- Forum ogólne
- gdzie do lekarza rodzinnego?
gdzie do lekarza rodzinnego?
Gość napisał(a):A co trzeba zrobić by zmienić lekarza??coś trzeba wyjaśniać?czy wiecie,który dobry lekarz ma wolne miejsca u siebie w przychodni?
Gość

Gość napisał(a):Dr Szulborska dla dzieci jest dobra, ale dla dorosłych nie koniecznie, wypisałam sie od niej i ta stara pielegniarka wredna baba, jak wrzud na.... Nie polecam Marżeckiej, Jankowskiej i Siódmiakwej wypisuja te same leki na wszystko nie znaja sie, albo juz im sie nie chce. Kto jest naprawde dobrym lekarzem rodzinnym w Ostrołece. Bo mam zamiar sie przepisac, a nie meczyc się, ale nie wiem juz do kogo?
Gość

Gość napisał(a):ja planuję uciec od dr Prejzendanta i nikomu nie polecam
Gość

Gość napisał(a):Ja polecam dr Karpińską z przychodni Rodzina nad CCC. Przede wszystkim Pani doktor nie przepisuje antybiotyków dziecku jak dropsów, tylko kiedy już naprawdę zachodzi taka konieczność i nie skutkują inne środki.
Gość

Gość napisał(a):Pielęgniarka doktor Szulborskiej faktycznie bardzo niesympatyczna i opryskliwa, chamska wręcz. Mam wrażenie, że praca tam ją męczy, może czas na emeryturę? Nikt dla przyjemności do lekarza nie chodzi, człowiek chory nie potrzebuje dodatkowych stresów,a niestety, szanowna pielęgniarka funduje je swoim zachowaniem nagminnie. No, co za niemiły człowiek
Gość

Gość napisał(a):Polecam przychodnię dr Gadek przy ul. Piłsudskiego. Bardzo sympatyczne pielęgniarki i lekarze ok.
Gość

Gość napisał(a):ja byłam u dr Karpińskiej i nie polecam tej przychodni. Po 1: przyjmuje tam kilka lekarzy,na cala przychodnie maja jeden! telefon wiec dodzwonić sie tam z rana graniczy z cudem!Po 2: Gdy sa godziny przyjec chorych to niech przyjmuje chorych a nie chodzi co 1 osobe szczepic zdrowe dzieci
Gość

Gość napisał(a):Gość napisał(a):DR.PIETRZYKOWSKA I DR. TOBIASZ PRZYCHODNIA MEDICA W KUPCU POLECAMJa nie polecem tej przychodni...Pielęgniary pracujące za karę, wiecznie nabzdyczone. A jeśli prosisz o jakieś skierowanie na badania to nie dostaniesz...no ale jeśli już się uda uprosić...to jest cud !! Żenada!!
Gość

Gość napisał(a):DR.PIETRZYKOWSKA I DR. TOBIASZ PRZYCHODNIA MEDICA W KUPCU POLECAM
Ja nie polecem tej przychodni...Pielęgniary pracujące za karę, wiecznie nabzdyczone. A jeśli prosisz o jakieś skierowanie na badania to nie dostaniesz...no ale jeśli już się uda uprosić...to jest cud !! Żenada!!
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):DR.PIETRZYKOWSKA I DR. TOBIASZ PRZYCHODNIA MEDICA W KUPCU POLECAMJa nie polecem tej przychodni...Pielęgniary pracujące za karę, wiecznie nabzdyczone. A jeśli prosisz o jakieś skierowanie na badania to nie dostaniesz...no ale jeśli już się uda uprosić...to jest cud !! Żenada!!
To fakt pani doktor non stop spóźniona
Gość

Gość napisał(a):Gość napisał(a):DR.PIETRZYKOWSKA I DR. TOBIASZ PRZYCHODNIA MEDICA W KUPCU POLECAMJa nie polecem tej przychodni...Pielęgniary pracujące za karę, wiecznie nabzdyczone. A jeśli prosisz o jakieś skierowanie na badania to nie dostaniesz...no ale jeśli już się uda uprosić...to jest cud !! Żenada!!
To fakt pani doktor non stop spóźniona
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):DR.PIETRZYKOWSKA I DR. TOBIASZ PRZYCHODNIA MEDICA W KUPCU POLECAMJa nie polecem tej przychodni...Pielęgniary pracujące za karę, wiecznie nabzdyczone. A jeśli prosisz o jakieś skierowanie na badania to nie dostaniesz...no ale jeśli już się uda uprosić...to jest cud !! Żenada. Ja należę jak przychodnia powstała i nie miałam problemu żeby dostać skierowanie na badania zawszę dostanę nawet więcej jak potrzebuję
Gość

Gość napisał(a):Gość napisał(a):DR.PIETRZYKOWSKA I DR. TOBIASZ PRZYCHODNIA MEDICA W KUPCU POLECAMJa nie polecem tej przychodni...Pielęgniary pracujące za karę, wiecznie nabzdyczone. A jeśli prosisz o jakieś skierowanie na badania to nie dostaniesz...no ale jeśli już się uda uprosić...to jest cud !! Żenada. Ja należę jak przychodnia powstała i nie miałam problemu żeby dostać skierowanie na badania zawszę dostanę nawet więcej jak potrzebuję
Gość napisał(a):ja
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):DR.PIETRZYKOWSKA I DR. TOBIASZ PRZYCHODNIA MEDICA W KUPCU POLECAMJa nie polecem tej przychodni...Pielęgniary pracujące za karę, wiecznie nabzdyczone. A jeśli prosisz o jakieś skierowanie na badania to nie dostaniesz...no ale jeśli już się uda uprosić...to jest cud !! Żenada. Ja należę jak przychodnia powstała i nie miałam problemu żeby dostać skierowanie na badania zawszę dostanę nawet więcej jak potrzebuję
Gość

ja
Gość napisał(a):ja polecam praychodnie dr gadek pracuja tam mili lekarze tacy jak dr szczypek dr kamil dawidczyk dr kasia grzyb isuper pediatra dr monika sikora-bedra oraz przemiły personel pielegniarski ,ulica piłsudzkiego.
Gość

ja polecam praychodnie dr gadek pracuja tam mili lekarze tacy jak dr szczypek dr kamil dawidczyk dr kasia grzyb isuper pediatra dr monika sikora-bedra oraz przemiły personel pielegniarski ,ulica piłsudzkiego.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Polecam przychodnię dr Gadek przy ul. Piłsudskiego. Bardzo sympatyczne pielęgniarki i lekarze ok.Pielęgniarki tak sympatyczne , ale doktor Gadek nieprzyjemna , skierowanie na badnia czy do szpitala na zabieg graniczy z cudem , robi wielką łaskę jak po prośbach wręcz błaganiu wypisze to najpierw wiele bardzo przykrych słów trzeba wysłuchać ( nawet potrafi wygonić z gabinetu)
Jeśli już się musi do doktor przyjść od razu ciśnienie pacjenta jest 220/120 ze stresu przed wizytą. Czasami jak ma dobry humor to jakoś jest ale to wyjątkowo.
Gość

Gość napisał(a):Polecam przychodnię dr Gadek przy ul. Piłsudskiego. Bardzo sympatyczne pielęgniarki i lekarze ok.
Pielęgniarki tak sympatyczne , ale doktor Gadek nieprzyjemna , skierowanie na badnia czy do szpitala na zabieg graniczy z cudem , robi wielką łaskę jak po prośbach wręcz błaganiu wypisze to najpierw wiele bardzo przykrych słów trzeba wysłuchać ( nawet potrafi wygonić z gabinetu)
Jeśli już się musi do doktor przyjść od razu ciśnienie pacjenta jest 220/120 ze stresu przed wizytą. Czasami jak ma dobry humor to jakoś jest ale to wyjątkowo.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Polecam przychodnię dr Gadek przy ul. Piłsudskiego. Bardzo sympatyczne pielęgniarki i lekarze ok.Pielęgniarki tak sympatyczne , ale doktor Gadek nieprzyjemna , skierowanie na badnia czy do szpitala na zabieg graniczy z cudem , robi wielką łaskę jak po prośbach wręcz błaganiu wypisze to najpierw wiele bardzo przykrych słów trzeba wysłuchać ( nawet potrafi wygonić z gabinetu)
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Gość

Gość napisał(a):Gość napisał(a):Polecam przychodnię dr Gadek przy ul. Piłsudskiego. Bardzo sympatyczne pielęgniarki i lekarze ok.Pielęgniarki tak sympatyczne , ale doktor Gadek nieprzyjemna , skierowanie na badnia czy do szpitala na zabieg graniczy z cudem , robi wielką łaskę jak po prośbach wręcz błaganiu wypisze to najpierw wiele bardzo przykrych słów trzeba wysłuchać ( nawet potrafi wygonić z gabinetu)
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Gość napisał(a):Niestety ja bardzo często spotykam się z niemiła obsługą w naszyhc placówkach, jak masz sprawę to jakbyś conajmniej chciała gwiazdkę z nieba. Obsługa na rejestracji bo ją mam na myśli pracuje chyba za karę. Ja to bym zwolniła natychmiast gdyż przecież my podatnicy ich opłacamy ale nie należy się nam szacunek:( smutne to okropnie. Jak dzwonię ze sprawą do takiej placówki to aż mnie skreca, hamuję się aby czegoś tym...nie powiedzieć. Osoby pierwszego kontaktu z klientem, absolutna pomyłka!
Gość

Niestety ja bardzo często spotykam się z niemiła obsługą w naszyhc placówkach, jak masz sprawę to jakbyś conajmniej chciała gwiazdkę z nieba. Obsługa na rejestracji bo ją mam na myśli pracuje chyba za karę. Ja to bym zwolniła natychmiast gdyż przecież my podatnicy ich opłacamy ale nie należy się nam szacunek:( smutne to okropnie. Jak dzwonię ze sprawą do takiej placówki to aż mnie skreca, hamuję się aby czegoś tym...nie powiedzieć. Osoby pierwszego kontaktu z klientem, absolutna pomyłka!
Gość napisał(a):Zapisz sie do pychotki idiotki w celmedzie
Gość

Zapisz sie do pychotki idiotki w celmedzie
Gość napisał(a):Gość napisał(a):A co trzeba zrobić by zmienić lekarza??coś trzeba wyjaśniać?czy wiecie,który dobry lekarz ma wolne miejsca u siebie w przychodni?
Gość

Gość napisał(a):A co trzeba zrobić by zmienić lekarza??coś trzeba wyjaśniać?czy wiecie,który dobry lekarz ma wolne miejsca u siebie w przychodni?
Gość napisał(a):siemka witam
Gość

siemka witam
Gość napisał(a):dobre pytanie :)
Gość

dobre pytanie :)
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Pielęgniarka doktor Szulborskiej faktycznie bardzo niesympatyczna i opryskliwa, chamska wręcz. Mam wrażenie, że praca tam ją męczy, może czas na emeryturę? Nikt dla przyjemności do lekarza nie chodzi, człowiek chory nie potrzebuje dodatkowych stresów,a niestety, szanowna pielęgniarka funduje je swoim zachowaniem nagminnie. No, co za niemiły człowiekDokładnie. Zgadzam się z przedmówcą. Chodzę do tej przychodni od dzieciństwa i ta pielęgniarka zawsze ma jakiś problem. Z wielką łaską zarejestruje do Pani Doktor. Jest bardzo chamska i opryskliwa, aż odechciewa się tam przychodzić, ale dla wybranych osób jest bardzo milutka. Za to Pani Dr. Szulborska jest miłym lekarzem i zawsze przyjmie pacjenta.
Gość

Gość napisał(a):Pielęgniarka doktor Szulborskiej faktycznie bardzo niesympatyczna i opryskliwa, chamska wręcz. Mam wrażenie, że praca tam ją męczy, może czas na emeryturę? Nikt dla przyjemności do lekarza nie chodzi, człowiek chory nie potrzebuje dodatkowych stresów,a niestety, szanowna pielęgniarka funduje je swoim zachowaniem nagminnie. No, co za niemiły człowiek
Dokładnie. Zgadzam się z przedmówcą. Chodzę do tej przychodni od dzieciństwa i ta pielęgniarka zawsze ma jakiś problem. Z wielką łaską zarejestruje do Pani Doktor. Jest bardzo chamska i opryskliwa, aż odechciewa się tam przychodzić, ale dla wybranych osób jest bardzo milutka. Za to Pani Dr. Szulborska jest miłym lekarzem i zawsze przyjmie pacjenta.
Lista zalogowanych użytkowników: Mieszkaniec1
- Dodawanie wpisów