- Forum ogólne
- Czy ktoś może mi powiedzieć coś więcej o szkole Żak
Czy ktoś może mi powiedzieć coś więcej o szkole Żak
Gość napisał(a):Żak to jak najbardziej NORMALNA szkoła - a może nawet jeszcze lepsza :){tak}
Gość
Gość napisał(a):Na jakiej stronie można sprawdzić tematy zadanych prac w tej szkole. Chodzę do LO 1 semestr
Gość
Gość napisał(a):Chodziłam do tej szkoły i mogę ją polecić z czystym sumieniem. Wykładowcy są ok, panie w sekretariacie bardzo miłe i pomocne, organizacyjnie też bez zarzutów...
Gość
Gość napisał(a):Ja się tam uczyłem i polecam. Szkoła dobrze zorganizowana i mozna sporo z niej wynieść. :P
Gość
Ja się tam uczyłem i polecam. Szkoła dobrze zorganizowana i mozna sporo z niej wynieść. :P
Gość napisał(a):Dobry poziom nauczania. Ukończyłem tam szkołę policealną, poznałem wiele wpsaniałych ludzi i dużo się nauczyłem. Polecam!
Gość
Dobry poziom nauczania. Ukończyłem tam szkołę policealną, poznałem wiele wpsaniałych ludzi i dużo się nauczyłem. Polecam!
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Dobry poziom nauczania. Ukończyłem tam szkołę policealną, poznałem wiele wpsaniałych ludzi i dużo się nauczyłem. Polecam!
Żak szkoda czsu
Gość
Gość napisał(a):Dobry poziom nauczania. Ukończyłem tam szkołę policealną, poznałem wiele wpsaniałych ludzi i dużo się nauczyłem. Polecam!
Żak szkoda czsu
Gość napisał(a):szkoda czasu i nerw .
Gość
szkoda czasu i nerw .
Gość napisał(a):Dlaczego? 2 lata spędziłam w tej szkole, zrobiłam dwa kierunki, jeden płatny, drugi darmowy i nie żałuję. Jeżeli się wie co sie chce robić i dobrze wybierze się kierunek, to można się rozwijąc, dużo nauczyć i czerpać z tego przyjemność! Osobiście żaka bardzo polecam, dobrze wspominam
Gość
Dlaczego? 2 lata spędziłam w tej szkole, zrobiłam dwa kierunki, jeden płatny, drugi darmowy i nie żałuję. Jeżeli się wie co sie chce robić i dobrze wybierze się kierunek, to można się rozwijąc, dużo nauczyć i czerpać z tego przyjemność! Osobiście żaka bardzo polecam, dobrze wspominam
Gość napisał(a):A ja się zastanawiam nad drugim kierunkiem studiów. Tylko nie mam za bardzo czasu na dojazdy do Warszawy. Szkoła policealna też mi przyszła do głowy, ale te kierunki u Was takie mało konkretne. Ktokolwiek pracuje potem w zawodzie? Serio pytam, ale absolwentów, nie pracowników. Jeśli Żak chce mieć słuchaczy dla dotacji i samoutrzymania się, wprowadzi popytne kierunki, nie zapychacze. Dla mnie fajny byłby technik farmacji (ale chyba już uczenie go jest niezgodne z przepisami?), albo jak proponowali wyżej technik ratownictwa lub coś w ten deseń. Koniecznie z tytułem. Nie jakiś tam specjalista od czegoś tam. Kierunek w szkole policealnej powinien umożliwić szybkie przekwalifikowanie się, a nie uczenie głupot dla samego uczenia. Po to jest szkoła, aby później pracować i zarabiać. I tego ludzie oczekują.
Gość
A ja się zastanawiam nad drugim kierunkiem studiów. Tylko nie mam za bardzo czasu na dojazdy do Warszawy. Szkoła policealna też mi przyszła do głowy, ale te kierunki u Was takie mało konkretne. Ktokolwiek pracuje potem w zawodzie? Serio pytam, ale absolwentów, nie pracowników. Jeśli Żak chce mieć słuchaczy dla dotacji i samoutrzymania się, wprowadzi popytne kierunki, nie zapychacze. Dla mnie fajny byłby technik farmacji (ale chyba już uczenie go jest niezgodne z przepisami?), albo jak proponowali wyżej technik ratownictwa lub coś w ten deseń. Koniecznie z tytułem. Nie jakiś tam specjalista od czegoś tam. Kierunek w szkole policealnej powinien umożliwić szybkie przekwalifikowanie się, a nie uczenie głupot dla samego uczenia. Po to jest szkoła, aby później pracować i zarabiać. I tego ludzie oczekują.
Gość napisał(a):Atmofsera najlepsze :D Chodzi się tam z usmiechem na twarzy, polecam :))
Gość
Atmofsera najlepsze :D Chodzi się tam z usmiechem na twarzy, polecam :))
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Czy ta szkoła jest płatna ?Tak
Gość
Gość napisał(a):Czy ta szkoła jest płatna ?Tak
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów