- Forum ogólne
- szewc
szewc
malinka111 napisał(a):Szukam niedrogiego szewca. Możecie mi kogoś polecic?
malinka111
Gość napisał(a):w kupcu widziałam , na dole , pod schodami - tylko nie wiem czy jest tani
Gość

Gość napisał(a):jest tez szewc na przeciwko pływaliniten w kupcu ma dosyc niskie ceny {usmiech}
Gość

Gość napisał(a):hej szukam dobrego szwca polecacie tego kolo pływalni czy "pod schodami w kupcu"??
Gość

Gość napisał(a):pod schodami w kupcu jak robił mi fleki to zdarłam je po dwóch dniach - a niestety były to krótkie spacerki do pracy i z powrotem... tandeta, nie fleki.przy basenie trzymają się znacznie dłużej. Jedne z butów robiłam tam chyba 2 lata temu i flek do tej pory się trzyma
Gość

Gość napisał(a):a jesli chodz i rociaganie buta... kupilam buty 39 bo 40 byly za duze a 39 sa troche{gafa} zaciasne i chce je rozciagnąć. nie wiem czy to pomoze ale mam nadzieje
Gość

Gość napisał(a):na rozciagniecie butow można kupic spraj w galerii,pomaga polecam
Gość

Gość napisał(a):Rozciąganie butów w wykonaniu super, nawet według mnie- osoby super wybrednej, wykonuje szewc (b.miłe małżeństwo -chyba) również przy ul. Piłsudskiego, ale po tej stronie ulicy co fotoWiktor, poprzeczna m. uliczka przed tym salonem (idąc od ul. Hallera) , trochę w głębi ulicy, w sasiedztwie baru (latem są tam stoliki z parasolkami).
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Mieszkaniec1
- Dodawanie wpisów