- Forum ogólne
- dietetyk
dietetyk
izek4 napisał(a):Witam,Czy możecie mi pomóc ? Szukam namiarów na dietetyka w ostrołęce. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
izek4
Gość napisał(a):Wiem że w soboty przyjeżdża dietetyczka z Warszawy i przyjmuje w Fitness Klubie Forma5 słyszałam,że jest dobra.
Gość

Gość napisał(a):Na Hallera w Gabinecie Perła przyjmuje Pani dietetyk, polecam.
Gość

Gość napisał(a):Ostatnio też zostało otwarte Naturhouse w handlowcu na gorbatowa, jestem tam dietetyczka i daje diete na każdy tydzień, polecam
Gość

Gość napisał(a):Poradnia Dietetyczna BeneTe Hallera 33 (Nad Gabinetem Perła) tel. 530905305 ZapraszamMagdalena Kacperek - dietetyk
Gość

Gość napisał(a):a ile kosztuje taka wizyta u dietetyka i ustalenie diety specjalnej
Gość

Gość napisał(a):W jednym z ostroleckich gabinetow (nie bede podawac nazwy) wizyta kosztuje 120 zl. Na taka wizyte trzeba chodzic 1 raz w tygodniu. Nie wiem czy na ostroleckie zarobki kogos stac żeby wydać 480 zl na dietetyka miesiecznie. Pozdrawiam :)
Gość

Gość napisał(a):Natur House można sobie darować...Przestaniesz brav ich suplementy i problemy powracają.
Gość

Gość napisał(a):potwierdzam..Naturhouse...nie nadaje sie
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]potwierdzam..Naturhouse...nie nadaje sie [/quote]
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]potwierdzam..Naturhouse...nie nadaje sie [/quote]
Gość

Gość napisał(a):koleżanka chodzi do dietetyczki z Formy5 są tam wizytówki do niej na recepcji i widzę ze działa, sporo schudła. Do tego ma jeszcze program treningowy ułozony. Rezultaty są widoczne gołym okiem :D
Gość

Gość napisał(a):Na Cieplińskiego 6/89 mój dietetyk, Pan Kamil bardzo profesjonalny, właśnie zacząłem dietę i jest OK, myślałem że będą cuda jakieś trudne obiady a jest przyjemnie łatwo. Polecam Piotr.
Gość

Gość napisał(a):{jezyk}
Gość

Gość napisał(a):http://dietetyk.milenaromanik.pl/Polecam ;)
Gość

Gość napisał(a):Szanowni panstwo za 500zł to mozna rower kupic.{ok}
Gość

Gość napisał(a):moi drodzy Wy tu o jedzeniu a tymczasem w Ostrołęce lekarze mordują ludzi.. za to się trzeba wziąć, np taka pani Pokraśniewicz psychiatra doprowadziła do śmierci dwóch pacjentów , którzy byli bardzo biedni .. o tym piszczcie kochani
Gość

Gość napisał(a):http://spislekarzy.pl - tutaj masa opinii o różnych dietetykach.
Gość

Gość napisał(a):Polecam {!}Dobry Dietyk Panią Mirosławę Nawłokę. Gabinet na ul. Wicentego Witosa
Gość

Gość napisał(a):a kto poleca przypadkiem nie Pani Nawłoka?
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów