Szukam krawcowej

Założony przez mała222
strony: wstecz 1 2
Gość napisał(a):A ja polecam zakład krawiecki WIOLETTA w Handlowcu . {ok}

Gość

03-03-2012, 00:07
A ja polecam zakład krawiecki WIOLETTA w Handlowcu . {ok}
Gość napisał(a):Próbuję znaleźć krawca, który uszyje smoking. Proszę o namiary. (opinie i cenę takiej usługi w okolicach Ostrołęki)  

Gość

08-05-2012, 18:30
Próbuję znaleźć krawca, który uszyje smoking. Proszę o namiary. (opinie i cenę takiej usługi w okolicach Ostrołęki)  
Gość napisał(a):Moze ktos podac nr telefonu albo dokladny adres do Pani Wilgi mi rowniez zalezy na uszyciu sukienki

Gość

19-09-2012, 20:56
Moze ktos podac nr telefonu albo dokladny adres do Pani Wilgi mi rowniez zalezy na uszyciu sukienki
Gość napisał(a):Moze ktos podac nr telefonu albo dokladny adres do Pani Wilgi mi rowniez zalezy na uszyciu sukienki

Gość

19-09-2012, 20:57
Moze ktos podac nr telefonu albo dokladny adres do Pani Wilgi mi rowniez zalezy na uszyciu sukienki
Gość napisał(a):najlepiej umie szyc moja mama{usmiech}

Gość

19-09-2012, 21:20
najlepiej umie szyc moja mama{usmiech}
Gość napisał(a):Podaję adres do Pani Wilgi.ul.gorbatowa 7b/14a 1 piętro , obok Muzyka

Gość

10-11-2013, 17:15
Podaję adres do Pani Wilgi.ul.gorbatowa 7b/14a 1 piętro , obok Muzyka
Gość napisał(a):Polecam zakład krawiecki Kalisto fashion na Piłsudskiego obok Foto Wiktora. Uszyłam tam sukienkę i jestem naprawdę zadowolona, profesjonalna robota. Pani Bogusia która to prowadzi naprawdę zna się na robocie.  

Gość

04-02-2015, 20:53
Polecam zakład krawiecki Kalisto fashion na Piłsudskiego obok Foto Wiktora. Uszyłam tam sukienkę i jestem naprawdę zadowolona, profesjonalna robota. Pani Bogusia która to prowadzi naprawdę zna się na robocie.  
Gość napisał(a):Ja także polecam krawcową Violetta w Handlowcu. Fachowa obsługa

Gość

13-10-2015, 01:00
Ja także polecam krawcową Violetta w Handlowcu. Fachowa obsługa
Gość napisał(a):www.krawcowa.ostroleka.pl {mruga}

Gość

02-11-2015, 14:32
www.krawcowa.ostroleka.pl {mruga}
pocahontas napisał(a):[quote=Gość]Polecam JOLANTĘ TYMIŃSKĄ jestem bardzo zadowolona z Jej usług.Ostatnio szyła mi sukienkę wizytową i wzięła tylko 40zł.Mieszka na Psarskiego to jest pierwszy blok od przedszkola ostatnia klatka i chyba 3 piętro ,ze schodów prosto do Jej mieszkania.Myślę że pomogłam.[/quote]Czy nadal ma takie ceny?  Wiem, że wpis ma swoje lata, ale sukienka wizytowa od  krawcowej za 40 zł to hit.. Czy bierze pod uwagę różne fasony (https://www.alces.pl/brylujesz-w-towarzystwie-przyda-sie-ze staw-sukienek-wizytowych/)? Czy w takiej cenie to tylko jakieś proste wzory? Wybór materiały też ma znaczenie?

pocahontas

Wpisów: 3
04-10-2017, 08:27
[quote=Gość]Polecam JOLANTĘ TYMIŃSKĄ jestem bardzo zadowolona z Jej usług.Ostatnio szyła mi sukienkę wizytową i wzięła tylko 40zł.Mieszka na Psarskiego to jest pierwszy blok od przedszkola ostatnia klatka i chyba 3 piętro ,ze schodów prosto do Jej mieszkania.Myślę że pomogłam.[/quote]Czy nadal ma takie ceny?  Wiem, że wpis ma swoje lata, ale sukienka wizytowa od  krawcowej za 40 zł to hit.. Czy bierze pod uwagę różne fasony (https://www.alces.pl/brylujesz-w-towarzystwie-przyda-sie-ze staw-sukienek-wizytowych/)? Czy w takiej cenie to tylko jakieś proste wzory? Wybór materiały też ma znaczenie?
Gość napisał(a):

Nie polecam Violetty. Sukienka po przeróbce nie nadaje się do chodzenia.

Gość

26-06-2018, 23:41

Gość napisał(a):

Polecam Panią Teresę Zalewską - zakład krawiecki na ul.Powstańsców 2

Gość

15-07-2020, 13:31

Polecam Panią Teresę Zalewską - zakład krawiecki na ul.Powstańsców 2

Gość napisał(a):
Gość napisał(a):Polecam JOLANTĘ TYMIŃSKĄ jestem bardzo zadowolona z Jej usług.Ostatnio szyła mi sukienkę wizytową i wzięła tylko 40zł.Mieszka na Psarskiego to jest pierwszy blok od przedszkola ostatnia klatka i chyba 3 piętro ,ze schodów prosto do Jej mieszkania.Myślę że pomogłam.

Proszę o kontakt do krawcowej na priv

Gość

23-09-2020, 12:23
Gość napisał(a):Polecam JOLANTĘ TYMIŃSKĄ jestem bardzo zadowolona z Jej usług.Ostatnio szyła mi sukienkę wizytową i wzięła tylko 40zł.Mieszka na Psarskiego to jest pierwszy blok od przedszkola ostatnia klatka i chyba 3 piętro ,ze schodów prosto do Jej mieszkania.Myślę że pomogłam.

Proszę o kontakt do krawcowej na priv

Gość napisał(a):

dyaka

Gość

31-03-2022, 22:33

dyaka

Gość napisał(a):
Gość napisał(a):

Tak, to prawda. Ta niby krawcowa nadaje się ewentualnie do skrócenia spodni w dziecięcej piżamie.

Gość

01-04-2022, 20:37
Gość napisał(a):

Tak, to prawda. Ta niby krawcowa nadaje się ewentualnie do skrócenia spodni w dziecięcej piżamie.

Gość napisał(a):

Witam.Wiem,że piszę nie w tej tematyce co trzeba...Mam problem ze znalezieniem mojej rodziny.Moze ktoś zna Mariusz Sypniewski,matka z domu Patoka.Na FB żaden profil mi nie pasuje.Przedział wiekowy 34-36 lat.

Gość

06-04-2022, 15:05

Witam.Wiem,że piszę nie w tej tematyce co trzeba...Mam problem ze znalezieniem mojej rodziny.Moze ktoś zna Mariusz Sypniewski,matka z domu Patoka.Na FB żaden profil mi nie pasuje.Przedział wiekowy 34-36 lat.

Gość napisał(a):
Gość napisał(a):

Witam,z tego co wiem to Mariusz jest w Niemczech,a Basia niestety nie żyje.po mężu miała nazwisko Magdeb mąż miał na imię Hans

Gość

06-04-2022, 16:21
Gość napisał(a):

Witam,z tego co wiem to Mariusz jest w Niemczech,a Basia niestety nie żyje.po mężu miała nazwisko Magdeb mąż miał na imię Hans

Gość napisał(a):
Gość napisał(a):
Gość napisał(a):

Witam,z tego co wiem to Mariusz jest w Niemczech,a Basia niestety nie żyje.po mężu miała nazwisko Magdeb mąż miał na imię HaŚlicz

Gość napisał(a):
Gość napisał(a):

Ślicznie dziękuję.

Gość

15-04-2022, 10:15
Gość napisał(a):
Gość napisał(a):

Witam,z tego co wiem to Mariusz jest w Niemczech,a Basia niestety nie żyje.po mężu miała nazwisko Magdeb mąż miał na imię HaŚlicz

Gość napisał(a):
Gość napisał(a):

Ślicznie dziękuję.

Gość napisał(a):
Gość napisał(a):

Tak znam Mariusza i być może Twoją matkę

Gość

16-04-2022, 13:08
Gość napisał(a):

Tak znam Mariusza i być może Twoją matkę

strony: wstecz 1 2
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów

Szanowny internauto,

prosimy o zapoznanie się z treścią i wyrażenie zgody:

Zgadzam się na przechowywanie w moim urządzeniu plików cookies, jak też na przetwarzanie w celach analizy moich zachowań w niniejszym Serwisie moich danych osobowych, zapisywanych w tych plikach, pozostawianych przeze mnie w ramach korzystania z Serwisu przez JML Sp. z o.o., z siedzibą w Ostrołęce przy ul. Nasypowa 7 oraz jego Zaufanych partnerów. Więcej informacji związanych z przetwarzaniem danych osobowych znajdą Państwo w naszej Polityce Prywatności. Zgoda na przetwarzanie danych w ww. celu może być w każdej chwili cofnięta poprzez link umieszczony w Polityce Prywatności.

Podstawą prawną przetwarzania Państwa danych osobowych zawartych w plikach cookie w ww. celu, jest zgoda użytkownika na przetwarzanie danych osobowych wyrażona poprzez zaznaczanie powyższego okienka (art. 6 ust. 1 lit. a pltk).

Użytkownikom przysługują następujące prawa: prawo żądania dostępu do swoich danych, prawo do ich sprostowania, prawo do usunięcia danych, prawo do ograniczenia przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych. Więcej informacji na temat przetwarzania Państwa danych osobowych, w tym przysługujących Państwu uprawnień, znajdziecie Państwo w naszej Polityce Prywatności.