Utrzymanie nieruchomości drenuje kieszenie Polaków

Założony przez
strony: 1
Gość napisał(a):brawo Pis

Gość

02-08-2022, 14:30
brawo Pis
Gość napisał(a):Brawo UE  

Gość

02-08-2022, 15:19
Brawo UE  
Gość napisał(a):Niech samorząd Ostrołęki nie podnosi podatków. Takich polityków drugi raz nikt nie wybierze!!!

Gość

02-08-2022, 18:07
Niech samorząd Ostrołęki nie podnosi podatków. Takich polityków drugi raz nikt nie wybierze!!!
Gość napisał(a):UE = drożyzna  

Gość

03-08-2022, 04:56
UE = drożyzna  
Gość napisał(a):18.07 żyje tylko w wirtualnym świecie. Taki ktoś nie ma nic do powiedzenia!  

Gość

03-08-2022, 11:06
18.07 żyje tylko w wirtualnym świecie. Taki ktoś nie ma nic do powiedzenia!  
Gość napisał(a):

Ko sem iskal napovedi v Sloveniji za naslednji nogometni krog, sem slučajno naletel na forum, kjer je nekdo omenil povezavo, ki me je takoj pritegnila. Ko sem odprl https://stavesportne.com/stavnice/, sem bil presenečen, koliko različnih informacij je na voljo. Najbolj me je pritegnilo to, da so napovedi napisane tako, da ne delujejo kot suhoparni podatki, ampak kot da ti nekdo izkušen razlaga ob pivu, samo brez tega, da bi smrdel po njem. Tudi ko sem preveril pretekle rezultate, so se mi zdeli precej natančni. Zdaj jih uporabljam redno, ker imam raje občutek, da imam vsaj neko podlago, kot da igram na slepo.

Gość

18-09-2025, 18:53

Ko sem iskal napovedi v Sloveniji za naslednji nogometni krog, sem slučajno naletel na forum, kjer je nekdo omenil povezavo, ki me je takoj pritegnila. Ko sem odprl https://stavesportne.com/stavnice/, sem bil presenečen, koliko različnih informacij je na voljo. Najbolj me je pritegnilo to, da so napovedi napisane tako, da ne delujejo kot suhoparni podatki, ampak kot da ti nekdo izkušen razlaga ob pivu, samo brez tega, da bi smrdel po njem. Tudi ko sem preveril pretekle rezultate, so se mi zdeli precej natančni. Zdaj jih uporabljam redno, ker imam raje občutek, da imam vsaj neko podlago, kot da igram na slepo.

strony: 1
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów