- Rodzice o pociechach
- Poznanie płci
Poznanie płci
Joy napisał(a):Prosze o opinie ktorej mamie sprawdzila sie "przepowiednia" lekarza co do plci? I od ktorego z doktorow?
Joy
Gość napisał(a):Jak dzidziuś dobrze się ułoży i nie odwróci się do lekarza pleckami to każdy powie Ci jaka jest płeć oczywiście w odpowiednim tygodniu ciązy
Gość
Gość napisał(a):[quote=Joy]Prosze o opinie ktorej mamie sprawdzila sie "przepowiednia" lekarza co do plci? I od ktorego z doktorow? [/quote]Może wybierz się do wróżki to przepowiednia się spełni
Gość
Gość napisał(a):22 tydzień, dr. Buciński.. no, ale mój Syn rozłożył nogi jak żaba na liściu ;) każdy by poznał, że to chłopak :D
Gość
Gość napisał(a):Dr Jankowski - mistrz w "przepowiadaniu" :) We wszystkich przypadkach się nie pomylił i to w dość wczesnej ciąży i w dość niewyraźnym położeniu. Polecam.
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Dr Jankowski - mistrz w "przepowiadaniu" :) We wszystkich przypadkach się nie pomylił i to w dość wczesnej ciąży i w dość niewyraźnym położeniu. Polecam. [/quote]a skąd ty możesz to wiedzieć,że we wszystkich? {diabelek}
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Dr Jankowski - mistrz w "przepowiadaniu" :) We wszystkich przypadkach się nie pomylił i to w dość wczesnej ciąży i w dość niewyraźnym położeniu. Polecam. [/quote]Chyba we wszystkich ale Twoich przypadkach, bo nieomylny to On nie jest
Gość
Gość napisał(a):Tzn ze zdarzylo sie ze u kogos sie dr jankowski pomyli?
Gość
Gość napisał(a):Tak tak, chodziło mi o moje przypadki:) a bylo ich kilka.
Gość
Gość napisał(a):w którym tygodniu ciąży dowiedziałyście się jaka będzie prawdopodobnie płeć dziecka? I od którego lekarza?? Ja jestem w 15 tc i przyznam szczerze że już nie mogę się doczekać kiedy się dowiem :)
Gość
Gość napisał(a):ja okolo 23 tc z racji ulozenia poprzecznego. Dr Jankowski sie nie pomylil.
Gość
Gość napisał(a):WitamPolecam dr Niewińskiego.Byłam w ciąży blizniaczej i już w 20tgc stwierdził że będe miała dwóch chłopców. Nie mylił się. Wogóle wszystko co mówił mi na usg potwierdzilo się.
Gość
Gość napisał(a):u mnie jankowski rozpoznał prawidlowo że chłopak i to w dość wczesnej ciąży, już nie pamiętam który tydzień.
Gość
Gość napisał(a):przy pierwszej ciąży mała do końca nie chciała się pokazac{mruga}ale pamiętam,że Dok. Wikarski dawał 90% że to dziewczynka a dlaczego pozna ł po dł kości udowej {jezyk}teraz jestem w ciąży i ciekawe co powie{mruga}
Gość
Gość napisał(a):przy pierwszej ciąży mała do końca nie chciała się pokazac{mruga}ale pamiętam,że Dok. Wikarski dawał 90% że to dziewczynka a dlaczego pozna ł po dł kości udowej {jezyk}teraz jestem w ciąży i ciekawe co powie{mruga}
Gość
Gość napisał(a):Jankowski dopiero w 29 tc dojrzał na usg ze bedzie dziewczynka... za ok miesiąc się przekonamy :)
Gość
Gość napisał(a):Kobiety co za roznica co bedzie módlcie sie zeby maleństwo bylo cale i zdrowe nie rozumiem co za glupoty. Nie jedna chcialaby miec dziecko bez wzgledu czy chlopczyk czy dziewczynka a nie moze albo zajsc w ciąże albo donosic.
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Kobiety co za roznica co bedzie módlcie sie zeby maleństwo bylo cale i zdrowe nie rozumiem co za glupoty. Nie jedna chcialaby miec dziecko bez wzgledu czy chlopczyk czy dziewczynka a nie moze albo zajsc w ciąże albo donosic. [/quote]TO NIE GŁUPOTY, TYLKO ZWYKŁE I NATURALNE ZASTANAWIANIE SIĘ JAKIE JEST TO MALEŃSTWO, KTÓRE NOSIMY POD SERCEM, A TO ŻE KAŻDA KOBIETA NAJPIERW I PRZEDE WSZYSTKIM MYŚLI O TYM CZY JEST CAŁE I ZDROWE TO CHYBA OCZYWISTE! A JEŚLI TY MASZ JAKIEŚ PROBLEMY- A SĄDZĘ ZE TAK -TO ZAPRASZAM DO PSYCHOLOGA, BO TU JAK WIDAĆ WYPOWIADAŁY SIĘ NORMALNE KOBIETY W CIĄŻY - JA TEŻ NIEDAWNO URODZIŁAM I CZĘSTO ZASTANAWIAŁAM SIĘ NAD TYM JAKIE BĘDZIE MOJE DZIECKO, IM BLIŻEJ ROZWIĄZANIA TYM CZĘŚCIEJ
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów