- Forum ogólne
- Doradca kredytowy - kredyt hipoteczny.
Doradca kredytowy - kredyt hipoteczny.
cobrags500 napisał(a):Witam. Czy możecie mi polecić jakiegoś doradcę z Ostrołęki lub Przasnysza, u którego można załatwić kredyt hipoteczny na budowę domu. Proszę o namiary. Z góry dziękuję.
cobrags500
Gość napisał(a):ja bym próbował bezpośrednio na stronach banków np. http://www.mbank.pl albo [url]http://www.ingbank.pl[/url] i nie martwił się doradcami, którzy Ci i tak nie pomogą do końca!
Gość

procek napisał(a):Ja jestem dokładnie tego samego zdania co poprzednik. Nic dodać, nic ująć...
procek
Gość napisał(a):Polecam Cypriana Wyszkowskiego z biura Open Finance
Gość

cbg74 napisał(a):Pamiętajmy, aby był to doradca kredytowy jaki przedstawi nam wszystkie optymalne na rynku oferty. Oczywiście dzięki temu, znajdziemy kredyt adekwatny pod każdym względem.
cbg74
Pamiętajmy, aby był to doradca kredytowy jaki przedstawi nam wszystkie optymalne na rynku oferty. Oczywiście dzięki temu, znajdziemy kredyt adekwatny pod każdym względem.
Gość napisał(a):Temat stary, ale może komuś moja opinia pomoże. Zdecydowanie polecam wspomóc się doradcą kredytowym. Kasy za to nie weźmie a my mamy jak na dłoni wszytkie oferty bankowe w jednym miejscu. Nam pomagał Pan Adam Pieńkos i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Gość

Temat stary, ale może komuś moja opinia pomoże. Zdecydowanie polecam wspomóc się doradcą kredytowym. Kasy za to nie weźmie a my mamy jak na dłoni wszytkie oferty bankowe w jednym miejscu. Nam pomagał Pan Adam Pieńkos i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Gość napisał(a):Co za bzdury. Nie korzystacie z usług doradcy. Owszem wy mu nie zapłacili prowizji, za to zapłaci mu bank. Nie ten który da wam najlepszą ofertę, tylko ten który da doradcy największą prowizję, o tych najlepszych dla was ofertach możecie się w ogóle nie dowiedzieć. Najlepiej sami ruszcie 4 litery przejść się do 3-4 banków.
Gość

Co za bzdury. Nie korzystacie z usług doradcy. Owszem wy mu nie zapłacili prowizji, za to zapłaci mu bank. Nie ten który da wam najlepszą ofertę, tylko ten który da doradcy największą prowizję, o tych najlepszych dla was ofertach możecie się w ogóle nie dowiedzieć. Najlepiej sami ruszcie 4 litery przejść się do 3-4 banków.
Gość napisał(a):My mamy inne doświadczenia. Nam doradca odkręcił ekran w naszą stronę i pokazał wszystkie oferty w każdym banku. Czego nie możemy powiedzieć o wizycie bezpośrednio w banku.
Gość

My mamy inne doświadczenia. Nam doradca odkręcił ekran w naszą stronę i pokazał wszystkie oferty w każdym banku. Czego nie możemy powiedzieć o wizycie bezpośrednio w banku.
Gość napisał(a):Ja również polecam Pana Adama Pieńkosa z Open Finanse. Wszystko wytłumaczył zebrał pomógł dobrać kredyt był podczas podpisania umowy.
Gość

Ja również polecam Pana Adama Pieńkosa z Open Finanse. Wszystko wytłumaczył zebrał pomógł dobrać kredyt był podczas podpisania umowy.
Gość napisał(a):Ja powiem tak - nie wszystko da się w każdym banku załatwić, gdyż różne banki liczą różnie zdolność kredytową. My straciliśmy już po czterech bankach nadzieję i ostatecznie (raczej z ciekawości) wybralismy się do doradcy kredytowego w OStrołęce - Marcina Mioduszewskiego.
Przedstawił nam oferty, ale potem jeszcze sprawdziliśmy je w bankach. Wszystko było tak samo, żadnych dodatkowych produktów. Dostaliśmy kredyt i jesteśmy w sumie zadowoleni. Zatem jak kto woli.
Gość

Ja powiem tak - nie wszystko da się w każdym banku załatwić, gdyż różne banki liczą różnie zdolność kredytową. My straciliśmy już po czterech bankach nadzieję i ostatecznie (raczej z ciekawości) wybralismy się do doradcy kredytowego w OStrołęce - Marcina Mioduszewskiego.
Przedstawił nam oferty, ale potem jeszcze sprawdziliśmy je w bankach. Wszystko było tak samo, żadnych dodatkowych produktów. Dostaliśmy kredyt i jesteśmy w sumie zadowoleni. Zatem jak kto woli.
Gość napisał(a):Z żoną możemy polecić pana Adama Pieńkosa z open finance pokazał ofertę kilku banków doradził, który będzie najlepszy, wyjaśnił różnice poszczególnych kredytów. Ze swojej strony minimum formalności sam załatwił wszystko.
Gość

Z żoną możemy polecić pana Adama Pieńkosa z open finance pokazał ofertę kilku banków doradził, który będzie najlepszy, wyjaśnił różnice poszczególnych kredytów. Ze swojej strony minimum formalności sam załatwił wszystko.
Gość napisał(a):Polecam p. Łukasza Komenda z Banku Millenium. Bardzo profesjonalne i pomocne podejście.
Druga sprawa, to że na ten moment Millenium ma najkorzystniejszy kredyt hipoteczny, bez ukrytych ubezpieczeń, opłat itp.
Gość

Polecam p. Łukasza Komenda z Banku Millenium. Bardzo profesjonalne i pomocne podejście.
Druga sprawa, to że na ten moment Millenium ma najkorzystniejszy kredyt hipoteczny, bez ukrytych ubezpieczeń, opłat itp.
Gość napisał(a):
Jeśli chodzi o kredyty to w Zielonej Górze działa Pan Łukasz Sobolewski. Świetny specjalista, polecam wszystkim u nas niestety odmowy z banków były negatywne jak sami robiliśmy wniosek a z jego pomocą zupełnie inna sprawa, wszystko tak przygotowane, że bank nie kręcił nosem i udało się uzyskać środki na mieszkanie. Świetny specjalista, który zna się na kredytach, warto z jego pomocy skorzystać.
Gość

Jeśli chodzi o kredyty to w Zielonej Górze działa Pan Łukasz Sobolewski. Świetny specjalista, polecam wszystkim u nas niestety odmowy z banków były negatywne jak sami robiliśmy wniosek a z jego pomocą zupełnie inna sprawa, wszystko tak przygotowane, że bank nie kręcił nosem i udało się uzyskać środki na mieszkanie. Świetny specjalista, który zna się na kredytach, warto z jego pomocy skorzystać.
Gość napisał(a):Już dwa razy korzystaliśmy z usług Pana Mioduszewskiego w Ostrołęce na ul.Głowackiego i za każdym razem było wszystko OK.
Gość

Już dwa razy korzystaliśmy z usług Pana Mioduszewskiego w Ostrołęce na ul.Głowackiego i za każdym razem było wszystko OK.
Gość napisał(a):Skoro bank kręci nosem, to może warto przemyśleć, czy kredyt to dobry pomysł
Gość

Skoro bank kręci nosem, to może warto przemyśleć, czy kredyt to dobry pomysł
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów