- Forum ogólne
- monopol KTH na Centrum a prezes Dymerski
monopol KTH na Centrum a prezes Dymerski
Gość napisał(a):[quote]A mi się wydaje, że Ynet już długo nie wytrzyma na rynku w Ostro.[/quote]Konkrety, człowieku, konkrety. Dlaczego ?W czym tak bardzo konkurencyjne firmy wyprzedziły Ynet?
Gość

morus napisał(a):[quote=]A mi się wydaje, że Ynet już długo nie wytrzyma na rynku w Ostro. Podejrzewam, że właściciel KTH pochodzący z Białegostoku podejmie kroki odnośnie swojej firmy takie same jak większość providerów w Białymstoku. [/quote]Mysle ze sie mylisz, trzymamy sie chyba najlepiej, mamy ceny nizsze od wiekszosci dostawcow, jakosc tez jest lepsza wiec nie wiem skad takie mysli. Podlaczamy 100 nowych klientow miesiecznie, mamy kilka tys zadowolonych uzytkownikow. Co sie niby moze wydazyc? KTH nagle zmieni podejscie do ludzi i poprawi fatalna jakosc uslug? Nawet gdyby tak sie stalo to minie kilka lat zanim ludzie nabiora zaufania do tej firmy.
morus
Gość napisał(a):Widzę nikt nie wpadł na trop. KTH może nie być już KTH a cała sieć przynależeć będzie do ogólnopolskiej firmy telekomunikacyjnej z obcym kapitałem i własnymi potężnymi łączami internetowymi, świadcząca nie tylko usługi internetowe, ale i telewizyjne, komórkowe itd. Więc sobie Ynet nie podskoczy. A do tego podobno w przyszłym roku ma chyba wejść Multimedia na rynek ostrołęcki. A z tymi kilkoma tysiącami abonentów to bym nie przesadzał.
Gość

Gość napisał(a):{usmiech}"Jeśli chodzi o os Centrum to TPSA zaakceptowała nasze projekty na dzierzawe kanalizacji i w tym tyg zaczynamy ciągnąć światłowody na ul. Żebrowskiego, Madalińskiego, Sikorskiego. Pozniej reszta ulic. nie przeszkodzi nam w tym jakis prezesina ani nikt inny.Oczywiście będą mega promocje.pozdrmorusYNET MANAGEMENT"{usmiech}Dziękuję za odpowiedź, Ynet poleciły mi moje 2 koleżanki, które są bardzo zadowolone, cieszy mnie fakt,że znaleźliście sposób na prezesa, a jeszcze bardziej fakt, iż będę mogła zostać Waszą klientką. Szczególnie, że jedna z ww. ulic to moja!!!{ok}
Gość

Gość napisał(a):Prezes Dymerski to taki niesprawiedliwy św. Mikołaj, który rozdaje mieszkania spółdzielcze swoim znajomkom, którzy poczekaja kilka lat i wykupią je za bezcen.
Gość

morus napisał(a):Siema...Po dlugich negocjacjach doszlismy do porozumienia.Mozna zakładać Ynet na centrum. Zapraszam do biura....pozdr
morus
Gość napisał(a):KTH to dziadostwo sa straszne przerwy w pingu {dobani} np gdy sie gra przez internet bardzo czesto dostaje sie Disconnect przez te przerwy.... nie radze {!}
Gość

Gość napisał(a):KTH to dziadostwo sa straszne przerwy w pingu {dobani} np gdy sie gra przez internet bardzo czesto dostaje sie Disconnect przez te przerwy.... nie radze {!}
Gość

Gość napisał(a):a ja mam KTH i jestem zadowolona a co! nie ma większych problemów z łącznością a jak są to w ciągu godziny są rozwiązywane. Bardzo miła obsługa telefoniczna i zawsze można się dogadać. To taka łyżka miodu do tego słoika dziegciu {chytry}Pozdrawiam KTH {tak}
Gość

Gość napisał(a):Ja tez mam internet z KTH i nie powiem złego słowa {usmiech} mila obsługa i jesli cos sie dzieje zaraz panowie przyjezdzaja i sprawdzają co jest nie tak.Pozdrowienia dla pracowników KtH i abonentów {usmiech}{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):KTH TO NAJWIEKSZY BADZIEW JAKI MOZE BYC !!!!! JA MAM KTH TO POGRAC NIE MOGE, ANI ROZMAWIAC NA SKYPE BO MAM STRASZNE PRZERWY W POLACZENIU {dobani} KTH TO TOTALNE DNO !!
Gość

Gość napisał(a):KTH TO NAJWIEKSZY BADZIEW JAKI MOZE BYC !!!!! JA MAM KTH TO POGRAC NIE MOGE, ANI ROZMAWIAC NA SKYPE BO MAM STRASZNE PRZERWY W POLACZENIU {dobani} KTH TO TOTALNE DNO !!
Gość

Gość napisał(a):Uwaga! Rezerwowy HUB DC++ dla KTH: dc-net*kicks-ass*net:4000 (zamień * na .)Aby go użyć wybierz z menu Plik: Szybkie połączenie lub naciśnij Ctrl+qWiFi.
Gość

Gość napisał(a):Podaje adres jeszcze raz: dc-net.kicks-ass.net:4000WiFi
Gość

Gość napisał(a):Jeżeli KTH nie naprawi HUB'a albo ludzie nie zaczną korzystać z rezerwowego to najpewniej skuszę się na ofertę eTelinka.Za 54 + 29 = 83 zł można mieć łącze ADSL2 z prędkością do 20Mbps i 1Mbps uploadu przy umowie na 24 miesiące. Wymogiem jest doprowadzona linia telefoniczna od TPSA.Jak ktoś posiada "niepotrzebny" numer to może zawiesić linię za 21zł/miesięcznie i wyjdzie jeszcze taniej (75zł/miesiąc). W KTH podobna prędkość to co najmniej 99-129zł przy umowie na 36 miesięcy {zly}.
Gość

Gość napisał(a):Faktycznie oferta Etelik wymiata. Dzięki za info.Możecie na ich stronie sprawdzić jakie parametry "trzyma" wasza linia. Super. etlink.plWiFi
Gość

netes napisał(a):Wcale nie widać, że 2 ostatnie posty napisała ta sama osoba... i że to zwykła reklama.
netes
Gość napisał(a):{diabelek}
Gość

Gość napisał(a):[quote=netes]Wcale nie widać, że 2 ostatnie posty napisała ta sama osoba... i że to zwykła reklama. [/quote]Hehe, no dobre {usmiech}.a może i wcześniejsze posty też - IP 217.98.20.*Ktoś mało inteligentny próbuje robić reklamę {usmiech}
Gość

Gość napisał(a):wiecie czemu nie działa hub DC.NET.KTH.PL:4000 jak chce sie połączyć wyskakuje mi taki błąd [18:35] *** Łączenie z DC.NET.KTH.PL:4000...[18:35] *** Próba połączenia nie powiodła się, ponieważ połączona strona nie odpowiedziała poprawnie po ustalonym okresie czasu lub utworzone połączenie nie powiodło się, ponieważ połączony host nie odpowiedział.
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów