- Forum ogólne
- biuro rachunkowe - poszukuje
biuro rachunkowe - poszukuje
Gość napisał(a):moja firma korzysta z usług superksiegi.pl . Na wielki plus oceniam pracę jaką wykonują, a wykonują ja zawsze na czas i bez zarzutów.
Gość
moja firma korzysta z usług superksiegi.pl . Na wielki plus oceniam pracę jaką wykonują, a wykonują ja zawsze na czas i bez zarzutów.
Gość napisał(a):Ja polecam na Głowackiego P. Danusie i Biuro Rachunkowe DaJan.
Gość
Ja polecam na Głowackiego P. Danusie i Biuro Rachunkowe DaJan.
Gość napisał(a):Polecam Gambit ze starego Kupca
Gość
Polecam Gambit ze starego Kupca
Gość napisał(a):Polecam biuro księgowe BR GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ z ulicy Mikołaja Kopernika 7/49 w Ostrołęce. Pani Marlena, która prowadzi biuro od lat jest naprawdę solidna i nigdy nie było problemów. Jedno z nielicznych biur, które realizuje PEŁNA KSIĘGOWOŚĆ i zarówno UPROSZCZONĄ w Ostrołęce. Dostałem pomoc w przejściu z działalności na spólkę z o.o. i jestem z tego bardzo zadowolony.
Gość
Polecam biuro księgowe BR GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ z ulicy Mikołaja Kopernika 7/49 w Ostrołęce. Pani Marlena, która prowadzi biuro od lat jest naprawdę solidna i nigdy nie było problemów. Jedno z nielicznych biur, które realizuje PEŁNA KSIĘGOWOŚĆ i zarówno UPROSZCZONĄ w Ostrołęce. Dostałem pomoc w przejściu z działalności na spólkę z o.o. i jestem z tego bardzo zadowolony.
Gość napisał(a):Witam. Ja polecam Panią Urszulę Dobrowolski, na Parkowej 8/1. Pani bardzo kompetentna i pomocna. 😊 Nie boję się o moje rachunki. Do tego bardzo przystępne ceny 😉
Gość
Witam. Ja polecam Panią Urszulę Dobrowolski, na Parkowej 8/1. Pani bardzo kompetentna i pomocna. 😊 Nie boję się o moje rachunki. Do tego bardzo przystępne ceny 😉
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Witam. Ja polecam Panią Urszulę Dobrowolski, na Parkowej 8/1. Pani bardzo kompetentna i pomocna. 😊 Nie boję się o moje rachunki. Do tego bardzo przystępne ceny 😉
Gość
Gość napisał(a):Witam. Ja polecam Panią Urszulę Dobrowolski, na Parkowej 8/1. Pani bardzo kompetentna i pomocna. 😊 Nie boję się o moje rachunki. Do tego bardzo przystępne ceny 😉
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów