- Forum budowlane
- Ostrołęka: Rusza kontrola czystości na prywatnych posesjach
Ostrołęka: Rusza kontrola czystości na prywatnych posesjach
Gość napisał(a):a co z kontrola w spoldzielniach mieszkaniowych chodzi glownie o piwnice brud .smrud ......narazie nie podam w ktorych blokach.piwnice tez powinny oddychac moze czas drzwi ......tez brudne.lepiace zamienic na kraty...wiem .wiem czepiam sie ale moj dziadek mawial ze piwnica to sila domu .tam gdzie4 wilgoc.brud to i robactwo.kontrola tak.czystosc tak .osoby odpowiedzialne za czystosc w spol.mieszk..moze by sprawdzic swoj rejon...........co o tym mysliciie.
Gość
Gość napisał(a):Bardzo dobra sugestia
Gość
Gość napisał(a):taaaa...... ostatnio straz miejska wrzucila mandaty ludziom bo miasto nie zapewnilo ilosci parkingow i parkowali na chodniku na denisiewicza.... A 200m dalej stoi dom co syf wokół niego jest niesamowity, tego nikt nie widzi?
Gość
Gość napisał(a):Kontrolę czystości i zabezpieczenia sanitarnego w blokach OSM należy zgłosić do SANEPIDU. Ludzie nie znacie procedur.
Gość
kpiotro napisał(a):Nie wiecie czy przypadkiem te kontrole czystości mają również dotyczyć działek budowlanych na których już coś się zaczyna budować. Martwić się mam bałaganem na budowie czy nie?
kpiotro
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów