- Forum budowlane
- Budujemy w 2022. Najpopularniejsze artykuły z działu budowlanego
Budujemy w 2022. Najpopularniejsze artykuły z działu budowlanego
Gość napisał(a):Nikogo nie interesuje nowe osiedle mieszkaniowe, ani ceny mieszkań, ponieważ są zawyżone o 30%, a ceny już spadają i robi się nagonka przez deweloperów jak to tanio i jaka okazje, gdyby tak było te mieszkania sprzedałyby się na pniu, a jak coś wisi tyle czasu to znaczy, że nie jest tyle warte ile żąda deweloper lepiej polować na coś na rynku wtórnym, ale tylko po korekcie cen.
Gość
Gość napisał(a):Znam takich co w 2008 roku płakali,że 3000zł za metr w Ostrołęce to za drogo i do tej pory mieszkają na wynajmowanym.Płaca minimalna od nowego roku do góry, inflacja znowu ma być kilkunasto procentowa.Ale rób jak uważasz, wytrwałego polowania.
Gość
Gość napisał(a):O mnie się nie martw ja już kupiłem kilka mieszkań po dobrej cenie i nigdy od deweloperów.
Gość
Gość napisał(a):Deweloper deweloperowi nie równy. Najlepiej sprawdzić opinie mieszkańców na temat osiedla dosłownie pukając im do drzwi. Nikt głośno nie mówi jak zostal wydymany przez ostroleckiego patodewelopera, ale jak porozmawiasz z ludźmi dowiesz się prawdy. Ja nigdy nie kupię już mieszkania w budowie. Człowiek wydaje ciężko zarobione pieniądze, a potem się martwi czy ten oszust dokończy.
Gość
Deweloper deweloperowi nie równy. Najlepiej sprawdzić opinie mieszkańców na temat osiedla dosłownie pukając im do drzwi. Nikt głośno nie mówi jak zostal wydymany przez ostroleckiego patodewelopera, ale jak porozmawiasz z ludźmi dowiesz się prawdy. Ja nigdy nie kupię już mieszkania w budowie. Człowiek wydaje ciężko zarobione pieniądze, a potem się martwi czy ten oszust dokończy.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów