- Mam problem z ...
- Chirurg stomatologiczny
Chirurg stomatologiczny
jasuteinka napisał(a):Przechodzę przez piekło dwóch ósemek, całe mi nie wyrosły zatrzymały się w dziąśle, byłam na pogotowiu bo wcale przełykać nie mogę - strasznie bolą dziąsła a tam powiedzieli mi ze mi nie pomogą i muszę się udać do chirurga stomatologa bo będzie trzeba rozciąć dziąsła wyrwać zęby i zaszyć. Horror proszę Was kochani powiedzcie mi gdzie jest w Ostrołęce chirurg stomatolog ? czy przyjmuje na NFZ czy też prywatnie ?
jasuteinka
Gość napisał(a):dr.Pakieła ul.Hallera przyjmuje prywatnie super lekarz miałam u niego w gabinecie usuwaną ósemkę polecam.
Gość

Gość napisał(a):dr.Pakieła ul.Hallera przyjmuje prywatnie super lekarz miałam u niego w gabinecie usuwaną ósemkę polecam.
Gość

Gość napisał(a):Jest tez gabinet na ul. 11 Listopada w wieżowcu. Są szyldy na zewnatrz, więc łątwo trafić. Z tego, co wiem, przyjmuje prywatnie.
Gość

Gość napisał(a):w Ostrolece nie ma chirurga na NFZ. Znam tylko dr Suchcickiego...
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]w Ostrolece nie ma chirurga na NFZ. Znam tylko dr Suchcickiego... [/quote]A dr Suchcicki przyjmuje na NFZ czy też prywatnie ? Ile kosztuje taka wizyta z usunięciem 8-ki ?
Gość

Gość napisał(a):dr Suchcicki przyjmuje prywatnie. Ja sie umawialam w Myszyncu do chirurga na NFZ.
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]dr Suchcicki przyjmuje prywatnie. Ja sie umawialam w Myszyncu do chirurga na NFZ. [/quote]Możesz mi podać namiary na tego chirurga z Myszyńca tel na jasuteinka@gmail.com jeśli nie chcesz dawać na forum
Gość

Gość napisał(a): Zofia Kowalczyk na ul. wesołej, wejście od strony ul. Gorbatowa (szeregówka, idąc od strony galerii któryś budynek za off cafe)
Gość

Gość napisał(a):P. Kowalczyk stomatolog-chirurg? Jakieś 3 lata temu odesłała mnie z problemowym usunięciem szóstki do Ostrowi (swoją drogą polecam- perfekcja i na NFZ!).
Gość

Gość napisał(a):P. Kowalczyk stomatolog-chirurg? Jakieś 3 lata temu odesłała mnie z problemowym usunięciem szóstki do Ostrowi (swoją drogą polecam- perfekcja i na NFZ!).
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]dr.Pakieła ul.Hallera przyjmuje prywatnie super lekarz miałam u niego w gabinecie usuwaną ósemkę polecam. [/quote]mogłby ktoś podać mi numer do tego lekarza ?
Gość

Gość napisał(a):297643858
Gość

Gość napisał(a):297643858
Gość

Gość napisał(a):Ja usuwałem w ostatnim czasie 2 ósemki na NFZ w Myszyńcu. Polecam Panią Martę Jungowską ( z pamięci piszę) nr do rejestracji 297721694
Gość

Gość napisał(a):Nie ma chirurga stomatologa w Ostrołece .Białystok na fundusz .Polecam .
Gość

Gość napisał(a):Usunięcie jednej ósemki to koszt ok 400 zł {usmiech}
Gość

Gość napisał(a):Bzdura. u Suchcickiego za ósemkę zapłaciłam niecałe 200zł. Miał rozcinać dziąsło, ale udało mu się bez. Teraz chodzę tylko do niego.
Gość

Gość napisał(a):polecam gabinet Gorbatowa 20a/12. NFZ lub prywatnie. Usuwałam na NFZ.{ok}
Gość

marcintat napisał(a):http://www.oferta.omsignum.pl/marcintatarczak[img]http://www .sigmapro7.com/panel/images/banners/ico_06_A.png[/img]
marcintat
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów