- Kadzidło
- Gmina Kadzidło - to lubię
Gmina Kadzidło - to lubię
kurp napisał(a):Na zaczynający się weekend w podzięce za waszą aktywność przez cały tydzień proponuję lżejszą formułę dyskusji. Proszę Was o refleksję dlaczego lubimy Gminę Kadzidło (nie mylić z Urzędem Gminy). Ja od siebie powiem tak. Nigdy i nigdzie nie czułem się u siebie tak jak w Kadzidle. Tu są moje korzenie i nic mnie stąd nie wyrwie.
kurp
Gość napisał(a):Bo jest zielona i ciepła :-) tylko do władzy nie ma szczęścia :-(
Gość

Gość napisał(a):Mój boże, ale cierpisz od tego ucisku. Szczere kondolencje.
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Mój boże, ale cierpisz od tego ucisku. Szczere kondolencje. [/quote]nie myl ucisku z głupotą ;)
Gość

Gość napisał(a):Demagogia chłopcy. Czysta demagogia.
Gość

Gość napisał(a):...rzecze władza{diabelek}
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Demagogia chłopcy. Czysta demagogia. [/quote]ale ty mundry jesteś, toć to szok {gafa}
Gość

Gość napisał(a):[quote=kurp]Na zaczynający się weekend w podzięce za waszą aktywność przez cały tydzień proponuję lżejszą formułę dyskusji. Proszę Was o refleksję dlaczego lubimy Gminę Kadzidło (nie mylić z Urzędem Gminy). Ja od siebie powiem tak. Nigdy i nigdzie nie czułem się u siebie tak jak w Kadzidle. Tu są moje korzenie i nic mnie stąd nie wyrwie. [/qMoje korzenie są w sąsiedniej gminie , ale tu czuje bardzo dobrze owszem brakuje zaplecza kulturalnego i sportowego....chociaż zaplecze jest ale malo wykorzystywane zarówno GOK , hala sportowa ,czy strzelnica może należało by pomyśleć nad tym żeby sie działo coś w Kadzidle na co dzień.... Myślę że dużo jest jeszcze do zrobienia ale po części od każdego z nas po częścizależy jak nasza Gmina będzie wyglądać i co sie w niej będzie działo a od naszej władzy zależy czy będzie sprzyjać ......{usmiech}{usmiech}{usmiech} PROPONUJE ,,KURPIOWI,, ABY ZAPODAŁ KOLEJNY TEMAT ,,NASZE INICJATYWY,, nie mylić z czynem społecznym {usmiech}{usmiech}{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):Kadzidło to jest coś co lubię... bo tu nawet kurczaki tańczą {jezyk}
Gość

Gość napisał(a):się lubi, co się ma {jezyk}
Gość

Gość napisał(a):chciałbym aby w kadzidle powstał aqua park, no albo chociaż disneyland
Gość

Gość napisał(a):a cyrk ci nie wystarczy?
Gość

Gość napisał(a):w kadzidle najfajniejsi są Pajace :)którzy zajmują się zabawianiem ludzi w internecie
Gość

Gość napisał(a):Kurp ,załóż nowy watek,bo nuda.Wszystkie tematy odgrzewane.Ach sorrka Ty zapewne w pracy.W robocie widać nie możesz na forach się udzielać.Czy może biegasz po wsi i tematy zbierasz? Raczej nie ,bo gdybyś faktycznie ludzi zapytał tematy byłyby zupełnie inne.Ale przecież to ty masz monopol na demokrację.Kurp na prezydenta.No własnie to się zapewne opozycja buduje.Lichutko.
Gość

Gość napisał(a):spoko cioto
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Kurp ,załóż nowy watek,bo nuda.Wszystkie tematy odgrzewane.Ach sorrka Ty zapewne w pracy.W robocie widać nie możesz na forach się udzielać.Czy może biegasz po wsi i tematy zbierasz? Raczej nie ,bo gdybyś faktycznie ludzi zapytał tematy byłyby zupełnie inne.Ale przecież to ty masz monopol na demokrację.Kurp na prezydenta.No własnie to się zapewne opozycja buduje.Lichutko. [/quote]czego ty się tak boisz? gość założył tematy dobre bo ludzie wchodzą i się wpisują, gdyby ciebie nie inetersowały to nie siedziałbyś tu, oj coś wójtem śmierdzisz, że tak cie krytyka włądzy boli
Gość

Gość napisał(a): oj,śmierdzi
Gość

Gość napisał(a):łoł kurde{diabelek}a było tak miło
Gość

Gość napisał(a):a to sw.inia{dobani} i jescze startuje na trzecią kadencję?
Gość

Gość napisał(a):ale hecaŁYKUszenka kasuje jedne tematy i zakłada kolejne.Olender, jeżeli postępujesz zgodnie z tym cytatem, to czy byłeś złożyć zeznania w prokuraturze? Mam nadzieję, że tak i śledztwo w sprawie dyrektora zostanie wznowione.Na wszelki wypadek, żeby twój wpis nie zniknął, zrobiłem sobie screena.
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów