- Forum budowlane
- dobry hydraulik
dobry hydraulik
Gość napisał(a):Każdy chwali swoje te ceny też podobne na Ostrołęce ja trafiłem na firmę Uniterm ze względu na zakup u nich kotła na pellet troszeczkę musiałem się potargowac ale ok. Dali mi numer ze wsupracujacym hydraulikiem i nie narzekam i jeszcze na dodatek przyjechał ktoś ze sklepu i wytłumaczył obsługę kotła bo się zamotalem
Gość

Każdy chwali swoje te ceny też podobne na Ostrołęce ja trafiłem na firmę Uniterm ze względu na zakup u nich kotła na pellet troszeczkę musiałem się potargowac ale ok. Dali mi numer ze wsupracujacym hydraulikiem i nie narzekam i jeszcze na dodatek przyjechał ktoś ze sklepu i wytłumaczył obsługę kotła bo się zamotalem
Gość napisał(a):Gość napisał(a):[quote=Gość]dla mnie dobry fachowiec od tych spraw to Andrzej,TEL 606357450 ZNA SIE NA RZECZY ,ROZWIĄŻE KAŻDY PROBLEM. [/quote]JA TEŻ UWAŻAM ŻE ANDRZEJ TEL.606 357 450 TO MAJSTER W TYM FACHU , POLECAM . a ja uważam,że popierasz sam siebie{diabelek}zobacz z boku masz taki sam nr IP{gafa}6o635745o
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]dla mnie dobry fachowiec od tych spraw to Andrzej,TEL 606357450 ZNA SIE NA RZECZY ,ROZWIĄŻE KAŻDY PROBLEM. [/quote]JA TEŻ UWAŻAM ŻE ANDRZEJ TEL.606 357 450 TO MAJSTER W TYM FACHU , POLECAM . a ja uważam,że popierasz sam siebie{diabelek}zobacz z boku masz taki sam nr IP{gafa}
6o635745o
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów