- Forum ogólne
- Walka z alergią
Walka z alergią
monia1231 napisał(a):Oczywiście walka z alergią odbywa się z udziałem alergologa. Potem przeprowadza sie testy i rozpoczyna odczulanie. Znacie jednak sprawdzone metody na ograniczenie ewentualnych objawów?
monia1231
Oczywiście walka z alergią odbywa się z udziałem alergologa. Potem przeprowadza sie testy i rozpoczyna odczulanie. Znacie jednak sprawdzone metody na ograniczenie ewentualnych objawów?
Gość napisał(a):A o jaką alergię chodzi? bo na te wziewne polecam oczyszczacz powietrza, wyłapuje skutecznie wszystkie alergeny i poprawia ogólnie jakość powietrza eliminując wszystkie zanieczyszczenia np. tak "modny" smog. Na rynku jest mnóstwo modeli, tu znajdziesz godne uwagi http://ranking-oczyszczaczy.pl/ najlepsze modele mają jonizator i i filtr HEPA 13, spośród tych radzę wybierać. Z resztą zachęcam do lektury poradnika na co dokładnie patrzeć, głośność, pobór energii, koszty eksploatacji.
Gość

A o jaką alergię chodzi? bo na te wziewne polecam oczyszczacz powietrza, wyłapuje skutecznie wszystkie alergeny i poprawia ogólnie jakość powietrza eliminując wszystkie zanieczyszczenia np. tak "modny" smog. Na rynku jest mnóstwo modeli, tu znajdziesz godne uwagi http://ranking-oczyszczaczy.pl/ najlepsze modele mają jonizator i i filtr HEPA 13, spośród tych radzę wybierać. Z resztą zachęcam do lektury poradnika na co dokładnie patrzeć, głośność, pobór energii, koszty eksploatacji.
Gość napisał(a):Witam wszytskich serdecznie
Gość

Witam wszytskich serdecznie
Gość napisał(a):zamiast łagodzenia objawów proponowałbym znalezienie przyczyny :) wtedy wszystko minie
Gość

zamiast łagodzenia objawów proponowałbym znalezienie przyczyny :) wtedy wszystko minie
Gość napisał(a):1. robot samojezdny xiaomi
2. mop parowy do mycia podłóg
3. oczyszcza powietrza Mateko model Aria (ma najlepszy filtr Hepa h13)
Gość

1. robot samojezdny xiaomi
2. mop parowy do mycia podłóg
3. oczyszcza powietrza Mateko model Aria (ma najlepszy filtr Hepa h13)
Grazynka89 napisał(a):U mnie najlepiej działają witaminy i kąpiel, aby zmyć wszystkie cząstki alergeny
Grazynka89
U mnie najlepiej działają witaminy i kąpiel, aby zmyć wszystkie cząstki alergeny
Lista zalogowanych użytkowników: tepiciel-lemin
- Dodawanie wpisów