Fryzjer dla dziecka

Założony przez Jovika78
strony: 1
Jovika78 napisał(a):Witam, potrzebuję namiary na jakiegos dobrego fryzjera/fryzjerkę, który/a poradzi sobie z nieswornym jednoroczniakiem,któremu musze obciąć włosy, a sama nie dam rady. Jeśli znacie kogoś z dużą cierpliwościa, dobrym podejściem do dziecka i szybka umiejętnościa cięcia to dajcie znać prosze jak najszbciej.Pozdrawiam

Jovika78

Wpisów: 2
09-03-2009, 21:29
Witam, potrzebuję namiary na jakiegos dobrego fryzjera/fryzjerkę, który/a poradzi sobie z nieswornym jednoroczniakiem,któremu musze obciąć włosy, a sama nie dam rady. Jeśli znacie kogoś z dużą cierpliwościa, dobrym podejściem do dziecka i szybka umiejętnościa cięcia to dajcie znać prosze jak najszbciej.Pozdrawiam
Gość napisał(a):PICASSO.....mysle ze dziewczyny sobie poradza

Gość

10-03-2009, 11:37
PICASSO.....mysle ze dziewczyny sobie poradza
Gość napisał(a):polecam "ONLY FOR MEN" w handlowcu. chłopak ma bardzo dobre podejście do dzieci. mój chłopaczek siedział grzecznie :)

Gość

04-09-2009, 10:57
polecam "ONLY FOR MEN" w handlowcu. chłopak ma bardzo dobre podejście do dzieci. mój chłopaczek siedział grzecznie :)
Gość napisał(a):Mojego roczniaka strzygła pani w salonie fryzjerskim na dole w handlowcu(na rogu) przy małym ryneczku , niestety nie pamiętam nazwy salonu. Mały siedział spokojnie. W salonie mają cichą maszynkę do strzyżenia, zabawki i fotelik dla takich brzdąców. Polecam. Zapłaciłam 15zł

Gość

04-09-2009, 13:40
Mojego roczniaka strzygła pani w salonie fryzjerskim na dole w handlowcu(na rogu) przy małym ryneczku , niestety nie pamiętam nazwy salonu. Mały siedział spokojnie. W salonie mają cichą maszynkę do strzyżenia, zabawki i fotelik dla takich brzdąców. Polecam. Zapłaciłam 15zł
Gość napisał(a):W picasso podcięto mojej córce grzywkę i końcówki ( bez mycia głowy) 25 zł!!!!! i jeszcze musiałam iśc do drugiego salonu żeby poprawili koszt 5 zł

Gość

04-09-2009, 13:50
W picasso podcięto mojej córce grzywkę i końcówki ( bez mycia głowy) 25 zł!!!!! i jeszcze musiałam iśc do drugiego salonu żeby poprawili koszt 5 zł
Gość napisał(a):Bardzo sympatyczny jest ten fryzjer (facet) w salonie fryzjerskim "U Ewy" koło księgarni na Goworowskiej 1. Ma On świetne podejście to dzieci no i zna się na fryzjerstwie :D

Gość

04-09-2009, 23:39
Bardzo sympatyczny jest ten fryzjer (facet) w salonie fryzjerskim "U Ewy" koło księgarni na Goworowskiej 1. Ma On świetne podejście to dzieci no i zna się na fryzjerstwie :D

strony: 1
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 1 zalogowany użytkownik.
Lista zalogowanych użytkowników: tepiciel-lemin
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów

Szanowny internauto,

prosimy o zapoznanie się z treścią i wyrażenie zgody:

Zgadzam się na przechowywanie w moim urządzeniu plików cookies, jak też na przetwarzanie w celach analizy moich zachowań w niniejszym Serwisie moich danych osobowych, zapisywanych w tych plikach, pozostawianych przeze mnie w ramach korzystania z Serwisu przez JML Sp. z o.o., z siedzibą w Ostrołęce przy ul. Nasypowa 7 oraz jego Zaufanych partnerów. Więcej informacji związanych z przetwarzaniem danych osobowych znajdą Państwo w naszej Polityce Prywatności. Zgoda na przetwarzanie danych w ww. celu może być w każdej chwili cofnięta poprzez link umieszczony w Polityce Prywatności.

Podstawą prawną przetwarzania Państwa danych osobowych zawartych w plikach cookie w ww. celu, jest zgoda użytkownika na przetwarzanie danych osobowych wyrażona poprzez zaznaczanie powyższego okienka (art. 6 ust. 1 lit. a pltk).

Użytkownikom przysługują następujące prawa: prawo żądania dostępu do swoich danych, prawo do ich sprostowania, prawo do usunięcia danych, prawo do ograniczenia przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych. Więcej informacji na temat przetwarzania Państwa danych osobowych, w tym przysługujących Państwu uprawnień, znajdziecie Państwo w naszej Polityce Prywatności.