- Forum ogólne
- jaki ortopeda w Ostrołęce?
jaki ortopeda w Ostrołęce?
Gość napisał(a):Ja
Dr. Król w Warszawie
Gość

Ja
Dr. Król w Warszawie
Gość napisał(a):Dr. Król w Warszawie. Przyjmuje w prywatnym gabinecie w Warszawie a operuje w mediq w Legionowie. Operował mi więzadła rok temu i jest super. Uwaga. Przyjmuje prywatnie i operacja też raczej prywatna chyba ze chcesx rok czekać.
Gość

Dr. Król w Warszawie. Przyjmuje w prywatnym gabinecie w Warszawie a operuje w mediq w Legionowie. Operował mi więzadła rok temu i jest super. Uwaga. Przyjmuje prywatnie i operacja też raczej prywatna chyba ze chcesx rok czekać.
Gość napisał(a):Poszukaj opinii na http://www.google.pl
Gość

Poszukaj opinii na http://www.google.pl
Gość napisał(a):Poszukaj opinii na http://www.google.pl
Gość

Poszukaj opinii na http://www.google.pl
Gość napisał(a):W Ostrołęce...ŻADEN. Polecm.ortopedie na wschod od Oki. Wysokie Mazowieckie, Bielsk Podlski. Sama wlasnie mialam operacje w Bielsku. Cudowni lekarze i opieka jak w.prywatnej.klinice a to Szpital Powiatowy. Pozdrawiam Oddzial Ortopedii w Bielsku. Wspaniala profesjonalna opieka
Gość

W Ostrołęce...ŻADEN. Polecm.ortopedie na wschod od Oki. Wysokie Mazowieckie, Bielsk Podlski. Sama wlasnie mialam operacje w Bielsku. Cudowni lekarze i opieka jak w.prywatnej.klinice a to Szpital Powiatowy. Pozdrawiam Oddzial Ortopedii w Bielsku. Wspaniala profesjonalna opieka
Gość napisał(a):Białystok Bielecki lub Rutka
Gość

Białystok Bielecki lub Rutka
Gość napisał(a):prof.Stanisław Pomianowski - Otwock
Gość

prof.Stanisław Pomianowski - Otwock
Gość napisał(a):Chory napisał(a):[quote=Gość]A ....Wystarczyła 1 wizyta u dr.Rusina,który leczy sportowców. Ściągnął płyn i już 10 rok jest ok...... [/quote]Gdzie on przyjmuje? Mam problem z kolanem. Mialem operacje ponad rok temu. Teraz mam problem. Plyn w kolanie. Bol.Gdzie przyjmuje dr Rusin
Gość

Chory napisał(a):[quote=Gość]A ....Wystarczyła 1 wizyta u dr.Rusina,który leczy sportowców. Ściągnął płyn i już 10 rok jest ok...... [/quote]Gdzie on przyjmuje? Mam problem z kolanem. Mialem operacje ponad rok temu. Teraz mam problem. Plyn w kolanie. Bol.
Gdzie przyjmuje dr Rusin
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Chory napisał(a):[quote=Gość]A ....Wystarczyła 1 wizyta u dr.Rusina,który leczy sportowców. Ściągnął płyn i już 10 rok jest ok...... [/quote]Gdzie on przyjmuje? Mam problem z kolanem. Mialem operacje ponad rok temu. Teraz mam problem. Plyn w kolanie. Bol.Gdzie przyjmuje dr Rusin
Gość

Gość napisał(a):Chory napisał(a):[quote=Gość]A ....Wystarczyła 1 wizyta u dr.Rusina,który leczy sportowców. Ściągnął płyn i już 10 rok jest ok...... [/quote]Gdzie on przyjmuje? Mam problem z kolanem. Mialem operacje ponad rok temu. Teraz mam problem. Plyn w kolanie. Bol.Gdzie przyjmuje dr Rusin
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Chory napisał(a):[quote=Gość]A ....Wystarczyła 1 wizyta u dr.Rusina,który leczy sportowców. Ściągnął płyn i już 10 rok jest ok...... [/quote]Gdzie on przyjmuje? Mam problem z kolanem. Mialem operacje ponad rok temu. Teraz mam problem. Plyn w kolanie. Bol.Gdzie przyjmuje dr Rusin
Gość

Gość napisał(a):Gość napisał(a):Chory napisał(a):[quote=Gość]A ....Wystarczyła 1 wizyta u dr.Rusina,który leczy sportowców. Ściągnął płyn i już 10 rok jest ok...... [/quote]Gdzie on przyjmuje? Mam problem z kolanem. Mialem operacje ponad rok temu. Teraz mam problem. Plyn w kolanie. Bol.Gdzie przyjmuje dr Rusin
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Chory napisał(a):[quote=Gość]A ....Wystarczyła 1 wizyta u dr.Rusina,który leczy sportowców. Ściągnął płyn i już 10 rok jest ok...... [/quote]Gdzie on przyjmuje? Mam problem z kolanem. Mialem operacje ponad rok temu. Teraz mam problem. Plyn w kolanie. Bol.Gdzie przyjmuje dr Rusin
Gość

Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Chory napisał(a):[quote=Gość]A ....Wystarczyła 1 wizyta u dr.Rusina,który leczy sportowców. Ściągnął płyn i już 10 rok jest ok...... [/quote]Gdzie on przyjmuje? Mam problem z kolanem. Mialem operacje ponad rok temu. Teraz mam problem. Plyn w kolanie. Bol.Gdzie przyjmuje dr Rusin
Gość napisał(a):Mazurek Białystok
Gość

Mazurek Białystok
Gość napisał(a):Ja dobrego ortopedy w Ostrołęce nie znam. Ale znam za to najgorszego z jakim miałem przyjemność się poznać. Ten ortopeda przyjmuje obrcnie w przychodni w szpitalu. Boże, strzeź jejo pacjętów razem ze mną
Gość

Ja dobrego ortopedy w Ostrołęce nie znam. Ale znam za to najgorszego z jakim miałem przyjemność się poznać. Ten ortopeda przyjmuje obrcnie w przychodni w szpitalu. Boże, strzeź jejo pacjętów razem ze mną
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Ja dobrego ortopedy w Ostrołęce nie znam. Ale znam za to najgorszego z jakim miałem przyjemność się poznać. Ten ortopeda przyjmuje obrcnie w przychodni w szpitalu. Boże, strzeź jejo pacjętów razem ze mną
Dokładnie zgadzam się nie ma w Ostrołęce dobrego ortopedy ,natomiast polecam Pawła Szeparowicza Białystok (choć ciężko się dostać )Lub Żbikowski Piotr, dr n.med. Specjalista chirurg, ortopeda, traumatolog polecam też w Warszawie
Gość

Gość napisał(a):Ja dobrego ortopedy w Ostrołęce nie znam. Ale znam za to najgorszego z jakim miałem przyjemność się poznać. Ten ortopeda przyjmuje obrcnie w przychodni w szpitalu. Boże, strzeź jejo pacjętów razem ze mną
Dokładnie zgadzam się nie ma w Ostrołęce dobrego ortopedy ,natomiast polecam Pawła Szeparowicza Białystok (choć ciężko się dostać )
Lub Żbikowski Piotr, dr n.med. Specjalista chirurg, ortopeda, traumatolog polecam też w Warszawie
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów