- Forum ogólne
- Wyposażenie do mieszkania
Wyposażenie do mieszkania
jant napisał(a):Hej. Powoli muszę zacząć kompletować wyposażenie do mieszkania. Zaczynam praktycznie od zera. Gdzie polecacie kupować przedmioty, takie jak akcesoria kuchenne, sztućce, szklanki, kieliszki, pościel, itd.? Zależy mi, żeby to były promocyjne ceny, ale jednocześnie rzeczy nie "chińskiej" jakości. Dzięki za podpowiedzi
jant
Hej. Powoli muszę zacząć kompletować wyposażenie do mieszkania. Zaczynam praktycznie od zera. Gdzie polecacie kupować przedmioty, takie jak akcesoria kuchenne, sztućce, szklanki, kieliszki, pościel, itd.? Zależy mi, żeby to były promocyjne ceny, ale jednocześnie rzeczy nie "chińskiej" jakości. Dzięki za podpowiedzi
Gość napisał(a):ja zwykle kupuje w ikea
Gość
ja zwykle kupuje w ikea
Gość napisał(a):Ja meble miałem na zamówienie od stolarza, rolety do wszystkich okien z Agata Rolety, natomiast wyposażenie i dodatki już stacjonarnie w Pepco czy w Jysku kupowaliśmy ;)
Gość
Ja meble miałem na zamówienie od stolarza, rolety do wszystkich okien z Agata Rolety, natomiast wyposażenie i dodatki już stacjonarnie w Pepco czy w Jysku kupowaliśmy ;)
Gość napisał(a):Dzięki za namiar na Agatę Rolety. Zamawiałem online, super jakość faktycznie. Wybrałem rolety rzymskie odcień beż/ecru no i moskitiery, bo nie da się wytrzymać przez te komary. Polecam jakoś osłon okiennych i moskitier super.
Gość
Dzięki za namiar na Agatę Rolety. Zamawiałem online, super jakość faktycznie. Wybrałem rolety rzymskie odcień beż/ecru no i moskitiery, bo nie da się wytrzymać przez te komary. Polecam jakoś osłon okiennych i moskitier super.
Gość napisał(a):super sprawa powiem wam z tą moskitiera
Gość
super sprawa powiem wam z tą moskitiera
OlszarKa napisał(a):Agata Meble, Ikea, Abra Meble ;)
OlszarKa
Agata Meble, Ikea, Abra Meble ;)
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów