- Forum ogólne
- KARDIOLOG - kogo polecacie?
KARDIOLOG - kogo polecacie?
Lidusia1984 napisał(a):Witam.Którego kardiologa z Ostrołęki byście polecili? Chodzi mi o zrobienie różnych badań sercowych takich jak "echo serca" i inne.
Lidusia1984
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Lidusia1984 napisał(a):Witam.Którego kardiologa z Ostrołęki byście polecili? Chodzi mi o zrobienie różnych badań sercowych takich jak "echo serca" i inne.
Dr Kruczyk
Gość
Gość napisał(a):Lidusia1984 napisał(a):Witam.Którego kardiologa z Ostrołęki byście polecili? Chodzi mi o zrobienie różnych badań sercowych takich jak "echo serca" i inne.
Dr Kruczyk
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Lidusia1984 napisał(a):Witam.Którego kardiologa z Ostrołęki byście polecili? Chodzi mi o zrobienie różnych badań sercowych takich jak "echo serca" i inne.
Dr Kruczyk
dr Edyta Kosek , dr Mikołaj Kosek
Gość
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Lidusia1984 napisał(a):Witam.Którego kardiologa z Ostrołęki byście polecili? Chodzi mi o zrobienie różnych badań sercowych takich jak "echo serca" i inne.
Dr Kruczyk
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Lidusia1984 napisał(a):Witam.Którego kardiologa z Ostrołęki byście polecili? Chodzi mi o zrobienie różnych badań sercowych takich jak "echo serca" i inne.
Dr Kruczyk
dr.Mikolaj Kosek
Gość
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Lidusia1984 napisał(a):Witam.Którego kardiologa z Ostrołęki byście polecili? Chodzi mi o zrobienie różnych badań sercowych takich jak "echo serca" i inne.
Dr Kruczyk
dr.Mikolaj Kosek
Gość napisał(a):Lidusia1984 napisał(a):Witam.Którego kardiologa z Ostrołęki byście polecili? Chodzi mi o zrobienie różnych badań sercowych takich jak "echo serca" i inne.Wojciech Suchcicki, przyjmuje prywatnie Fierdolfa Nila 3/3. Ma sprzęt do robienia badań w gabinecie. Bardzo emaptyczny i zna się na rzeczy.
Gość
Lidusia1984 napisał(a):Witam.Którego kardiologa z Ostrołęki byście polecili? Chodzi mi o zrobienie różnych badań sercowych takich jak "echo serca" i inne.
Wojciech Suchcicki, przyjmuje prywatnie Fierdolfa Nila 3/3. Ma sprzęt do robienia badań w gabinecie. Bardzo emaptyczny i zna się na rzeczy.
Gość napisał(a):A jakieś porady gdzie można kupić worki na mocz do gabinetu ginekologicznego?
Gość
A jakieś porady gdzie można kupić worki na mocz do gabinetu ginekologicznego?
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Lidusia1984 napisał(a):Witam.Którego kardiologa z Ostrołęki byście polecili? Chodzi mi o zrobienie różnych badań sercowych takich jak "echo serca" i inne.
Dr Kruczyk
dr.Mikolaj Kosek
Gość
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Lidusia1984 napisał(a):Witam.Którego kardiologa z Ostrołęki byście polecili? Chodzi mi o zrobienie różnych badań sercowych takich jak "echo serca" i inne.
Dr Kruczyk
dr.Mikolaj Kosek
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów