- Forum ogólne
- zakup okien do nowego domu
zakup okien do nowego domu
Andrzej1988 napisał(a):Witam, poszukuję okien do nowo wybudowanego domu z montażem , mam duże witryny i 5 metrowe okno przesuwne hs oraz okna narożne...Jakie firmy polecacie? I jaki typ montażu bo na internecie czytałem o tkz. ciepłym montażu i szczelnym, w tym temacie jestem laikiem. Z góry Dziękuję za pomoc.
Andrzej1988
Witam, poszukuję okien do nowo wybudowanego domu z montażem , mam duże witryny i 5 metrowe okno przesuwne hs oraz okna narożne...Jakie firmy polecacie? I jaki typ montażu bo na internecie czytałem o tkz. ciepłym montażu i szczelnym, w tym temacie jestem laikiem. Z góry Dziękuję za pomoc.
Gość napisał(a):Na pewno nie firma Stoldor, co lubi przypadkowo montować co innego jak jest w umowie - tak się składa, że zawsze tańszego.
Gość

Na pewno nie firma Stoldor, co lubi przypadkowo montować co innego jak jest w umowie - tak się składa, że zawsze tańszego.
Gość napisał(a):My kupiliśmy w Oknoplast na Stacha Konwy, bardzo solidna Firma super okna. Też mamy duże okno przesuwne HST i wszystko było montowane w tak zwanym ciepłym montażu, z obustronnymi taśmami i ciepłymi parapetami. Jesteśmy zadowoleni
Gość

My kupiliśmy w Oknoplast na Stacha Konwy, bardzo solidna Firma super okna. Też mamy duże okno przesuwne HST i wszystko było montowane w tak zwanym ciepłym montażu, z obustronnymi taśmami i ciepłymi parapetami. Jesteśmy zadowoleni
Gość napisał(a):Tylko i wyłacznie oknoplast połowa mojej rodziny mają od nich okna znajomi również i nikt nie narzeka...No tylko tam do nich dojechać z centrum to maskara.
Gość

Tylko i wyłacznie oknoplast połowa mojej rodziny mają od nich okna znajomi również i nikt nie narzeka...No tylko tam do nich dojechać z centrum to maskara.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów