Marek Sobolewski - nastawianie kręgów - opinie

Założony przez Gość
strony: wstecz 1 2
Gość napisał(a):Może pogadaj z lekarzem.

Gość

28-04-2015, 14:19
Może pogadaj z lekarzem.
Gość napisał(a):jestem dzisiaj po wizycie rok bólu krzyża 5 min rąk pana Sobolowskiego i po sprawie. Polecam......

Gość

02-07-2015, 22:38
jestem dzisiaj po wizycie rok bólu krzyża 5 min rąk pana Sobolowskiego i po sprawie. Polecam......
Gość napisał(a):
Gość napisał(a):Poprosze o kontakt do Pana masażysty Sobolewskiego. Gorąco dołączam się do tej prośby. Czy ktos wie gdzie teraz ten Pan przyjmuje bo w Warszawie niestety już go nie ma :-(

A czy ktoś wie ile ten pan Marek bierze za wizytę byłabym wdzięczna

Gość

02-08-2020, 21:08
Gość napisał(a):Poprosze o kontakt do Pana masażysty Sobolewskiego. Gorąco dołączam się do tej prośby. Czy ktos wie gdzie teraz ten Pan przyjmuje bo w Warszawie niestety już go nie ma :-(

Gość napisał(a):
The guest wrote:
The guest wrote:Please contact Mr. Sobolewski's masseur. I warmly join this request. Does anyone know where this Lord is accepting now because in Warsaw, unfortunately, he is no longer there :-(

And if anyone knows how much this Mr. Marek takes for a visit, I would be grateful

100 zł za pierwszą wizytę. 80zł za kolejną wizytę. Polecam.

Gość

14-08-2020, 11:35
The guest wrote:
The guest wrote:Please contact Mr. Sobolewski's masseur. I warmly join this request. Does anyone know where this Lord is accepting now because in Warsaw, unfortunately, he is no longer there :-(

And if anyone knows how much this Mr. Marek takes for a visit, I would be grateful

100 zł za pierwszą wizytę. 80zł za kolejną wizytę. Polecam.

Gość napisał(a):

Bardzo polecam

Gość

05-01-2021, 23:39

Bardzo polecam

Gość napisał(a):

polecam z czystym sumieniem na 1000%

Gość

10-01-2021, 18:43

polecam z czystym sumieniem na 1000%

Gość napisał(a):

Z umiejętności i profesjonalizmu P. Marka korzystam od dłuższego czasu. Po budowie domu a następnie przy pracy w trybie siedzącym mój kręgosłup często ulega uszkodzeniu /wyskakujące dyski międzykręgowe/. Pan Marek skutecznie to naprawia Tylko niemu udało się uniknąć bolesnych operacji i bezbulowo mi egzystować a mam już sędziwy wiek po siedemdziesiątce. Kochony PANIE MARKU życzę dużo zdrowia i wytrwałości dla cierpiących ludzi.Wacław brodzicki ze Skierniewic

Gość

23-03-2021, 11:45

Z umiejętności i profesjonalizmu P. Marka korzystam od dłuższego czasu. Po budowie domu a następnie przy pracy w trybie siedzącym mój kręgosłup często ulega uszkodzeniu /wyskakujące dyski międzykręgowe/. Pan Marek skutecznie to naprawia Tylko niemu udało się uniknąć bolesnych operacji i bezbulowo mi egzystować a mam już sędziwy wiek po siedemdziesiątce. Kochony PANIE MARKU życzę dużo zdrowia i wytrwałości dla cierpiących ludzi.Wacław brodzicki ze Skierniewic

Gość napisał(a):
Gość napisał(a):

Gdzie przyjmuje p. Marek?  jakie są do niego namiary?

Gość

25-03-2021, 14:47
Gość napisał(a):

Gdzie przyjmuje p. Marek?  jakie są do niego namiary?

Gość napisał(a):

502 218 574 polecam trzy ruchy i po bólu...

Gość

29-03-2021, 17:36

502 218 574 polecam trzy ruchy i po bólu...

Gość napisał(a):
Gość napisał(a):

100 120zł

Gość

01-06-2021, 18:14
Gość napisał(a):

100 120zł

Gość napisał(a):

18 lat, po wypadku komunikacyjnym, zostałam wypisana ze szpitala w ostołęce ze skręconym kręgosłupem w dwóch miejscach.

Pan Marek go nastawił - dziekuję. to buł mój pierwszy i ostatni kontekt z Panem Markiem

Gość

27-06-2022, 20:20

18 lat, po wypadku komunikacyjnym, zostałam wypisana ze szpitala w ostołęce ze skręconym kręgosłupem w dwóch miejscach.

Pan Marek go nastawił - dziekuję. to buł mój pierwszy i ostatni kontekt z Panem Markiem

Gość napisał(a):
Gość napisał(a):Poprosze o kontakt do Pana masażysty Sobolewskiego
Gość napisał(a):Również POLECAM !!!

Gość

26-03-2025, 04:28
Gość napisał(a):Poprosze o kontakt do Pana masażysty Sobolewskiego
Gość napisał(a):Również POLECAM !!!

Gość napisał(a):
Gość napisał(a):aa.. juz on Wam nastawi kręgi, ze bedziecie na czworakach pełzać..

Natawi , nastawi i robi to bardzo dobrze.

Gość

03-04-2025, 17:07
Gość napisał(a):aa.. juz on Wam nastawi kręgi, ze bedziecie na czworakach pełzać..

Natawi , nastawi i robi to bardzo dobrze.

strony: wstecz 1 2
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów

Szanowny internauto,

prosimy o zapoznanie się z treścią i wyrażenie zgody:

Zgadzam się na przechowywanie w moim urządzeniu plików cookies, jak też na przetwarzanie w celach analizy moich zachowań w niniejszym Serwisie moich danych osobowych, zapisywanych w tych plikach, pozostawianych przeze mnie w ramach korzystania z Serwisu przez JML Sp. z o.o., z siedzibą w Ostrołęce przy ul. Nasypowa 7 oraz jego Zaufanych partnerów. Więcej informacji związanych z przetwarzaniem danych osobowych znajdą Państwo w naszej Polityce Prywatności. Zgoda na przetwarzanie danych w ww. celu może być w każdej chwili cofnięta poprzez link umieszczony w Polityce Prywatności.

Podstawą prawną przetwarzania Państwa danych osobowych zawartych w plikach cookie w ww. celu, jest zgoda użytkownika na przetwarzanie danych osobowych wyrażona poprzez zaznaczanie powyższego okienka (art. 6 ust. 1 lit. a pltk).

Użytkownikom przysługują następujące prawa: prawo żądania dostępu do swoich danych, prawo do ich sprostowania, prawo do usunięcia danych, prawo do ograniczenia przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych. Więcej informacji na temat przetwarzania Państwa danych osobowych, w tym przysługujących Państwu uprawnień, znajdziecie Państwo w naszej Polityce Prywatności.