- Rodzice o pociechach
- OKULISTA DZIECIECY
OKULISTA DZIECIECY
MARTA2476 napisał(a):SZUKAM DOBREGO OKULISTY DZIECIECEGO.MOZE KTOS WIE DO JAKIEGO NAJLEPIEJ POJSC {?}
MARTA2476
Gość napisał(a):polecam dokotor wachowicz przyjmuje u optyka p. grabowskiej a jest lekarzem z Łomzy ja osobiscie chodze z synem od 4 lat .
Gość
Gość napisał(a):kiedys byłamu doktor jarząbek to mi wyrasiła dziecko że niechciało do zadnego lekarza wejść a doktor wachowicz jest naprawde bardzo miło panio i ma podejście do dzieci
Gość
MARTA2476 napisał(a):A gdzie dokladnie przyjmuje ta doktor i w jakie dni i jak dlugo trzeba czekac na wizyte ?
MARTA2476
Gość napisał(a):przyjmuje w zakładzie optycznym na rogu w handlowcu (obok jest lodziarnia) przyjmuje w czwartki i niestety tylko prywatnie ( 60zł)a zapisuje sie u tej Pani optyczki pozdrawiam
Gość
MARTA2476 napisał(a):Dziękuje za odpowiedz {usmiech}
MARTA2476
Gość napisał(a):Prosze bardzo polecam sie na przyszłosc
Gość
Gość napisał(a):Witam moja córcia ma 3 lata i chodzi już w okularach. Mamy super okulistkę przyjmuje u doktor Jarząbek a nazywa się p. KRUK, ma super podejście do dzieci polecam
Gość
Gość napisał(a):Popieram p. Kruk jest naprawde godna polecenia {ok}
Gość
Gość napisał(a):Popieram p. Kruk jest naprawde godna polecenia {ok}
Gość
Gość napisał(a):Polecam dr Zielińską, przyjmuje na NFZ w przychodni szpitalnej. Wizyta na zapisy bardzo odległa ale do dr można zapisać się codziennie (oprócz środy) stojąc i czekając w kolejne. Codziennie przyjmuje 15 numerków. Jest młoda, bardzo miła, rewelacyjne podejście do dzieci, bardzo dokładnie bada i wszystko tłumaczy. Polecam!!!
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów