- Forum ogólne
- Marek Sobolewski - nastawianie kręgów - opinie
Marek Sobolewski - nastawianie kręgów - opinie
Gość napisał(a):Może pogadaj z lekarzem.
Gość

Gość napisał(a):jestem dzisiaj po wizycie rok bólu krzyża 5 min rąk pana Sobolowskiego i po sprawie. Polecam......
Gość

Gość napisał(a):Gość napisał(a):Poprosze o kontakt do Pana masażysty Sobolewskiego. Gorąco dołączam się do tej prośby. Czy ktos wie gdzie teraz ten Pan przyjmuje bo w Warszawie niestety już go nie ma :-(A czy ktoś wie ile ten pan Marek bierze za wizytę byłabym wdzięczna
Gość

Gość napisał(a):Poprosze o kontakt do Pana masażysty Sobolewskiego. Gorąco dołączam się do tej prośby. Czy ktos wie gdzie teraz ten Pan przyjmuje bo w Warszawie niestety już go nie ma :-(
A czy ktoś wie ile ten pan Marek bierze za wizytę byłabym wdzięczna
Gość napisał(a):The guest wrote:The guest wrote:Please contact Mr. Sobolewski's masseur. I warmly join this request. Does anyone know where this Lord is accepting now because in Warsaw, unfortunately, he is no longer there :-(And if anyone knows how much this Mr. Marek takes for a visit, I would be grateful
100 zł za pierwszą wizytę. 80zł za kolejną wizytę. Polecam.
Gość

The guest wrote:The guest wrote:Please contact Mr. Sobolewski's masseur. I warmly join this request. Does anyone know where this Lord is accepting now because in Warsaw, unfortunately, he is no longer there :-(And if anyone knows how much this Mr. Marek takes for a visit, I would be grateful
100 zł za pierwszą wizytę. 80zł za kolejną wizytę. Polecam.
Gość napisał(a):Bardzo polecam
Gość

Bardzo polecam
Gość napisał(a):polecam z czystym sumieniem na 1000%
Gość

polecam z czystym sumieniem na 1000%
Gość napisał(a):Z umiejętności i profesjonalizmu P. Marka korzystam od dłuższego czasu. Po budowie domu a następnie przy pracy w trybie siedzącym mój kręgosłup często ulega uszkodzeniu /wyskakujące dyski międzykręgowe/. Pan Marek skutecznie to naprawia Tylko niemu udało się uniknąć bolesnych operacji i bezbulowo mi egzystować a mam już sędziwy wiek po siedemdziesiątce. Kochony PANIE MARKU życzę dużo zdrowia i wytrwałości dla cierpiących ludzi.Wacław brodzicki ze Skierniewic
Gość

Z umiejętności i profesjonalizmu P. Marka korzystam od dłuższego czasu. Po budowie domu a następnie przy pracy w trybie siedzącym mój kręgosłup często ulega uszkodzeniu /wyskakujące dyski międzykręgowe/. Pan Marek skutecznie to naprawia Tylko niemu udało się uniknąć bolesnych operacji i bezbulowo mi egzystować a mam już sędziwy wiek po siedemdziesiątce. Kochony PANIE MARKU życzę dużo zdrowia i wytrwałości dla cierpiących ludzi.Wacław brodzicki ze Skierniewic
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Z umiejętności i profesjonalizmu P. Marka korzystam od dłuższego czasu. Po budowie domu a następnie przy pracy w trybie siedzącym mój kręgosłup często ulega uszkodzeniu /wyskakujące dyski międzykręgowe/. Pan Marek skutecznie to naprawia Tylko niemu udało się uniknąć bolesnych operacji i bezbulowo mi egzystować a mam już sędziwy wiek po siedemdziesiątce. Kochony PANIE MARKU życzę dużo zdrowia i wytrwałości dla cierpiących ludzi.Wacław brodzicki ze Skierniewic
Gdzie przyjmuje p. Marek? jakie są do niego namiary?
Gość

Gość napisał(a):Z umiejętności i profesjonalizmu P. Marka korzystam od dłuższego czasu. Po budowie domu a następnie przy pracy w trybie siedzącym mój kręgosłup często ulega uszkodzeniu /wyskakujące dyski międzykręgowe/. Pan Marek skutecznie to naprawia Tylko niemu udało się uniknąć bolesnych operacji i bezbulowo mi egzystować a mam już sędziwy wiek po siedemdziesiątce. Kochony PANIE MARKU życzę dużo zdrowia i wytrwałości dla cierpiących ludzi.Wacław brodzicki ze Skierniewic
Gdzie przyjmuje p. Marek? jakie są do niego namiary?
Gość napisał(a):502 218 574 polecam trzy ruchy i po bólu...
Gość

502 218 574 polecam trzy ruchy i po bólu...
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Poprosze o kontakt do Pana masażysty Sobolewskiego. Gorąco dołączam się do tej prośby. Czy ktos wie gdzie teraz ten Pan przyjmuje bo w Warszawie niestety już go nie ma :-(A czy ktoś wie ile ten pan Marek bierze za wizytę byłabym wdzięczna
100 120zł
Gość

Gość napisał(a):Gość napisał(a):Poprosze o kontakt do Pana masażysty Sobolewskiego. Gorąco dołączam się do tej prośby. Czy ktos wie gdzie teraz ten Pan przyjmuje bo w Warszawie niestety już go nie ma :-(A czy ktoś wie ile ten pan Marek bierze za wizytę byłabym wdzięczna
100 120zł
Gość napisał(a):18 lat, po wypadku komunikacyjnym, zostałam wypisana ze szpitala w ostołęce ze skręconym kręgosłupem w dwóch miejscach.
Pan Marek go nastawił - dziekuję. to buł mój pierwszy i ostatni kontekt z Panem Markiem
Gość

18 lat, po wypadku komunikacyjnym, zostałam wypisana ze szpitala w ostołęce ze skręconym kręgosłupem w dwóch miejscach.
Pan Marek go nastawił - dziekuję. to buł mój pierwszy i ostatni kontekt z Panem Markiem
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Poprosze o kontakt do Pana masażysty SobolewskiegoGość napisał(a):Również POLECAM !!!Gość napisał(a):Poprosze o kontakt do Pana masażysty Sobolewskiego. Gorąco dołączam się do tej prośby. Czy ktos wie gdzie teraz ten Pan przyjmuje bo w Warszawie niestety już go nie ma :-(
Gość

Gość napisał(a):Poprosze o kontakt do Pana masażysty SobolewskiegoGość napisał(a):Również POLECAM !!!Gość napisał(a):Poprosze o kontakt do Pana masażysty Sobolewskiego. Gorąco dołączam się do tej prośby. Czy ktos wie gdzie teraz ten Pan przyjmuje bo w Warszawie niestety już go nie ma :-(
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów