- Forum ogólne
- fryzjer
fryzjer
Gość napisał(a):jak polecam panią z ogłoszenia z internetu{usmiech}{usmiech}i nie używa farby z drogerii{!}
Gość

Gość napisał(a):podaj namiary
Gość

Gość napisał(a):NR TEL. 796215666
Gość

Gość napisał(a):a możesz jeszcze napisać gdzie było umieszczone te ogłoszenie ?
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]NR TEL. 796215666 [/quote]Podaj jeszcze jej adres{diabelek} i napisz czy pracuje legalnie{diabelek}
Gość

Gość napisał(a):Witam.Jakie są zarobki fryzjerki w oce, tylko nie piszcie, że 2 tysiące{mruga}.Kończę szkołę i zastanawiam się czy warto w oce..., lokal mogę wynająć za 1,2zl. okolice poczty/po znajomości/.Chcę jeszcze zatrudnić jedną fryzjerkę i kosmetyczkę (wszystko legalnie). Jest szansa na normalny zarobek-moje koszty to minimalnie - mój zus 900zł + zus za 2 pracownice 850zł + wyplaty + woda + energia, czyli na początek za miesiąc ok. 5500zł.Zarobię czy lepiej chodzić po domach{?}
Gość

Gość napisał(a):Witam. Jeżleli chodzi o prawdziwie profesjonalne usługi fryzjerskie w domu klienta to polecam Pogotowie fryzjerskie. Kosmetyki fryzjerskie a nie badziewie ze sklepu, fryzura weselna sie trzyma nawet na poprawiny. Czysto szybko dokładnie po prostu profeska. aha pani ma legalna działalnosc{ok}
Gość

Gość napisał(a):Może ktoś wie gdzie przeniosła się Pani Monika, blondyneczka, krótkie włoski w okularkach z salonu Goldwell? pilnie potrzebuję kontakt.
Gość

Gość napisał(a):ma swoj zaklad, tam gdzie wypozyczalnia Imperio, niedaleko metalowki
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Witam.Jakie są zarobki fryzjerki w oce, tylko nie piszcie, że 2 tysiące{mruga}.Kończę szkołę i zastanawiam się czy warto w oce..., lokal mogę wynająć za 1,2zl. okolice poczty/po znajomości/.Chcę jeszcze zatrudnić jedną fryzjerkę i kosmetyczkę (wszystko legalnie). Jest szansa na normalny zarobek-moje koszty to minimalnie - mój zus 900zł + zus za 2 pracownice 850zł + wyplaty + woda + energia, czyli na początek za miesiąc ok. 5500zł.Zarobię czy lepiej chodzić po domach{?} [/quote]W Ostrołęce więcej niż kebabów jest tylko salonów fryzjerskich {gafa} lepiej wymyślić coś nowego.{diabelek}
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Witam.Jakie są zarobki fryzjerki w oce, tylko nie piszcie, że 2 tysiące{mruga}.Kończę szkołę i zastanawiam się czy warto w oce..., lokal mogę wynająć za 1,2zl. okolice poczty/po znajomości/.Chcę jeszcze zatrudnić jedną fryzjerkę i kosmetyczkę (wszystko legalnie). Jest szansa na normalny zarobek-moje koszty to minimalnie - mój zus 900zł + zus za 2 pracownice 850zł + wyplaty + woda + energia, czyli na początek za miesiąc ok. 5500zł.Zarobię czy lepiej chodzić po domach{?} [/quote]W Ostrołęce więcej niż kebabów jest tylko salonów fryzjerskich {gafa} lepiej wymyślić coś nowego.{diabelek} [/quote]Zapomniałeś/(aś) o aptekach - tych też Ci dostatek{diabelek}
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]mamy w ostrolece bardzo dobrych fryzjeruf a wy szukacie po warszawach w dupie sie przewraca [/quote]do tych "fryzjeruf" jeszcze pasują "perugi"
Gość

Gość napisał(a):METAMORFOZA TO TOTALNA PORAZKA . OSTATNIO ROBIŁAM BALEJAGE U PANI IWONKI I JAK ZOBACZYLŁAM W DOMU TO PRZEŻYŁAM SZOK , NA GŁOWIE MIAŁAM PLAMY ZAMIAST BALEJAGU . JAK CZŁOWIEK PŁACI KUPE KASY TO CHYBA MOŻE WYMAGAC . . PRZEZ TO TRACI SIE KLIENTOW.
Gość

Gość napisał(a):Witam dzisiaj wróciłam z METAMORFOZY -kolor z refleksami jest super chodzę tam juz długo i jestem zawsze zadowolona ceny tak jak wszędzie w salonach POLECAM
Gość

Gość napisał(a):Metamorfoza okropnie drogo a efekt niestety zalezy od humoru fryzjerki.Ja osobiscie odradzam, sa lepsze i tansze salony w oka . Nie bede wymieniac by nie robic reklamy.
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Metamorfoza okropnie drogo a efekt niestety zalezy od humoru fryzjerki.Ja osobiscie odradzam, sa lepsze i tansze salony w oka . Nie bede wymieniac by nie robic reklamy. [/quote]MYŚLE ZE WARTO PODZIELIĆ SIĘ INFORMACJA O DOBRYCH oSTROŁĘCKICH SALONACH po to to forum jak nie Metamorfoza to co?
Gość

Gość napisał(a):Popieram! Jeśli jest lepszy salon niz Metamorfoza, to czekam na odpowiedź, gdzie lub bardziej kto w tym salonie?
Gość

Gość napisał(a):A w ogóle dlaczego Metamorfoza zmieniła lokal? Tyle lat tu był. I gdzie się teraz znajduje?
Gość

Gość napisał(a):Ja serdecznie polecam salon Doris na hallera. Szecze powiem, że dawno u żadnego innego fryzjera nie byłam, więc nie wiem co teraz sie gdzie indziej dzieje, ale po wczesniejszych moich przejsciach uważam ze tu jest najlepiej. Jeszcze nigdy wychodząc od nich nie byłam niezadowolona. Ceny troszkę wysokie ale uważam, że warto.
Gość

Gość napisał(a):Czy ktoś wie gdzie przeniosła się p. Renata z goldwell?
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów