- Forum ogólne
- Urolog w Ostrołęce
Urolog w Ostrołęce
danielek napisał(a):Co o nich wiecie? Jest tylko jeden w centrum medycznym na 11 listopada? Znacie innych? Ile biorą za wizytę? I najważniejsze: W szpitalu na nfz da się zapisać? Piszcie co wiecie. Dzieki !
danielek
Gość napisał(a):w szpitalu jest dr.Tański na kese chorych tylko trzeba miec skierowanie od rodzinnej bynajmniej jak ja bylam z tego co sie orientuje jest na11listopada Dr.Konowalski jak sie nie myle ale mozna najpierw sprobowac na kase bo jak prywatnie to potem wszystkie badania tez prywatnie.
Gość

Gość napisał(a):ooo i wlasnie o taka odpowiedz mi chodzilo. Dzieki wielkie, wirtualny browar dla Ciebie. Pozdro
Gość

Gość napisał(a):Czy może ktoś wie gdzie przyjmuje dr Konowalski na NFZ????
Gość

Gość napisał(a):Dr Konowalski przyjmuje w szpitalu w poradni urologicznej ,bodajże w czwartki.Świetny specjalista ,jak nie najlepszy :){usmiech}
Gość

Gość napisał(a):Każdy z lekarzy urologów przyjmujących w przychodni specjalistycznej jest lekarzem godnym polecenia .Nie są to puste słowa a fakt iż kilku lekarzy już zaliczyliśmy , szukaliśmy w Warszawie itd mając super specjalistów pod reką w Ostrołęce.Dodam tylko ,że Ostrołęcki oddział urologiczny jest jednym z lepszych w Polsce zarówno pod względem kompetencji lekarzy jak i pielegniarek jak i podejściem mał spotykanym po prostu ludzkim.Wdzięczny pacjent Wiktor.Sz
Gość

Gość napisał(a):Taki mamy dobry oddział urologiczny? :D:D:D To niech ktoś spróbuje zrobić najprostszy zabieg np. kruszenie kamienia ESWL :D:D:D
Gość

Seba18 napisał(a):Ja bym na ten temat popytał znajomych. To zawsze jest bardzo dobre źródło wiedzy ;)
Seba18
darson napisał(a):Ja to się niestety niezbyt na tym znam... Dlatego też nie bardzo będę w stanie pomóc ;/
darson
Gość napisał(a):Czy jest jakiś urolog kobieta w Ostrołęce.
Gość

Czy jest jakiś urolog kobieta w Ostrołęce.
Gość napisał(a):Dacie znać czy jakiś urolog wukonałby teleporadę dziś lub jutro na nfzz?
Gość

Dacie znać czy jakiś urolog wukonałby teleporadę dziś lub jutro na nfzz?
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Czy jest jakiś urolog kobieta w Ostrołęce.
dr Ponikowska
Gość

Gość napisał(a):Czy jest jakiś urolog kobieta w Ostrołęce.
dr Ponikowska
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów