- Forum ogólne
- Instrumenty muzyczne wynajem
Instrumenty muzyczne wynajem
oyshe napisał(a):Hej hej,
Szybkie pytanko czy znacie jakieś wypożyczalnie instrumentów muzycznych? Dowóz kurierem lub odbiór w Ostrołęce. Mamy koncerty świąteczne, a moja gitara elektryczna niestety już mi nie posłuży. Nie mogę sobie teraz pozwolić na zakup nowej - kasa i terminy ;/ W grę wchodzi tylko wynajem na 1-2 miesiące.
oyshe
Hej hej,
Szybkie pytanko czy znacie jakieś wypożyczalnie instrumentów muzycznych? Dowóz kurierem lub odbiór w Ostrołęce. Mamy koncerty świąteczne, a moja gitara elektryczna niestety już mi nie posłuży. Nie mogę sobie teraz pozwolić na zakup nowej - kasa i terminy ;/ W grę wchodzi tylko wynajem na 1-2 miesiące.
Gość napisał(a):Myślę, że oferta G4 Rent będzie dla Ciebie odpowiednia. To największa w Polsce wypożyczalnia instrumentów muzycznych. Sam osobiście wypożyczałem na zajęcia muzyczne już kilka razy i chwalę sobie tą współpracę. Nie kosztuje mnie to dużo, nie inwestyuję dużych pieniędzy w nowe instrumenty, a mamy możliwość nauki na najlepszych instrumentach. U nas dostawa kurierem ale w 24h więc super. Znajdź sobie ich w necie G4 Rent.
Gość

Myślę, że oferta G4 Rent będzie dla Ciebie odpowiednia. To największa w Polsce wypożyczalnia instrumentów muzycznych. Sam osobiście wypożyczałem na zajęcia muzyczne już kilka razy i chwalę sobie tą współpracę. Nie kosztuje mnie to dużo, nie inwestyuję dużych pieniędzy w nowe instrumenty, a mamy możliwość nauki na najlepszych instrumentach. U nas dostawa kurierem ale w 24h więc super. Znajdź sobie ich w necie G4 Rent.
oyshe napisał(a):Spadłeś mi z nieba dziękuję! Właśnie tego szukałem!
oyshe
Spadłeś mi z nieba dziękuję! Właśnie tego szukałem!
Gość napisał(a):no nie wiem, moim zdaniem lepiej kupić nawet tańszą opcję, ale mieć instrument na własność!
Gość

no nie wiem, moim zdaniem lepiej kupić nawet tańszą opcję, ale mieć instrument na własność!
Grazynka89 napisał(a):Lepiej postawić na własne instrumenty, bo lepiej można je dopasować pod siebie
Grazynka89
Lepiej postawić na własne instrumenty, bo lepiej można je dopasować pod siebie
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów