- Mam problem z ...
- Szukam krawcowej
Szukam krawcowej
Gość napisał(a):A ja polecam zakład krawiecki WIOLETTA w Handlowcu . {ok}
Gość

Gość napisał(a):Próbuję znaleźć krawca, który uszyje smoking. Proszę o namiary. (opinie i cenę takiej usługi w okolicach Ostrołęki)
Gość

Gość napisał(a):Moze ktos podac nr telefonu albo dokladny adres do Pani Wilgi mi rowniez zalezy na uszyciu sukienki
Gość

Gość napisał(a):Moze ktos podac nr telefonu albo dokladny adres do Pani Wilgi mi rowniez zalezy na uszyciu sukienki
Gość

Gość napisał(a):najlepiej umie szyc moja mama{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):Podaję adres do Pani Wilgi.ul.gorbatowa 7b/14a 1 piętro , obok Muzyka
Gość

Gość napisał(a):Polecam zakład krawiecki Kalisto fashion na Piłsudskiego obok Foto Wiktora. Uszyłam tam sukienkę i jestem naprawdę zadowolona, profesjonalna robota. Pani Bogusia która to prowadzi naprawdę zna się na robocie.
Gość

Gość napisał(a):Ja także polecam krawcową Violetta w Handlowcu. Fachowa obsługa
Gość

Gość napisał(a):www.krawcowa.ostroleka.pl {mruga}
Gość

pocahontas napisał(a):[quote=Gość]Polecam JOLANTĘ TYMIŃSKĄ jestem bardzo zadowolona z Jej usług.Ostatnio szyła mi sukienkę wizytową i wzięła tylko 40zł.Mieszka na Psarskiego to jest pierwszy blok od przedszkola ostatnia klatka i chyba 3 piętro ,ze schodów prosto do Jej mieszkania.Myślę że pomogłam.[/quote]Czy nadal ma takie ceny? Wiem, że wpis ma swoje lata, ale sukienka wizytowa od krawcowej za 40 zł to hit.. Czy bierze pod uwagę różne fasony (https://www.alces.pl/brylujesz-w-towarzystwie-przyda-sie-ze staw-sukienek-wizytowych/)? Czy w takiej cenie to tylko jakieś proste wzory? Wybór materiały też ma znaczenie?
pocahontas
Gość napisał(a):Nie polecam Violetty. Sukienka po przeróbce nie nadaje się do chodzenia.
Gość

Nie polecam Violetty. Sukienka po przeróbce nie nadaje się do chodzenia.
Gość napisał(a):Polecam Panią Teresę Zalewską - zakład krawiecki na ul.Powstańsców 2
Gość

Polecam Panią Teresę Zalewską - zakład krawiecki na ul.Powstańsców 2
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Polecam JOLANTĘ TYMIŃSKĄ jestem bardzo zadowolona z Jej usług.Ostatnio szyła mi sukienkę wizytową i wzięła tylko 40zł.Mieszka na Psarskiego to jest pierwszy blok od przedszkola ostatnia klatka i chyba 3 piętro ,ze schodów prosto do Jej mieszkania.Myślę że pomogłam.Proszę o kontakt do krawcowej na priv
Gość

Gość napisał(a):Polecam JOLANTĘ TYMIŃSKĄ jestem bardzo zadowolona z Jej usług.Ostatnio szyła mi sukienkę wizytową i wzięła tylko 40zł.Mieszka na Psarskiego to jest pierwszy blok od przedszkola ostatnia klatka i chyba 3 piętro ,ze schodów prosto do Jej mieszkania.Myślę że pomogłam.
Proszę o kontakt do krawcowej na priv
Gość napisał(a):dyaka
Gość

dyaka
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Nie polecam Violetty. Sukienka po przeróbce nie nadaje się do chodzenia.
Tak, to prawda. Ta niby krawcowa nadaje się ewentualnie do skrócenia spodni w dziecięcej piżamie.
Gość

Gość napisał(a):Nie polecam Violetty. Sukienka po przeróbce nie nadaje się do chodzenia.
Tak, to prawda. Ta niby krawcowa nadaje się ewentualnie do skrócenia spodni w dziecięcej piżamie.
Gość napisał(a):Witam.Wiem,że piszę nie w tej tematyce co trzeba...Mam problem ze znalezieniem mojej rodziny.Moze ktoś zna Mariusz Sypniewski,matka z domu Patoka.Na FB żaden profil mi nie pasuje.Przedział wiekowy 34-36 lat.
Gość

Witam.Wiem,że piszę nie w tej tematyce co trzeba...Mam problem ze znalezieniem mojej rodziny.Moze ktoś zna Mariusz Sypniewski,matka z domu Patoka.Na FB żaden profil mi nie pasuje.Przedział wiekowy 34-36 lat.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Witam.Wiem,że piszę nie w tej tematyce co trzeba...Mam problem ze znalezieniem mojej rodziny.Moze ktoś zna Mariusz Sypniewski,matka z domu Patoka.Na FB żaden profil mi nie pasuje.Przedział wiekowy 34-36 lat.
Witam,z tego co wiem to Mariusz jest w Niemczech,a Basia niestety nie żyje.po mężu miała nazwisko Magdeb mąż miał na imię Hans
Gość

Gość napisał(a):Witam.Wiem,że piszę nie w tej tematyce co trzeba...Mam problem ze znalezieniem mojej rodziny.Moze ktoś zna Mariusz Sypniewski,matka z domu Patoka.Na FB żaden profil mi nie pasuje.Przedział wiekowy 34-36 lat.
Witam,z tego co wiem to Mariusz jest w Niemczech,a Basia niestety nie żyje.po mężu miała nazwisko Magdeb mąż miał na imię Hans
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Witam.Wiem,że piszę nie w tej tematyce co trzeba...Mam problem ze znalezieniem mojej rodziny.Moze ktoś zna Mariusz Sypniewski,matka z domu Patoka.Na FB żaden profil mi nie pasuje.Przedział wiekowy 34-36 lat.
Witam,z tego co wiem to Mariusz jest w Niemczech,a Basia niestety nie żyje.po mężu miała nazwisko Magdeb mąż miał na imię HaŚlicz
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Witam.Wiem,że piszę nie w tej tematyce co trzeba...Mam problem ze znalezieniem mojej rodziny.Moze ktoś zna Mariusz Sypniewski,matka z domu Patoka.Na FB żaden profil mi nie pasuje.Przedział wiekowy 34-36 lat.
Ślicznie dziękuję.
Gość

Witam,z tego co wiem to Mariusz jest w Niemczech,a Basia niestety nie żyje.po mężu miała nazwisko Magdeb mąż miał na imię HaŚlicz
Ślicznie dziękuję.
Tak znam Mariusza i być może Twoją matkę
Gość

Tak znam Mariusza i być może Twoją matkę
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów