- Forum ogólne
- Ortodonta warty polecenia
Ortodonta warty polecenia
agatka9963 napisał(a):Witam, poszukuje bardzo dobrego solidnego i nie drogiego ortodonty żeby założyć aparat stały. I chciała bym się dowiedzieć jaki jest według was warty polecenia? i jakie oczywiście są ceny za jeden łuk i jaka cena jest wizyty? Dziekuje za udzielenie odpowiedzi i pozdrawiam {usmiech}
agatka9963
Gość napisał(a):Agnieszka Szałkowska Suska - 60 zł za wizytę... za łuk... już nie pamiętam, około 1200 zł.... ALE NIE POLECAM... Najlepsze to ta pani robi ale tylko pierwsze wrażenie. Nic więcej...
Gość
Gość napisał(a):A pamiętasz może jaka cenę bierze jak ktoś chce kolorowy ten aparat? I czemu jej nie polecasz?
Gość
Gość napisał(a):kolorowy to znaczy ze kolorowe gumki? jest w takiej samej cenie.
Gość
Gość napisał(a):bylam u tej samej pani jeden luk metalowy koszt 1200zlotych aparat nosi sie 2 lata wizyty co miesiac koszt to 100zlotych
Gość
agatka9963 napisał(a):A słyszeliście coś na temat pani Brzozowskiej? A może ktoś u niej był i orientuje się jakie ta pani ma ceny
agatka9963
Gość napisał(a):[quote=Gość]Agnieszka Szałkowska Suska - 60 zł za wizytę... za łuk... już nie pamiętam, około 1200 zł.... ALE NIE POLECAM... Najlepsze to ta pani robi ale tylko pierwsze wrażenie. Nic więcej... [/quote]Co prawda to prawda...
Gość
Gość napisał(a):Niestety w Ostrołęce nie ma solidnej ortodontki... chyba że masz małą wadę zgryzu.. Dr. Szałkowska-Suska. Extra babka ale niestety nie chciała podjąć się mojego przypadku mam dość skomplikowaną sytuację więc musiałam jechać do Warszawy do dr. Wierusz. Nie jest miła ale specjalista I klasa!!!
Gość
agatka9963 napisał(a):Dziękuję za wszystkie udzielone informacje już znalazłam dobrego ortodontę na moja wadę zgryzu.
agatka9963
Gość napisał(a):Kogo takiego ?
Gość
agatka9963 napisał(a):Witam, ja mam bardzo mała wadę zgryzu i chodzę do dr Suska - Szałkowska i nie narzekam na nią do tej pory. Cena jednego łuku wynosi 1200 zł a wizyta z jednym łukiem 60 zł, a z dwoma 100 zl. Przyjmuje na 11- go listopada 51.
agatka9963
Gość napisał(a):Chyba szukaj w warszawie
Gość
Gość napisał(a):Nie polecam „doktor” Suskiej-Szałkowskiej! Po 12 latach od zdjęcia aparatu borykam się z poważnymi zaburzeniami w stawach skroniowo-żuchwowych, bólami głowy, mięśni żucia i szyi na skutek złego leczenia ortodontycznego i złego ustawienia zgryzu i wykonania odpowiednich badań przed leczeniem. Czeka mnie ponowne kosztowne leczenie. Dodatkowo pani doktor nie wykazuje odpowiedniego poziomu kultury i szacunku do pacjenta, mówi na „ty” do wszystkich bez względu na wiek…. Pacjent czuje się po prostu źle w kontakcie z panią doktor. Jako dziecko w szkole gimnazjalnej nie odbierałam tego źle, ale raz byłam na konsultacji kilka lat po zdjęciu aparatu w związku z retencją i takie zachowanie mnie zraziło. Omijać szerokim łukiem!!!!
Gość
Nie polecam „doktor” Suskiej-Szałkowskiej! Po 12 latach od zdjęcia aparatu borykam się z poważnymi zaburzeniami w stawach skroniowo-żuchwowych, bólami głowy, mięśni żucia i szyi na skutek złego leczenia ortodontycznego i złego ustawienia zgryzu i wykonania odpowiednich badań przed leczeniem. Czeka mnie ponowne kosztowne leczenie. Dodatkowo pani doktor nie wykazuje odpowiedniego poziomu kultury i szacunku do pacjenta, mówi na „ty” do wszystkich bez względu na wiek…. Pacjent czuje się po prostu źle w kontakcie z panią doktor. Jako dziecko w szkole gimnazjalnej nie odbierałam tego źle, ale raz byłam na konsultacji kilka lat po zdjęciu aparatu w związku z retencją i takie zachowanie mnie zraziło. Omijać szerokim łukiem!!!!
Gość napisał(a):W Ostrołęce nie ma dobrtych ortodonów. Przed wizytą proszę sprawdzić na stronie Izb lekarskich czy "ortodonta" na specjalizację.
Gość
W Ostrołęce nie ma dobrtych ortodonów. Przed wizytą proszę sprawdzić na stronie Izb lekarskich czy "ortodonta" na specjalizację.
Gość napisał(a):Popieram komentarz powyżej - bo nie wszyscy Znani Powyżej "lekarze" w Ostrołęce mają specjalizację z ortodoncji, a są tylko o kursie i szkodzą pacjentom.
Gość
Popieram komentarz powyżej - bo nie wszyscy Znani Powyżej "lekarze" w Ostrołęce mają specjalizację z ortodoncji, a są tylko o kursie i szkodzą pacjentom.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów