- eOstrołęka
- Wiadomości policyjne, strażackie itp.
Wiadomości policyjne, strażackie itp.
netes napisał(a):Witam.Korzystam z eOstrołęki już od dłuższego czasu, wcześniej w miarę regularnie odwiedzałem Moją Ostrołękę, ale ta strona dużo bardziej przypadła mi do gustu. Jednak mimo to, czasem zaglądam i tam, przede wszystkim ze względu na aktualne wiadomości o wydarzeniach kryminalnych w Ostrołęce itp. Przydałyby się one także i tutaj, a myślę, że nie byłoby z tym wiele pracy :).Pozdrawiam
netes
Gość napisał(a):Jestem za!{ok}
Gość

Administrator napisał(a):Nie chcemy raczej stwarzać oddzielnej podstrony tylko z takimi wydarzeniami. U nas bardzo często piszemy o wydarzeniach kryminalnych - normalnie w aktualnściach. Myślicie, że to jest za mało?PozdrawiamTomek T
Administrator

netes napisał(a):Te wpisy pojawią się naprawdę rzadko, spójrzcie na Moją Ostrołękę, prawie codziennie pojawia się jakiś news z policji, myślę, że to dobry pomysł, bo na bieżąco informuje o wypadkach, pożarach itd.
netes
Gość napisał(a):Zwróccie uwagę że na eOstrołęce pojawiają się artykuły pisane przez zespół eOstrołęki. Na MO 90% to kopiowane wiadomości z innych źródeł {usmiech}
Gość

Administrator napisał(a):Witam!Uwagę wzieliśmy pod uwagę :) i powstał nowy dział: aktualności - policyjne.Za chwilę także zostanie w linii Informator uruchomiony link "kościoły" - czasami ktoś potrzebuje takiej informacji - chcemy aby mógł znajdować wszystko co potrzebne w naszym serwisie.Pozdrawiamy i czekamy na inne uwagi.Tomek T.eOstroleka.pl
Administrator

netes napisał(a):Dziękuję za spełnienie mojej prośby, póki co niczego mi więc nie brakuje :-)
netes
Gość napisał(a):najczęściej wchodzę na informacje
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów