- Forum ogólne
- Adwokat do spraw spadkowych - szukam
Adwokat do spraw spadkowych - szukam
to_be_or_not_to_be napisał(a):Witam, poszukuję DOBREGO adwokata do spraw spadkowych, proszę o kontakt. Pozdrawiam.
to_be_or_not_to_be
Gość napisał(a):Polecam p.Michała Adamkowskiego.{usmiech} Bardzo dobry adwokat. Ma swoją kancelarię w hadlowcu, ul. Gorbatowa 3/21 Tel. 0-29 764-48-46 Pozdrawiam.
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Polecam p.Michała Adamkowskiego.{usmiech} Bardzo dobry adwokat. Ma swoją kancelarię w hadlowcu, ul. Gorbatowa 3/21 Tel. 0-29 764-48-46 Pozdrawiam.[/quote]Proszę jaka ładna reklama, a podobno mecenasi nie mogą się reklamować:)Ktoś z Chorzel poleca kauzypede...A tak na marginesie nie musi być adwokat, radca również może to prowadzić.
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Polecam p.Michała Adamkowskiego.{usmiech} Bardzo dobry adwokat. Ma swoją kancelarię w hadlowcu, ul. Gorbatowa 3/21 Tel. 0-29 764-48-46 Pozdrawiam.[/quote]Proszę jaka ładna reklama, a podobno mecenasi nie mogą się reklamować:)Ktoś z Chorzel poleca kauzypede...A tak na marginesie nie musi być adwokat, radca również może to prowadzić. [/quote]A i żeby nie było, nie mam nic do członków palestry z poleconym włącznie :)
Gość
Gość napisał(a):Skorzystaj z sekcji "Oceń Prawnika" serwisu www.e-prawnik.pl,znajdziesz tam ciekawe opinie klientów, które na pewno pomogą Ci dokonać słusznego wyboru.
Gość
Gość napisał(a):Skorzystaj z sekcji "Oceń Prawnika" serwisu www.e-prawnik.pl,znajdziesz tam ciekawe opinie klientów, które na pewno pomogą Ci dokonać słusznego wyboru.
Gość
Gość napisał(a):Ze swojej strony mogę polecić kancelarię adwokacką Kuba Makoś - https://adwokatmakos.pl/ Specjalizuje się on w wielu dziedzinach, w tym także właśnie w prawie spadkowym. Dzięki dużemu doświadczeniu na pewno pomoże rozwiać wszelkie wątpliwości i odpowie na każde nurtujące pytanie. Fachowiec z doświadczeniem doskonale orientuje się w różnych niuansach spadkowych, w tym także w tych bardziej skomplikowanych sprawach. Na pewno nie zaszkodzi udać się na konsultacje i o wszystko wypytać.
Gość
Ze swojej strony mogę polecić kancelarię adwokacką Kuba Makoś - https://adwokatmakos.pl/ Specjalizuje się on w wielu dziedzinach, w tym także właśnie w prawie spadkowym. Dzięki dużemu doświadczeniu na pewno pomoże rozwiać wszelkie wątpliwości i odpowie na każde nurtujące pytanie. Fachowiec z doświadczeniem doskonale orientuje się w różnych niuansach spadkowych, w tym także w tych bardziej skomplikowanych sprawach. Na pewno nie zaszkodzi udać się na konsultacje i o wszystko wypytać.
Gość napisał(a):to_be_or_not_to_be napisał(a):Witam, poszukuję DOBREGO adwokata do spraw spadkowych, proszę o kontakt. Pozdrawiam.Pani Olga Gawarska.
Gość
to_be_or_not_to_be napisał(a):Witam, poszukuję DOBREGO adwokata do spraw spadkowych, proszę o kontakt. Pozdrawiam.
Pani Olga Gawarska.
Gość napisał(a):Mecenas Przemysław Kowalski
Gość
Mecenas Przemysław Kowalski
Gość napisał(a):dzięki, bo też kogoś szukam :)
Gość
dzięki, bo też kogoś szukam :)
Gość napisał(a):pan mecenas Czarnecki na swoj sad nie bedzie pisal
Gość
pan mecenas Czarnecki na swoj sad nie bedzie pisal
Gość napisał(a):dobry adwokat pan czarnecki
Gość
dobry adwokat pan czarnecki
Gość napisał(a):W Warszawie znalazłam obrego awokata, mnie pomagał w sprawie karnej akurat ale jak mi wiadomo i takimi sprawami się zajmujen mecenas Mariusz Olężałek. Ma Kancelarie w Łodzi i w Warszawie
Gość
W Warszawie znalazłam obrego awokata, mnie pomagał w sprawie karnej akurat ale jak mi wiadomo i takimi sprawami się zajmujen mecenas Mariusz Olężałek. Ma Kancelarie w Łodzi i w Warszawie
Gość napisał(a):Ja jestes spod stolicy i szukałam w miastach osciennych dobrego adwokata ale patrzac po opiniach w necie okazało się ze musze szukac w Wawie bezposrednio. Tak trafilam do kancelarii pani Iwony Sepioło. Bardzo fajna i sypmatyczna pani adwokat z podejsciem do czlowieka, widac ze liczy się klient bo wytłumaczyła laikowi wszystko co się dzieje i czego można sie spodziewac po sprawie. Zdecydowalam sie na nią i jej reprezentowanie mnie i było warto bo sprawa wygrana już po 2 rozprawach.
Gość
Ja jestes spod stolicy i szukałam w miastach osciennych dobrego adwokata ale patrzac po opiniach w necie okazało się ze musze szukac w Wawie bezposrednio. Tak trafilam do kancelarii pani Iwony Sepioło. Bardzo fajna i sypmatyczna pani adwokat z podejsciem do czlowieka, widac ze liczy się klient bo wytłumaczyła laikowi wszystko co się dzieje i czego można sie spodziewac po sprawie. Zdecydowalam sie na nią i jej reprezentowanie mnie i było warto bo sprawa wygrana już po 2 rozprawach.
Gość napisał(a):Piotr Domański 607-791-994
Gość
Piotr Domański 607-791-994
Gość napisał(a):Gość napisał(a):to_be_or_not_to_be napisał(a):Witam, poszukuję DOBREGO adwokata do spraw spadkowych, proszę o kontakt. Pozdrawiam.Pani Olga Gawarska.
Gość
Gość napisał(a):to_be_or_not_to_be napisał(a):Witam, poszukuję DOBREGO adwokata do spraw spadkowych, proszę o kontakt. Pozdrawiam.Pani Olga Gawarska.
Gość napisał(a):Polecam Pania Olgę Garwarską , w moim przypadku skutecznie mi pomogła
Gość
Polecam Pania Olgę Garwarską , w moim przypadku skutecznie mi pomogła
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów