Usługi Budowlano-Remontowo-Wykończeniowe

Założony przez Gość
strony: wstecz 1 2 3 dalej
Gość napisał(a):Polecam pana Romana to jego numer 608516551 .Świetny fachowiec ,wykonywał mi instalacje hydrauliczna i układał płytki.Solidny i konkretny co do ceny to trzeba się dogadać.  

Gość

22-10-2010, 16:53
Polecam pana Romana to jego numer 608516551 .Świetny fachowiec ,wykonywał mi instalacje hydrauliczna i układał płytki.Solidny i konkretny co do ceny to trzeba się dogadać.  
Gość napisał(a):A czy może ktoś polecić jakąś solidną firmę do sufitów podwieszanych i ledów , oraz glazurnika który potrafi układać mozaiki, poza abacabem?

Gość

28-07-2011, 08:52
A czy może ktoś polecić jakąś solidną firmę do sufitów podwieszanych i ledów , oraz glazurnika który potrafi układać mozaiki, poza abacabem?
Gość napisał(a):ja z całym sercem polecam pana Roberta, pracuje dokładnie, sumiennie i jestem z efektów jego pracy bardzo zadowolona (glazura i terakota jest położona idealnie prosto, pomimo niesprzyjających warunków). Z panem Robertem jest świetny kontakt, polecam gorąco! tel. 669 337 818

Gość

28-07-2011, 10:52
ja z całym sercem polecam pana Roberta, pracuje dokładnie, sumiennie i jestem z efektów jego pracy bardzo zadowolona (glazura i terakota jest położona idealnie prosto, pomimo niesprzyjających warunków). Z panem Robertem jest świetny kontakt, polecam gorąco! tel. 669 337 818
Gość napisał(a):Również polecam pana Romana , fachowiec, naprawdę zna się na rzeczy , robił mi docieplenia i układał płytki jestem z niego zadowolony i z czystym sumieniem mogę polecić go innym . U mnie już skończył , więc podam jego nr kontaktowy może teraz wam będzie potrzebny: 608516551 .  

Gość

28-07-2011, 12:12
Również polecam pana Romana , fachowiec, naprawdę zna się na rzeczy , robił mi docieplenia i układał płytki jestem z niego zadowolony i z czystym sumieniem mogę polecić go innym . U mnie już skończył , więc podam jego nr kontaktowy może teraz wam będzie potrzebny: 608516551 .  
Gość napisał(a):a ja go nie polecam ,partacz i naciągacz,dzieciak lepiej by to zrobił.Nie polecam go.{!}{!}{!}{dobani}

Gość

08-08-2011, 10:46
a ja go nie polecam ,partacz i naciągacz,dzieciak lepiej by to zrobił.Nie polecam go.{!}{!}{!}{dobani}
Gość napisał(a):Jeszcze się taki nie urodził żeby każdemu dogodził.A z własnego doświadczenia wiem że ten pan pokazuje swoja prace i jak się nie podoba to się nie umawiasz na robotę.A i ja i moi znajomi jesteśmy z jego usług zadowoleni.{ok}

Gość

08-08-2011, 13:44
Jeszcze się taki nie urodził żeby każdemu dogodził.A z własnego doświadczenia wiem że ten pan pokazuje swoja prace i jak się nie podoba to się nie umawiasz na robotę.A i ja i moi znajomi jesteśmy z jego usług zadowoleni.{ok}
Gość napisał(a):U mnie całe wykończenie wnętrz w domu robiło dwóch młodych panów. Są bardzo dokładni, niepijący, niepalący, pozostawili po sobie porządek, czego o innych brygadach powiedzieć nie mogę. Robota wykonana na czas, bez zastrzeżeń. CENY przyzwoite. Jeśli ktoś jest zainteresowany podaję namiary do jednego z tych panów ............... 693 151 350............ Podobno robią również elewacje i układają kostkę.NIE POLECAM NATOMIAST BRYGADY PANA GUDELSKIEGO (jeździ samochodem bordowym kombi) !!!FACET NIEODPOWIEDZIALNY, PRACUJĄ U NIEGO DZIECI PO 15 LAT, ROBOTA ODWALONA, SZEF NAWET JEDNEJ PEŁNEJ GODZINY NIE RACZY SPĘDZIĆ NA BUDOWIE, TE DZIECI ROBIĄ CO CHCĄ I JAK IM WYGODNIEJ. RZESTRZEGAM BO MOŻNA STRACIĆ NIE TYLKO CZAS ALE I GRUBĄ FORSĘ. Pan ten jeździ po budowach i proponuje swoje usługi.

Gość

21-09-2011, 18:10
U mnie całe wykończenie wnętrz w domu robiło dwóch młodych panów. Są bardzo dokładni, niepijący, niepalący, pozostawili po sobie porządek, czego o innych brygadach powiedzieć nie mogę. Robota wykonana na czas, bez zastrzeżeń. CENY przyzwoite. Jeśli ktoś jest zainteresowany podaję namiary do jednego z tych panów ............... 693 151 350............ Podobno robią również elewacje i układają kostkę.NIE POLECAM NATOMIAST BRYGADY PANA GUDELSKIEGO (jeździ samochodem bordowym kombi) !!!FACET NIEODPOWIEDZIALNY, PRACUJĄ U NIEGO DZIECI PO 15 LAT, ROBOTA ODWALONA, SZEF NAWET JEDNEJ PEŁNEJ GODZINY NIE RACZY SPĘDZIĆ NA BUDOWIE, TE DZIECI ROBIĄ CO CHCĄ I JAK IM WYGODNIEJ. RZESTRZEGAM BO MOŻNA STRACIĆ NIE TYLKO CZAS ALE I GRUBĄ FORSĘ. Pan ten jeździ po budowach i proponuje swoje usługi.
Gość napisał(a):Ja osobiście bardzo polecam bardzo dobrego fachowca,doradził mi w projekcie mojej łazienki i jestem bardzo zadowolona z efektu.Cena również bardzo przyzwoita.Jeśli potrzebujecie człowieka który, doradzi, pomoże a jednocześnie wykona swoją pracę perfekcyjnie to bardzo polecam,to nr. tel.518630569.Z tego co wiem zajmuje się również innymi pracami budowlanymi.

Gość

21-09-2011, 19:53
Ja osobiście bardzo polecam bardzo dobrego fachowca,doradził mi w projekcie mojej łazienki i jestem bardzo zadowolona z efektu.Cena również bardzo przyzwoita.Jeśli potrzebujecie człowieka który, doradzi, pomoże a jednocześnie wykona swoją pracę perfekcyjnie to bardzo polecam,to nr. tel.518630569.Z tego co wiem zajmuje się również innymi pracami budowlanymi.
Gość napisał(a):Ja osobiście bardzo polecam bardzo dobrego fachowca,doradził mi w projekcie mojej łazienki i jestem bardzo zadowolona z efektu.Cena również bardzo przyzwoita.Jeśli potrzebujecie człowieka który, doradzi, pomoże a jednocześnie wykona swoją pracę perfekcyjnie to bardzo polecam,to nr. tel.518630569.Z tego co wiem zajmuje się również innymi pracami budowlanymi.

Gość

21-09-2011, 19:54
Ja osobiście bardzo polecam bardzo dobrego fachowca,doradził mi w projekcie mojej łazienki i jestem bardzo zadowolona z efektu.Cena również bardzo przyzwoita.Jeśli potrzebujecie człowieka który, doradzi, pomoże a jednocześnie wykona swoją pracę perfekcyjnie to bardzo polecam,to nr. tel.518630569.Z tego co wiem zajmuje się również innymi pracami budowlanymi.
Gość napisał(a):a ja polecam pana Włodka, bardzo dobrze położył płytki, wygładził ściany i teraz mam fajne mieszkanko :) o nic nie musiałam sie martwić i cena była taka, jaką uzgodniliśmy na początku. Żadnych ukrytych kosztów. Tel.(jakby ktoś był zainteresowany) 696 661 773

Gość

12-10-2011, 00:05
a ja polecam pana Włodka, bardzo dobrze położył płytki, wygładził ściany i teraz mam fajne mieszkanko :) o nic nie musiałam sie martwić i cena była taka, jaką uzgodniliśmy na początku. Żadnych ukrytych kosztów. Tel.(jakby ktoś był zainteresowany) 696 661 773
Gość napisał(a):Patrzę że fachowcy robią sobie dobrą reklamę na zimę{usmiech}Parę tygodni temu robiłam remont mieszkania,glazura, terakota,panele,kominek malowanie itp....znajomi polecili mi młodego człowieka z którego pracy jestem bardzo zadowolona.Numer tel do tego Pana  518630569.

Gość

18-10-2011, 16:28
Patrzę że fachowcy robią sobie dobrą reklamę na zimę{usmiech}Parę tygodni temu robiłam remont mieszkania,glazura, terakota,panele,kominek malowanie itp....znajomi polecili mi młodego człowieka z którego pracy jestem bardzo zadowolona.Numer tel do tego Pana  518630569.
Gość napisał(a):a ja polecam Pana Łukasz u mnie robił kompleksowy remont domu schody, kuchnie i dwie łazienki: glazura, terakota, mozaika, łącznie z podwieszanym sufitem, leadami i małymi przeróbkami hydraulicznymi. facet jest dokładny, pracowity i chętnie doradza jakieś praktyczne rozwiązania. Ma swoją jednoosobową firmę i widać że robi to z pasją i do tego wcale nie drogo. tel. 607 067 637bardzo Panu dziękuje.

Gość

23-11-2011, 23:41
a ja polecam Pana Łukasz u mnie robił kompleksowy remont domu schody, kuchnie i dwie łazienki: glazura, terakota, mozaika, łącznie z podwieszanym sufitem, leadami i małymi przeróbkami hydraulicznymi. facet jest dokładny, pracowity i chętnie doradza jakieś praktyczne rozwiązania. Ma swoją jednoosobową firmę i widać że robi to z pasją i do tego wcale nie drogo. tel. 607 067 637bardzo Panu dziękuje.
Gość napisał(a):ja polecam Pana Łukasz u mnie robił łazienkę a teraz od czasu do czasu wzywam go jak mi się  coś popsuje w mieszkaniu. jest naprawdę ok

Gość

24-11-2011, 17:24
ja polecam Pana Łukasz u mnie robił łazienkę a teraz od czasu do czasu wzywam go jak mi się  coś popsuje w mieszkaniu. jest naprawdę ok
Gość napisał(a):Polecam firmę abacab.pl z Ostrołęki. Oni współpracują z tym nowym sklepem LED-IN. U mnie robili taką futurystyczną zabudowę salonu z oświetleniem Led. Mój salon jest dość duży. Mam teraz sufit niesamowity - jak ze statku kosmicznego i ogromne możliwości sterowania światłem, gdyż przerabiali mi instalację. Znajomi którzy przychodzą do mnie na chate są w szoku ;))Fakt, że ceny za usługę nie są tam zbyt niskie... ale oni w tym fachu chyba nie mają żadnej konkurencji - jakość pracy jest bardzo wysoka i robota wykonana dosłownie co do milimetra według wybranego przeze mnie projektu. Inne firmy wykończeniowe z tego regionu mogą jedynie wzorować się na ich pomysłach.

Gość

06-01-2012, 03:29
Polecam firmę abacab.pl z Ostrołęki. Oni współpracują z tym nowym sklepem LED-IN. U mnie robili taką futurystyczną zabudowę salonu z oświetleniem Led. Mój salon jest dość duży. Mam teraz sufit niesamowity - jak ze statku kosmicznego i ogromne możliwości sterowania światłem, gdyż przerabiali mi instalację. Znajomi którzy przychodzą do mnie na chate są w szoku ;))Fakt, że ceny za usługę nie są tam zbyt niskie... ale oni w tym fachu chyba nie mają żadnej konkurencji - jakość pracy jest bardzo wysoka i robota wykonana dosłownie co do milimetra według wybranego przeze mnie projektu. Inne firmy wykończeniowe z tego regionu mogą jedynie wzorować się na ich pomysłach.
Gość napisał(a):Ludzie, czy jest jakaś firma w O-ce albo okolicach, co zrobi (położy) szkło między szafkami w kuchni? Czy ktoś ma doświadczenie w tym temacie (rodzaj szkła, dekoracja, koszt...)? Możecie kogoś polecić? A! I skąd jest wyżej chwalony p. Roman{?}

Gość

12-06-2012, 20:29
Ludzie, czy jest jakaś firma w O-ce albo okolicach, co zrobi (położy) szkło między szafkami w kuchni? Czy ktoś ma doświadczenie w tym temacie (rodzaj szkła, dekoracja, koszt...)? Możecie kogoś polecić? A! I skąd jest wyżej chwalony p. Roman{?}
Gość napisał(a):[quote=Gość]Ludzie, czy jest jakaś firma w O-ce albo okolicach, co zrobi (położy) szkło między szafkami w kuchni? Czy ktoś ma doświadczenie w tym temacie (rodzaj szkła, dekoracja, koszt...)? Możecie kogoś polecić? A! I skąd jest wyżej chwalony p. Roman{?} [/quote]W Lusarze koło Zakładów Mięsnych można kupić takie szkło i ich warto się dopytać co dalej

Gość

12-06-2012, 21:57
[quote=Gość]Ludzie, czy jest jakaś firma w O-ce albo okolicach, co zrobi (położy) szkło między szafkami w kuchni? Czy ktoś ma doświadczenie w tym temacie (rodzaj szkła, dekoracja, koszt...)? Możecie kogoś polecić? A! I skąd jest wyżej chwalony p. Roman{?} [/quote]W Lusarze koło Zakładów Mięsnych można kupić takie szkło i ich warto się dopytać co dalej
Gość napisał(a):w lusarze cena kosmiczna , szklo polożyłem sam  i  kupiłem je u zwykłego szklarza.....To żadna filozofia....

Gość

13-06-2012, 08:30
w lusarze cena kosmiczna , szklo polożyłem sam  i  kupiłem je u zwykłego szklarza.....To żadna filozofia....
Gość napisał(a):[quote=Gość]w lusarze cena kosmiczna , szklo polożyłem sam  i  kupiłem je u zwykłego szklarza.....To żadna filozofia.... [/quote]OK, ale chyba nie szkło zwykłe? Jak kładłeś? Przykręcałeś czy jak? Dawałeś coś pod? Jak "się nosi"?{co} Skąd jest p. Roman?

Gość

13-06-2012, 16:13
[quote=Gość]w lusarze cena kosmiczna , szklo polożyłem sam  i  kupiłem je u zwykłego szklarza.....To żadna filozofia.... [/quote]OK, ale chyba nie szkło zwykłe? Jak kładłeś? Przykręcałeś czy jak? Dawałeś coś pod? Jak "się nosi"?{co} Skąd jest p. Roman?
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]w lusarze cena kosmiczna , szklo polożyłem sam  i  kupiłem je u zwykłego szklarza.....To żadna filozofia.... [/quote]OK, ale chyba nie szkło zwykłe? Jak kładłeś? Przykręcałeś czy jak? Dawałeś coś pod? Jak "się nosi"?{co} Skąd jest p. Roman? [/quote]szkło zwykłe jeżeli dobrze pamiętam  to 5mm grubości .Szklarz (z Kilińskiego) wyciął nam na wymiar szkło  w sklepie na gołębiej wybrałem tapetę  , przykleiłem tapetę następnie przykleiłem szkło silikonem bezbarwnym.Oświadczam p.Romana nie znam.{mruga}

Gość

14-06-2012, 06:22
[quote=Gość][quote=Gość]w lusarze cena kosmiczna , szklo polożyłem sam  i  kupiłem je u zwykłego szklarza.....To żadna filozofia.... [/quote]OK, ale chyba nie szkło zwykłe? Jak kładłeś? Przykręcałeś czy jak? Dawałeś coś pod? Jak "się nosi"?{co} Skąd jest p. Roman? [/quote]szkło zwykłe jeżeli dobrze pamiętam  to 5mm grubości .Szklarz (z Kilińskiego) wyciął nam na wymiar szkło  w sklepie na gołębiej wybrałem tapetę  , przykleiłem tapetę następnie przykleiłem szkło silikonem bezbarwnym.Oświadczam p.Romana nie znam.{mruga}
Gość napisał(a):Dzięki za odp. {usmiech}Tylko nie wiem,czy zwykłe (kuchenka)...

Gość

16-06-2012, 09:48
Dzięki za odp. {usmiech}Tylko nie wiem,czy zwykłe (kuchenka)...

strony: wstecz 1 2 3 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów

Szanowny internauto,

prosimy o zapoznanie się z treścią i wyrażenie zgody:

Zgadzam się na przechowywanie w moim urządzeniu plików cookies, jak też na przetwarzanie w celach analizy moich zachowań w niniejszym Serwisie moich danych osobowych, zapisywanych w tych plikach, pozostawianych przeze mnie w ramach korzystania z Serwisu przez JML Sp. z o.o., z siedzibą w Ostrołęce przy ul. Nasypowa 7 oraz jego Zaufanych partnerów. Więcej informacji związanych z przetwarzaniem danych osobowych znajdą Państwo w naszej Polityce Prywatności. Zgoda na przetwarzanie danych w ww. celu może być w każdej chwili cofnięta poprzez link umieszczony w Polityce Prywatności.

Podstawą prawną przetwarzania Państwa danych osobowych zawartych w plikach cookie w ww. celu, jest zgoda użytkownika na przetwarzanie danych osobowych wyrażona poprzez zaznaczanie powyższego okienka (art. 6 ust. 1 lit. a pltk).

Użytkownikom przysługują następujące prawa: prawo żądania dostępu do swoich danych, prawo do ich sprostowania, prawo do usunięcia danych, prawo do ograniczenia przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych. Więcej informacji na temat przetwarzania Państwa danych osobowych, w tym przysługujących Państwu uprawnień, znajdziecie Państwo w naszej Polityce Prywatności.