- Rodzice o pociechach
- Logopeda
Logopeda
MegiiM napisał(a):A ja polecam troszkę inne rozwiązanie{usmiech} Sama jestem logopedą (z innej części Polski) i zalecam kontynuowanie terapii w domu. Jest to konieczne aby terapia przyniosła efekty i nie była za długo rozciągnięta w czasie. Rodzice z powodzeniem mogą wspierać działania logopedy w domu. Do urozmaicenia, często dość żmudnych dla dziecka ćwiczeń, służą ciekawe pomoce, które możecie nabyć w sklepie zajmującym się dystrybucją specjalistycznych pomocy terapeutycznych: www.liger.net.pl. Znajdziecie tam wiele atrakcyjnych, kreatywnych i rozwijających pomocy dla Waszych pociech, i jednocześnie sprawicie, że dzieci z chęcią będą ćwiczyły z Wami w domu{usmiech}
MegiiM
Gość napisał(a):Popieram ! Szukajcie logopedy - mobilnego. Który będzie prowadził terapię u Was w domu {tak} ja to przerobiłam i jestem zachwycona {mruga} A zwłaszcza mój syn {zakochany}
Gość
mska3 napisał(a):Dużo droższa jest tego typu usługa od zwyczajnej wizyty?
mska3
Gość napisał(a):Ja również polecam panią Anię z Fabryki głosek :), trafiłam do niej z córeczką z polecenia innych mam...i nie żałuję {zakochany}, a niezadowoleni cóż na tyle osób zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony
Gość
Xena002 napisał(a):A ile taka wizyta? Ktoś się orientuje?
Xena002
Gość napisał(a):Mi jako rodzicowi polecono w Fundację ,,Promyk'' tam jest również Specjlistyczna Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczana pracuje tam doświadczona karda jest tam logopeda, neurologopeda, integracja sensoryczna, psycholog, pedagog, fizjoterapia, rehabilitacja, trening umiejętności społeczny i muzykoterapia.Moje dziecko korzysta z Wczesnego Wspomagania Rozwoju. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Gość
Gość napisał(a):Szukam też logopedy w Krakowie. Kto może mi pomóc?
Gość
Szukam też logopedy w Krakowie. Kto może mi pomóc?
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Ja również polecam panią Anię z Fabryki głosek :), trafiłam do niej z córeczką z polecenia innych mam...i nie żałuję {zakochany}, a niezadowoleni cóż na tyle osób zawsze znajdzie się ktoś niezadowolonyA ja nie polecam tej Pani ????
Gość
Gość napisał(a):Ja również polecam panią Anię z Fabryki głosek :), trafiłam do niej z córeczką z polecenia innych mam...i nie żałuję {zakochany}, a niezadowoleni cóż na tyle osób zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony
A ja nie polecam tej Pani ????
Gość napisał(a):Osobiście mogę polecić Panią Grażynę Domanowską. Telefon: 606530033. Jako jedyna w okolicy posiada certyfikat. Prawdziwy fachowiec, naprawdę jestem bardzo zadowolona. Gorąco polecam!
Gość
Osobiście mogę polecić Panią Grażynę Domanowską. Telefon: 606530033. Jako jedyna w okolicy posiada certyfikat. Prawdziwy fachowiec, naprawdę jestem bardzo zadowolona. Gorąco polecam!
Gość napisał(a):Jeśli nie znasz rynku to nie pisz. Logopedzi nie mają certyfikatów , tylko dobre wykształcenie i jest ich w Ostrolęce dużo. A pani D. jest psychologiem.
Gość
Jeśli nie znasz rynku to nie pisz. Logopedzi nie mają certyfikatów , tylko dobre wykształcenie i jest ich w Ostrolęce dużo. A pani D. jest psychologiem.
Gość napisał(a):Polecam Klinikę Mowy INpuls na ul Rybackiej. Pani jest neurologopedą ale posiada nowoczesny sprzęt wspomagający terapię i ma bardzo pewne podejscie do dzieci szczególnie wymagających. U mojego dziecka stosuje biofeedback oraz elektrostymulację
Gość
Polecam Klinikę Mowy INpuls na ul Rybackiej. Pani jest neurologopedą ale posiada nowoczesny sprzęt wspomagający terapię i ma bardzo pewne podejscie do dzieci szczególnie wymagających. U mojego dziecka stosuje biofeedback oraz elektrostymulację
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów