- Forum ogólne
- Filmowanie Wesela, szukam najlepszej firmy.
Filmowanie Wesela, szukam najlepszej firmy.
Gość napisał(a):Krzysztof Lipka nauki pobierał w Studio Perfekt i trzeba przyznać ze dobrze to mu zrobiło.... Widziałem kilka wesel nagranych i zmontowanych, po prostu nie ma się do czego przy czepić. I tak jak napisał poprzednik bardzo skromny facet znający się na robocie.A co do Pana fotografa współpracującego a Panem Lipką to mogę powiedzieć że od niedawna zaczął parać się fotografią...
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]a czy moze ktoś mógłby napisac opinię co do kamerzysty Krzysztofa Lipki Studio HD?[/quote]Bardzo porządna postać. Widziałem jego nagrania. Są naprawdę bardzo dobre. Obróbka materiału pierwsza klasa. Sprzęt jakim dysponuje z górnej półki. A przy tym bardzo sympatyczny koleś. Naprawdę warty polecenia.
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]a czy moze ktoś mógłby napisac opinię co do kamerzysty Krzysztofa Lipki Studio HD?[/quote]
Gość

Gość napisał(a):fotograf to pewnie jego żona
Gość

Gość napisał(a):Lipka nagrywał wesele moim znajomym - po prostu rewelacja. Kapitalny montaż no i jakość. Widziałem parę wesel w życiu i to na pewno jest w pierwszej trójce. No i generalnie fajny koleś w kontakcie.
Gość

Gość napisał(a):a ja polecam studio Peferect:) ludzie znakomici, film super nagrany :) polecam :)
Gość

Gość napisał(a):Hej,a ja mam takie pytanie z innej beczki:) heh Jak ma na imię i nazwisko ten młody chłopak,który filmuje razem z panem Borkowskim????{mruga}{?}
Gość

Gość napisał(a):Jesli ktos chce fajny filmik z wesela, w dobrej cenie i jakosci to niech skontaktuje sie z sz4k4lem (sz4k4k-85@tlen.pl)jego filmiki mozna zobaczyc na youtube, wesela rowniez swietnie robi.Moje napewno On bedzie robil. ;)
Gość

Gość napisał(a):studio Perfekt is perfect{ok}
Gość

Gość napisał(a):Może ktoś poleci kamerzystę i fotografa z okolic Makowa Maz , jest ktoś tam dobry w tym fachu.
Gość

Gość napisał(a):O właśnie jak ma na imię ten młody chłopak co kameruje razem z Panem Borkowskim???
Gość

Gość napisał(a):czy ma ktoś może kontakt do Pana Lipki z Olszewa-Borek??
Gość

Gość napisał(a):ja mam ale nie dam :)
Gość

Gość napisał(a):Polecam Pana Borkowskiego pełen profesionalizm :) byliśmy z jego usług bardzo zadowoleni pozdrawiam:) Anna S
Gość

Gość napisał(a):A kto to jest ten pan Borkowski???
Gość

Gość napisał(a):Co do nagrywania Pana Borkowsikego to tragedia{dobani}a nie profesjonalizm,może 10 lat temu,bo nie było innych kamerzystów i człowiek był zmuszony ale teraz nigdy więcej..
Gość

Gość napisał(a): TO TEN CO WIECZNIE JAKIEŚ DOPŁATY I PROBLEMY ,OCZYWIŚCIE Z WINY MŁODEJ PARY{zly}
Gość

Gość napisał(a):Przed chwileczką skończyliśmy oglądanie płytki z naszego wesela,które nagrywał PAN BORKOWSKI jesteśmy bardzo zadowoleni i cieszymy się ,że właśnie ON nam nagrywał całą uroczystośc.DZIĘKUJEMY PANIE BORKOWSKI.{mruga}
Gość

Gość napisał(a):bu ha ha ha ha{diabelek}
Gość

Gość napisał(a):Bardzo chcialbym polecic Ci KRZYSZTOFA CZARNECKIEGO z Ostroleki. Profesjonalne podejscie do pracy wykonanie jeszcze lepsze. Jest to osoba kreatywna z wieloma pomyslami na zdjecia i film. Naprawde nie spodziewalem sie ,ze tak swietnie mozna nakrcic wesele i zrobic tak swietne zdjecia. Nagranie jest wspaniale nakrecone, podklad muzyczny idealnie dobrany do sytuacji.... mozna by bylo wymieniac duzo plusow. Ja jestem szczesliwy ze wybralem go i ze mam tak wspaniala pamiatke mojego wesela. NAPRAWDE POLECAM!!!!!!!!!! POLECAM!!!!!!POLECAM!!!!!!!!! tel.698-611-759
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów