- Forum ogólne
- MECHANIK SAMOCHODOWY
MECHANIK SAMOCHODOWY
muma napisał(a):Poszukuję dobrego a nawet b.dobrego mechanika samochodowego w szczególności speca od silników.Dzięki za namiary.Pozdrawiam wszystkich
muma
Gość napisał(a):naprawde polecam pana krzysztofa zielaka na pomianie okolo 200 m. przed przejazdem kolejowym po lewej stronie ( byla hurtownia alkocholu AL-POM)
Gość

Gość napisał(a):Dominik Piersa - 661208456 z Ostrołęki POLECAM
Gość

Gość napisał(a):pan Edek, przy więzieniu w Ostrołęce jadąc od Łomży ulicą Traugutta po prawej stronie pierwszy wjazd bezposrednio przed wiezieniem tam prosto i pierwsza w prawo, tam jest zakład.
Gość

Gość napisał(a):najlepszy jest Radek z młynarzy - naprawdę warto podjechać te parę kilometrów - naprzeciwko CPN-u - lux, jak mnie w serwisie oszukali i chcieli naciągnąć na 8 tyś złotych (wymiana sprężarki) to tam pojechałem i się okazało, że mi czujnik od sterownika sprężarki odłączyli - Radek nie wziął grosza - wcisnąłem 20 na siłę, dobry też jest ten majster co w borkach w zakładzie blacharskim u grzymałów robi robotę naprawdę super - uwierzcie bo mam i miałem kilka już aut głównie diesle
Gość

Gość napisał(a):solidny mechanik jest na czarnowcu. Adam K. ma nowo otwarty warsztat. RObi i elektronikę i klimatyzacje i mechanike chyba wszystko tu masz do niego numer 692575557. Ja sam mam kilka samochodow i przeżuciłem się do niego bo zna się na rzeczy robił mi elektronikę w nowym samochodzie sprowadzonym i można mu zaufać no i jest tani.
Gość

Gość napisał(a):Polecam warsztat Roberta Jarzyło. Od wielu lat naprawiam auto w tym warsztacie i jestem bardziej niz zadowolony. Szybko, solidnie i w przystepnych cenach. Warsztat miesci sie na ul. Wincentego Pola 2 (osiedle centrum). Polecam.
Gość

Gość napisał(a):a ja polecam pana ze Stacji. Chyba Świrski ma na nazwisko. Na samych końcu Stacji za torami ;)
Gość

Gość napisał(a):Ja od kilku lat serwisuję swoje wszystkie auta w bosch service na targorze. Numer znajdziesz w sieci.
Gość

Gość napisał(a):Leszek z Miastkowa naprawi wszystko:)
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]solidny mechanik jest na czarnowcu. Adam K. ma nowo otwarty warsztat. RObi i elektronikę i klimatyzacje i mechanike chyba wszystko tu masz do niego numer 692575557. Ja sam mam kilka samochodow i przeżuciłem się do niego bo zna się na rzeczy robił mi elektronikę w nowym samochodzie sprowadzonym i można mu zaufać no i jest tani. [/quote]
Gość

Gość napisał(a):Działa jeszcze?
Gość

Działa jeszcze?
Gość napisał(a):Ja polecam pana Szybkę, młody chlopak, dokladny i niedrogo bierze. Robi samochody na Kordowie, ale naprawdę warto, człowiek godny zaufania.
Gość

Ja polecam pana Szybkę, młody chlopak, dokladny i niedrogo bierze. Robi samochody na Kordowie, ale naprawdę warto, człowiek godny zaufania.
Gość napisał(a):M-service z Czerwina, potrafią zdziałać cuda :)
Gość

M-service z Czerwina, potrafią zdziałać cuda :)
Gość napisał(a):Cześć, gdzie w Ostrołęce bądź okolicach można zrobić chip tuning?
Gość

Cześć, gdzie w Ostrołęce bądź okolicach można zrobić chip tuning?
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Cześć, gdzie w Ostrołęce bądź okolicach można zrobić chip tuning?
Gość napisał(a):Cześć, gdzie w Ostrołęce bądź okolicach można zrobić chip tuning?
Gość

Gość napisał(a):Janusz w stodole
Gość

Janusz w stodole
Gość napisał(a):Wujek Zdzicho lepszy :)
Gość

Wujek Zdzicho lepszy :)
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów