- Forum ogólne
- NAJLEPSZA KWIACIARNIA W OSTROŁĘCE..?
NAJLEPSZA KWIACIARNIA W OSTROŁĘCE..?
Gość napisał(a):Koło szpitala jest rzeczywiście tanio, ale nie zawsze kwiaty są świeże.
Gość

Gość napisał(a):na goworowkiej najgorsza kwiaciarnia nie polecam {dobani}
Gość

Gość napisał(a):na goworowkiej najgorsza kwiaciarnia nie polecam {dobani}
Gość

Gość napisał(a):moja wiązanka ślubna powstała w kwiaciarni na Hallera. profesjonalna obsługa, myślałam o innej wiązance a pani doradziła mi zupełnie co innego. Wiązanka była super, mam ją do tej pory. Zdecydowanie polecam tą kwiaciarnię
Gość

Gość napisał(a):moja wiązanka ślubna powstała w kwiaciarni na Hallera. profesjonalna obsługa, myślałam o innej wiązance a pani doradziła mi zupełnie co innego. Wiązanka była super, mam ją do tej pory. Zdecydowanie polecam tą kwiaciarnię
Gość

Gość napisał(a):A jaki jest dokładnie adres tej kwiaciarni, w którym miejscu się znajduje??? Mniej więcej jakie ceny tam są?
Gość

Gość napisał(a):Kwiaciarnia pani Wioli i Agnieszka z Hallera. Cudne kompozycje, przemiła obsługa. Profesjonalizm w całym tego słowa znaczeniu.
Gość

Gość napisał(a):[color=#ff0000][/color]kwiaciarnia jaka może byc to na [color=#ff0000][/color]obok Sajgonu, niby miła obsługa ale jak mi wiązankę ślubna zrobiły to szkoda gadać.....{smutny}{smutny}{smutny} kwiatki były stare nadgnite, butonierki i kwiatki we włosy nie te co były zamówione i oczywiście nie takie o jakie prosiłam, kolor też inny a co najgorsze wiązanka rozpadła sie zaraz po kościele NIE POLECAM TEJ KWIACIARNI dziewczyny nie chodzcie tam i nie zamawiajcie bo będziecie zawiedzione tak jak ja{dobani}{dobani}{dobani}
Gość

Gość napisał(a):Tylko kwiaciarnia na Hallera, sama zamawiałam tam swoją wiązankę ślubną w tamtym roku. Przemiłe Panie fachowo doradzą. Polecam z pełną odpowiedzialnością.
Gość

Gość napisał(a):polecam kwiaciarnie na hallera{!}{!}{!}{!}{usmiech}{usmiech}{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):tylko którą bo są dwie???!!! napewno nie ta przy Sajgonie!!!!porażka {dobani}{dobani}{dobani}
Gość

Gość napisał(a):ja też nie polecam tej przy sajgonie.. kwiatki zawsze są podgnite (chyba, że tylko ja mam takie szczęście). Nie polecam również tej na Goworowskiej - Panie robią wszytsko z wielkiej łaski.. Raz byłam i więcej nie pójdę, bo miałam wrażenie, że przeszkadzam paniom w plotkowaniu. Swoją wiązankę ślubną miałam robioną w tym drugim salonie kwiatowym przy Alma Mater, dostałam gratis butonierki i kwiatki we włosy :)Siostra brała wiązankę obok starego szpitala, na rogu - również ładnie wyszła i była sporo tańsza niż w innych miejscach.Pani, która ma wiązankę ślubną do tej pory - trzeba ją spalić w 1 rocznicę ślubu :) Podobno.. moja już dawno poszła z ogniem {diabelek} tylko ozdoby i wstążkę zostawiłam sobie {mruga}
Gość

Gość napisał(a):a co sądzicie o kwiaciarni 4 pory roku na Prądzyńskiego, dosyc nowa
Gość

mała napisał(a):ja polecam kwiaciarnię na hallera koło konwensatorium.Wiązanka do ślubu była piękna poszłam tam nie wiedząc co chcę pani mi doradziła i wszystko było super chodzę tam zawsze po wiązanki i jeszcze się nie zawiodłam choć często zmieniają się tam pracownice a każda robi inaczej a sama szefowa robi bardzo ładnie{usmiech}
mała
Gość napisał(a):Ja polecam kwiaciarnię Zielona Pań Brzozowskich, prowadzą ją siostry z zamiłowaniem do kwiatów, mają niesamowity talent do tego co robią mój narzeczony (obecnie mąż) jak poszedł ze mną ustalać szczegóły mojej wiązanki ślubnej to powiedział że one są zwariowane w tym co robią delikatnie ujmując jego słowa, dlatego jak nie chcecie przejmować się wyglądem swojego bukieciku to zaufajcie tym Paniom a nie zawiedziecie się.
Gość

Gość napisał(a):ja swoją wiązanke ślubna zamawaiałam na hallera koło sajgonu- pani wydawała się dośc miła do czasu... wiązanka moja nie była taka jak prosiłam z innych kwiatów i na dodatek starych , butonierki i kwiaty we włosy były ponadgniwane , jak zawróciłam uwage to wielce spasione babsko stwierdziło że nie miało innych kwiatów, przepłakałam pół dnia ale i tak to nic nie pomogło niestety nawet nie usłyszałam przepraszam , moja wiązanka także rozpadła się przed weselem ale oczywiście już nie było czasu żeby załatwić inną...więc zostałam bez kwiatów, o zwrocie pieniędzy nie było mowy bo pani nie poczuwała się do obowiązku, ODRADZAM WAM DZIEWCZYNY jest tyle innych kwaiciarni i mam wrażenie że te pozytywne komentarze to pisze sama właścicielka dla reklamy
Gość

Gość napisał(a):fakt ostatnio złą opinie ma ta kwiaciarnia ale kiedyś na prawdę fajnie tam było dziewczyny się starały teraz widocznie im nie zależy
Gość

Gość napisał(a):Ja zawsze kupuję kwiaty na Celulozowej, chyba tak ta ulica się nazywa, u Wioli. Świeże i długo mogą postać. O innych kwiaciarniach wiem mało.
Gość

Gość napisał(a):Ale ja polecam kwiaciarnię na Hallera ale nie tą przy Sajgonie tylko kwiaciarnię przy sklepie Lewiatan (nie wiem czy jeszcze jest ten sklep), po drugiej stronie postoju taksówek
Gość

Gość napisał(a):Witam a teraz coś nowego szukałam czegoś dla siebie w sierpniu ,I znalazłam Hurtownia Kwiatów ALICJA poleciła mi tą panią pani z Salonu Ślubnego MARGARET i powiem wam REWELACJA na pewno wiele osób się ze mną zgodzi a w grudni robiła ta pani wiązanki dla mojej kuzynki były piękne jest tanio i solidnie naprawdę polecam{ok}{!}
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów