- Forum ogólne
- jaki ortopeda w Ostrołęce?
jaki ortopeda w Ostrołęce?
mken napisał(a):jakiego polecacie dobrego ortopedę w O-ce?
mken
Gość napisał(a):Gadomskiego
Gość

Gość napisał(a):Zgadzam się dr Gadomski{ok}
Gość

mken napisał(a):dr Gadomski specjalizuje się raczej chyba w kolanach. Poszukuję ortopedy od kręgosłupa, a Gadomski ma małe o tym pojęcie - byłam na wizycie
mken
Gość napisał(a):żadnego hehehhe;-)
Gość

Gość napisał(a):[color=#ff0000][/color][size=18][/size] Nie ma żadnych dobrych specjalistów w Ostrołęce mnie tak leczyli,że za miesiąc miałabym dziurę w żołądku pół roku chodziłam z bólem pogotowie,rodzinny lekarz wszystko kończyło się podaniem środków przeciwbólowych i do domu.To wszystko łapuwkarze ,ręce w kieszeni i człowieku jak nie posmarujesz to zapomnij o godnym traktowaniu.... Jestem gotowa napluć w twarz chirurgowi,który powiedział do mnie jako lekarz,że ludzie z bólem po 20 lat chodzą i żyją.To jest karygodne jak można do pacjenta w ten sposób mówić?????ZNIECZULICA....
Gość

Gość napisał(a):w Ostrołęce operacje kręgosłupa przeprowadzają lekarze z Olsztyna : Budkiewicz i Niedźwiecki i lekarze z Warszawy: Nosarzewski i Górski
Gość

Gość napisał(a):Jak chcecie być sprawni to ABSOLUTNIE ŻADEN!!! Wiem co mówię bo doświadczyłem na własnej skórze, znaczy kościach.
Gość

Gość napisał(a):Kilka lat temu mialam zabieg na kolano,i musze przyznac ze bardzo dobrze zaopiekowali sie mna lek.Gurzeda i lek byl ordynatorem na ortopedii Przezdziecki.Naprawde nie moge narzekac!Odnosnie lek.Gurzedy moge powiedziec rowniez ze moj syn mial dysplazje stawu biodrowego i on ze tak powiem wyprostowal mi syna teraz biega jak Foret Gump zeby nie Gurzeda teraz moj syn bylby kaleka:)
Gość

Gość napisał(a):Mnie lekarz rodzinny po półtoramiesięcznej walce z zapaleniem stawu skokowego potwierdzonym badaniem krwi wysłał do ortopedy. Lek ortopeda dr Ćwikła stwierdził że zapalenie stawu trwające półtora miesiąca to żaden problem i można to wyleczyć ASPIRYNĄ lub innym lekarstwem na temperaturę i przyziębienie. A.Kosa
Gość

Gość napisał(a):Mnie lekarz rodzinny po półtoramiesięcznej walce z zapaleniem stawu skokowego potwierdzonym badaniem krwi wysłał do ortopedy. Lek ortopeda dr Ćwikła stwierdził że zapalenie stawu trwające półtora miesiąca to żaden problem i można to wyleczyć ASPIRYNĄ lub innym lekarstwem na temperaturę i przyziębienie. A.Kosa
Gość

JanPan napisał(a):No to może spróbować czegoś innego, tam gdzie się da. Ja mam pełno problemów po kontuzjach i ciągle jakieś nowe, chodzę http://akupunkturapokrywka.pl/ jestem zadowolony, olewam lekarzy bo tylko mnie denerwują.
JanPan
Gość napisał(a):Ja polecam Nosarzewski z Warszawy ale trzeba go ciągnąc za język żeby coś powiedział.
Gość

Gość napisał(a):Źaden, polecam klinikę Mediq w Legionowie i dr.Kozieła.Siedząc w kolejce do niego rozmawiamy jako pacjenci . są to osoby,którym Ostrołęka zrobiła zabieg lub operację i Legionowo na nowo łamie kości ,żeby chory pacjent mógł funkcjonować. To nie żadna reklama lekarza,ale szczera prawda. Mój syn miał już tam 3 operacje i ja też na nią czekam.Wypadek,Sor Ostrołęka. Prześwietlenie i opis nic nie stwierdzono.Ból nie ustępuje, więc co? znów Legionowo i diagnoza bardzo poważna. W naszym szpitalu brakuje specjalistów i to bardzo dobrych.Co z dobrze wyposażonego szpitala,gdy brakuje dobrej opieki medycznej.
Gość

Gość napisał(a):A dr.Gadomski bez urazy dla lekarza kierował mnie na operację kolana, bo bolało po upadku.Wystarczyła 1 wizyta u dr.Rusina,który leczy sportowców. Ściągnął płyn i już 10 rok jest ok.I o czym tu mówić. Daj Boże, żeby naszym lekarzom też udało pomóc się pacjentom,bo nie każdego z nas stać na prywatne wizyty.
Gość

procek napisał(a):Popieram w 100% mojego poprzednika. Zgadzam się w całości z jego wypowiedzią :)
procek
Chory napisał(a):[quote=Gość]A ....Wystarczyła 1 wizyta u dr.Rusina,który leczy sportowców. Ściągnął płyn i już 10 rok jest ok...... [/quote]Gdzie on przyjmuje? Mam problem z kolanem. Mialem operacje ponad rok temu. Teraz mam problem. Plyn w kolanie. Bol.
Chory
darson napisał(a):Zgadzam się z poprzednikiem. Nic dodać, nic ująć...
darson
Gość napisał(a):z Ostrołęki najlepiej żadnego
Gość

Gość napisał(a):Gość napisał(a):z Ostrołęki najlepiej żadnegomken napisał(a):jakiego polecacie dobrego ortopedę w O-ce?
Gość

Gość napisał(a):z Ostrołęki najlepiej żadnego
mken napisał(a):jakiego polecacie dobrego ortopedę w O-ce?
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów