- Mam problem z ...
- Wróżka Ostrołęka
Wróżka Ostrołęka
nika32 napisał(a):Ostatnio w skutek kilku problemów myślę o tym żeby skorzystać z usług wróżki. Znajoma namawia mnie na nią http://ezowymiar.pl/nasi-eksperci/wrozka-iga/ mówiąc że sprawdziło się to co jej powiedziała. Dodatkowo jest z Ostrołęki. A wy macie jakieś opinie na jej temat?
nika32
Gość napisał(a):Piszę bez żadnej złośliwości ,ale zamiast do wróżki ,idź do psychologa.
Gość

Gość napisał(a):Lepiej skorzystaj ze świątecznych pożyczek to będzie cię stać na lepszą i bardziej profesjonalną reklamę niż takie głupie pisanie.Przez to co napisałaś pokazujesz, że twoi przyszli klienci to idioci bo w takich celujesz.
Gość

Gość napisał(a):Polecam Wróżkę Kornelię, sprawdzona, naprawdę dobra Wróżka. Podaje jej numer 727-707-757 , przyjmuje codziennie przez telefon i powiem Ci, że w tym samym dniu jesteś przyjęty i wiesz wszystko co i jak.
Gość

Polecam Wróżkę Kornelię, sprawdzona, naprawdę dobra Wróżka. Podaje jej numer 727-707-757 , przyjmuje codziennie przez telefon i powiem Ci, że w tym samym dniu jesteś przyjęty i wiesz wszystko co i jak.
Gość napisał(a):Tak tak....ja tez pisze bez złosliwosci.....polecam pania Pokrasniewicz dobra psychiatra.
Gość

Tak tak....ja tez pisze bez złosliwosci.....polecam pania Pokrasniewicz dobra psychiatra.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów