- Forum budowlane
- Ceny styropianu wracają do normy
Ceny styropianu wracają do normy
Gość napisał(a):Ceny zaczną spadać ? Wracać do normy ?Co za bzdury... 25.03 notowania cen styrenu wzrosły o kolejne 40%..
Gość

Gość napisał(a):Za swój styropian w zeszłym roku płaciłem elwacyjny 58,25zł za op.podłogowy 69,40 za op.dzisiaj odpowiednio 103,70 i 114,70.Warjactwo jak nigdy,chyba przez cowida
Gość

Gość napisał(a):Durny , bzdurny i idiotyczny artykuł. Nic nie spada, surowca nadal brakuje, styropianu w hurtowniach jak na lekarstwo.
Gość

Gość napisał(a):Gość napisał(a):Za swój styropian w zeszłym roku płaciłem elwacyjny 58,25zł za op.podłogowy 69,40 za op.dzisiaj odpowiednio 103,70 i 114,70.Warjactwo jak nigdy,chyba przez cowidaPrzez PIS kolego
Gość

Gość napisał(a):Za swój styropian w zeszłym roku płaciłem elwacyjny 58,25zł za op.podłogowy 69,40 za op.dzisiaj odpowiednio 103,70 i 114,70.Warjactwo jak nigdy,chyba przez cowida
Przez PIS kolego
Gość napisał(a):A co ma PIS do tego z całym obiektywnym szacunkiem kolego skoro na całym świecie drożeje ?
Gość

Gość napisał(a):A ma dużo, jak na świecie drożeje to w Polsce drożeje x2
Gość

Gość napisał(a):To wszystko było nakręcone.W lipcu steropianu nie będzie kto miał kupić.Trudne warunki zimowe były to ludzie też nie ocieplali.Firym stały.Koszty ktoś muś ponieś .Najlepiej klijet
Gość

Gość napisał(a):Ja myślę że podwyżki styropianu to wina PO. Zamiast regulować ceny styrenu na światowych rynkach zajmują się "totalną opozycją " :)
Gość

Gość napisał(a):Podwyżki cen styropianu przez PiS czy inną partię....Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać czytając takie komentarze.
Gość

Gość napisał(a):Jak nikt nie winien to tusek winny he
Gość

Gość napisał(a):Człowieku jak komentujesz to postaraj się nie robić błędów, a na marginesie to jednak radzę poczekać, oczywiście kto nie musi mieć już. Robienie zapasów tylko podbija cenę.
Gość

Gość napisał(a):Wszystkie podwyżki materiałów to wina klientów którzy kupują na zapas....! I w ten sposób sami napędzamy machinę cenowa !
Gość

Gość napisał(a):Bzdurny artykuł podwyszka była 100% zpadło 1% a gościowi cena wraca do normy.Brak rozeznaniaŚmichu warte????
Gość

Gość napisał(a):Jeczcze troche nie się wyczerpią zapasu kasy kretydobiorcy co wzieli kredyt to gorączka ustanie to oni kupują na zapas .Bo im licznik bije.????
Gość

Gość napisał(a):Ceny styropianu spadają, ale dużo wolniej niż rosły. Rozmawiałem z pracownikiem hurtownipowiedział mi że samo nie wiedzą co będzie dalej, bo cena styropianu zależy od wielu czynników a mamy czasy takie jakie mamy. Dziś jest tak a jutro może diametralnie wszystko się zmienić. Pozostaje nam mieć nadzieję ze cena wróci :)
Gość

Ceny styropianu spadają, ale dużo wolniej niż rosły. Rozmawiałem z pracownikiem hurtownipowiedział mi że samo nie wiedzą co będzie dalej, bo cena styropianu zależy od wielu czynników a mamy czasy takie jakie mamy. Dziś jest tak a jutro może diametralnie wszystko się zmienić. Pozostaje nam mieć nadzieję ze cena wróci :)
Gość napisał(a):Poczekajmy jeszcze z rok, dwa, a ceny styropianu będą jak w 2019 :)
Gość

Poczekajmy jeszcze z rok, dwa, a ceny styropianu będą jak w 2019 :)
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów