- Forum ogólne
- Psychiatra w Ostrołęce
Psychiatra w Ostrołęce
Joy napisał(a):Bardzo proszę o opinie na temat dr Radeckiej( psychiatra w Olszewo_borkach). ewentualnie kogo polecacie?
Joy
Gość napisał(a):Zdecydowanie polecam!!! Leczę się już u niej od pół roku i uratowała mi życie.
Gość

Gość napisał(a):Ja mogę polecić dr Pokraśniewicz. Wspaniały człowiek i specjalista!
Gość

Gość napisał(a):P.Łaszkiewicz leczyła się u niego koleżanka
Gość

Gość napisał(a):Łaszkiewicz to nie psychiatra tylko psycholog. Zresztą słaby.
Gość

Gość napisał(a):Każdy jest ok jeśli mu prawde powiesz
Gość

Gość napisał(a):wszyscy diabła warci a pokraśniewicz to oszustka, nie leczcie się w ostrołęce..
Gość

Gość napisał(a):Wiosna idzie wszyscy się lepiej poczują.{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):Ale dziś ładna pogoda.
Gość

Gość napisał(a):Idzie WIOSNA.
Gość

Gość napisał(a):{mruga}{mruga}{mruga}{mruga}
Gość

Gość napisał(a):http://spislekarzy.pl - szukałaś tutaj?
Gość

Gość napisał(a):Wszyscy psychiatrzy w Ostrołęce sa do niczego
Gość

Gość napisał(a):Pazerni na pieniadze tylko
Gość

Gość napisał(a):A jak pokraśniewicz jest dobry człowiek to ja jestem świety turecki
Gość

Gość napisał(a):u psychiatry leczenie np. depresji dwubiegunowej wygląda tak, że może trwać 2 lata i polega na wypisywaniu coraz silniejszych leków. Jednym ze skutków ubocznych takich leków mogą być np. próby samobójcze. Nie będę może podawać przykładu człowieka z Ostrołęki, który brał podobne leki i skończyło się to tragicznie. Osobiście polecam hipnoterapię. Znam przypadek, gdzie po dwóch wizytach kobieta została wyleczona z depresji dwubiegunowej.
Gość

Gość napisał(a):Doktor Kramarewicz jest bardzo w porządku.Przyjmuje w Wojciechowicach w Poradni Rodzinnej na ul. I AWP.Doktor Radecka też jest w porządku.
Gość

Gość napisał(a):Joy napisał(a):Bardzo proszę o opinie na temat dr Radeckiej( psychiatra w Olszewo_borkach). ewentualnie kogo polecacie?W Olszewo Borkach dr Radecka pracuje ,ale to jest lekarz stomatolog
Gość

Joy napisał(a):Bardzo proszę o opinie na temat dr Radeckiej( psychiatra w Olszewo_borkach). ewentualnie kogo polecacie?
W Olszewo Borkach dr Radecka pracuje ,ale to jest lekarz stomatolog
Gość napisał(a):Gość napisał(a):wszyscy diabła warci a pokraśniewicz to oszustka, nie leczcie się w ostrołęce..A co ty znachor jesteś, wrednie pisać każdy potrafi ale jak dopdną Cię depresje i schizofremie to tak empatycznej lekarki nie znajdziesz, zamów u niej wizytę ona potrafi leczyć przypadłości duszy.
Gość

Gość napisał(a):wszyscy diabła warci a pokraśniewicz to oszustka, nie leczcie się w ostrołęce..
A co ty znachor jesteś, wrednie pisać każdy potrafi ale jak dopdną Cię depresje i schizofremie to tak empatycznej lekarki nie znajdziesz, zamów u niej wizytę ona potrafi leczyć przypadłości duszy.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):wszyscy diabła warci a pokraśniewicz to oszustka, nie leczcie się w ostrołęce..A co ty znachor jesteś, wrednie pisać każdy potrafi ale jak dopdną Cię depresje i schizofremie to tak empatycznej lekarki nie znajdziesz, zamów u niej wizytę ona potrafi leczyć przypadłości duszy.
Gość

A co ty znachor jesteś, wrednie pisać każdy potrafi ale jak dopdną Cię depresje i schizofremie to tak empatycznej lekarki nie znajdziesz, zamów u niej wizytę ona potrafi leczyć przypadłości duszy.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów