moich zachowań w niniejszym Serwisie moich danych osobowych, zapisywanych w tych plikach, pozostawianych przeze mnie w ramach korzystania z Serwisu przez JML Sp. z o.o., z siedzibą w Ostrołęce przy ul. Nasypowa 7 oraz jego Zaufanych partnerów. Więcej informacji związanych z przetwarzaniem danych osobowych znajdą Państwo w naszej Polityce Prywatności. Zgoda na przetwarzanie danych w ww. celu może być w każdej chwili cofnięta poprzez link umieszczony w Polityce Prywatności.

Podstawą prawną przetwarzania Państwa danych osobowych zawartych w plikach cookie w ww. celu, jest zgoda użytkownika na przetwarzanie danych osobowych wyrażona poprzez zaznaczanie powyższego okienka (art. 6 ust. 1 lit. a pltk).

Użytkownikom przysługują następujące prawa: prawo żądania dostępu do swoich danych, prawo do ich sprostowania, prawo do usunięcia danych, prawo do ograniczenia przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych. Więcej informacji na temat przetwarzania Państwa danych osobowych, w tym przysługujących Państwu uprawnień, znajdziecie Państwo w naszej Polityce Prywatności.