- Forum ogólne
- Dobra kosmetyczka w Ostrołęce
Dobra kosmetyczka w Ostrołęce
mania napisał(a):Kogo polecacie na zabiegi kosmetyczne?
mania
Gość napisał(a):Polecam gabinet medycyny estetycznej.Bardzo fachowa pomoc i doradztwo.Niestety jest jeden minus niestety......cena,jak dla mnie oczywiście lecz to już indywidualna sprawa każdego człowieka,to co dla mnie jest drogie dla innych może takie nie być.Bardzo szeroka oferta na różnego rodzaju problemy.Polecam.
Gość

Gość napisał(a):Polecam gabinet medycyny estetycznej.Bardzo fachowa pomoc i doradztwo.Niestety jest jeden minus niestety......cena,jak dla mnie oczywiście lecz to już indywidualna sprawa każdego człowieka,to co dla mnie jest drogie dla innych może takie nie być.Bardzo szeroka oferta na różnego rodzaju problemy.Polecam.
Gość

mania napisał(a):dzięki za info,zerknęłam juz na strone internetową i faktycznie mają bogatą ofertę{usmiech}
mania
mania napisał(a):jej nikt nie ma godnej polecenia kosmetyczki??{smutny}
mania
Gość napisał(a):[quote=mania]jej nikt nie ma godnej polecenia kosmetyczki??{smutny} [/quote]Poczytaj wcześniej, był wątek. Powtarzasz się i ludzie nie chcą pisać w kółko o tym samym{zly}
Gość

Gość napisał(a):A czy każdy musi być stałym bywalcem w necie.Zapewne ta Pani nie czytała poprzednich wątków dlatego założyła podobny.Troszkę wyrozumiałości ludzie.
Gość

Gość napisał(a):Dzięki Gościu{mruga} czytalam,przegladalam,ale wiekszosc wpisow jest sprzed 2-3 lat a od tego momentu przybylo sporo zakladow kosmetycznych{mruga}
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów