- Rodzice o pociechach
- kobieta ginekolog w przychodni femina na 11 listopada
kobieta ginekolog w przychodni femina na 11 listopada
egna napisał(a):jak nazywa się ta pani , wiem tylko że na literę G. czy jest dobra?
egna
Gość napisał(a):ZNAM TYLKO GRONCZEWSKĄ, JUTRO IDE DO NIEJ WIEC NAPISZE PO WIZYCIE CZY DOBRA, POZDRAWIAM.
Gość
Gość napisał(a):W Feminie przyjmuje dr Góral-seroczyńska,ale nie wiem czy akurat o nią chodzi.Blondynka, nosi wlosy spiete w koka,starsza po 50-tce.
Gość
Gość napisał(a):w feminie na 11 kistopada przyjmuje jeszcze dr achcinska i dr janowska.
Gość
Gość napisał(a):nie polecam,jest nie miła i nie ma wyczucia do pacjętów,stawia własne komentarze....
Gość
Gość napisał(a):Pani achcińska,jak u niej byłam na wizycie na kase chorych to ,potraktowała mnie z góry.... moja wizyta trwała 3min,a mój problem został rozwiazany, w taki spos.ób ze usłyszałam od pani ze,,poczytaj sobie dziecino w interneci" zero kultury i obycia z pacjętem....nie polecam
Gość
Gość napisał(a):Ja chodziłam do p. Góral Seroczyńskiej vel Janowska ponad rok nie polecam to był stracony czas mój problem rozwiązał dopiero doktor Jankowski
Gość
Gość napisał(a):a gdzie konkretnie przyjmije dr Jankowski? Jakim jest lekarzem?
Gość
Gość napisał(a):doktor Jankowski przyjmuje kolo duzego rynku na ul celnej jest dobrym lekarzem polecam
Gość
Gość napisał(a):Polecam Wikarskiego. Przyjmuje w handlowcu I piętro. Przyjmuje na NFZ. Jest bardzo przyjemny. Na wszystkie pytania odpowiada. Polecam!
Gość
Gość napisał(a):Achcińska nic na G
Gość
Gość napisał(a):polecam Pyskło super lekarz
Gość
Gość napisał(a):a ja polecam dr.Gronczewska jest dobrym lekarzem i wazne zewszystkiego sie dopatrzy.
Gość
Gość napisał(a):popieram moja przedmowczynię dr.gronczewska jest naprawde dobrym lekarzem,Pozatym co o niej świedczy ma zawsze dużo pacjentekPozdrawiam
Gość
Gość napisał(a):a gdze przyjmuje dok Gronczewska na kasę?
Gość
Gość napisał(a):W tym bloku przyjmuje na centrum na przeciwko koscioła Zbawiciela Swiata w tym bloku miesci sie tez pralnia kiedys tez była tarcza
Gość
Gość napisał(a):tak tam przyjmuje prywatnie a na kasę wogole nie przyjmuję.
Gość
Gość napisał(a):Pani Janowska jest osobą nie miłą wogóle nie konkretną.. kiedys była nardziej konkretna i pomagała a teraz nie słyszy sie nic dobrego na jej temat,
Gość
Gość napisał(a):Dr Janowska i Góral - Seroczyńska to jedna i ta sama osoba, :)
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Polecam Wikarskiego. Przyjmuje w handlowcu I piętro. Przyjmuje na NFZ. Jest bardzo przyjemny. Na wszystkie pytania odpowiada. Polecam![/quote]
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów