- Forum ogólne
- zespół muzyczny SKARABEUSZ
zespół muzyczny SKARABEUSZ
Gość napisał(a):Wiadomo dla każdego co innego ja bawilem się przy ,,mamzelu,, , ,,impuls,, tez fajnie gra ten drugi z wokalistka , numerów nie mam ale pewnie w necie można znalezc
Gość

Gość napisał(a):{usmiech} zespół grał u mnie na weselu i szczerze go polecam. Maja bogaty repertuar i wszystko grają na żywo. Jak czegoś nie mają to nie problem, aby sie go nauczyli. Nie ma żadnej ściemy, goście byli zadowoleni tak jak i My. W takim stopniu, że domagali się bisów. Wysoka kultura artystyczna jak i wykonania utworów pozostawia przyjemne wspomienia z tak ważnego dnia.
Gość

Gość napisał(a):{usmiech} zespół grał u mnie na weselu i szczerze go polecam. Maja bogaty repertuar i wszystko grają na żywo. Jak czegoś nie mają to nie problem, aby sie go nauczyli. Nie ma żadnej ściemy, goście byli zadowoleni tak jak i My. W takim stopniu, że domagali się bisów. Wysoka kultura artystyczna jak i wykonania utworów pozostawia przyjemne wspomienia z tak ważnego dnia.
Gość

Gość napisał(a):Uwielbiam ich. Nie liczę już weselna ktorych sie z nimi bawilismy. Są świetni pod każdym względem.
Gość

Gość napisał(a):zespół Arion bawiłam się na wielu weselach kiedy grali i zawsze było fajnie! ;)
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów