- Forum budowlane
- Ile wynosi średnia cena mieszkania w Ostrołęce?
Ile wynosi średnia cena mieszkania w Ostrołęce?
Baleary napisał(a):Najważniejsze jest by wybrać dobre biuro nieruchomości, które pomoże nam w zakupie mieszkania. Ja zdecydowałam się na Góralczyk Nieruchomości, dzięki czemu otrzymałam bardzo dużą pomoc w zakupie mieszkania. Wszystko miałam dokładnie objaśniane, kontakt był bardzo dobry
Baleary
Najważniejsze jest by wybrać dobre biuro nieruchomości, które pomoże nam w zakupie mieszkania. Ja zdecydowałam się na Góralczyk Nieruchomości, dzięki czemu otrzymałam bardzo dużą pomoc w zakupie mieszkania. Wszystko miałam dokładnie objaśniane, kontakt był bardzo dobry
Gość napisał(a):6000 za m2
Gość

6000 za m2
Gość napisał(a):8 tys za meter albo slonina z octem kurpsiak z ostroleki
Gość

8 tys za meter albo slonina z octem kurpsiak z ostroleki
Gość napisał(a):Baleary napisał(a):Najważniejsze jest by wybrać dobre biuro nieruchomości, które pomoże nam w zakupie mieszkania. Ja zdecydowałam się na Góralczyk Nieruchomości, dzięki czemu otrzymałam bardzo dużą pomoc w zakupie mieszkania. Wszystko miałam dokładnie objaśniane, kontakt był bardzo dobry
I znowu reklama
Gość

Baleary napisał(a):Najważniejsze jest by wybrać dobre biuro nieruchomości, które pomoże nam w zakupie mieszkania. Ja zdecydowałam się na Góralczyk Nieruchomości, dzięki czemu otrzymałam bardzo dużą pomoc w zakupie mieszkania. Wszystko miałam dokładnie objaśniane, kontakt był bardzo dobry
I znowu reklama
Gość napisał(a):jamieszkam w stodole i mam tam dobrze
Gość

jamieszkam w stodole i mam tam dobrze
Gość napisał(a):slonina z octem imieszkanie za 900 zl zameter
Gość

slonina z octem imieszkanie za 900 zl zameter
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Mieszkania są drogie, tak naprawdę coraz droższe i wcale nie widać końca tej drożyzny. Dlatego ja czekałam i czekałam, aż w końcu zdecydowałam, że to najwyższa pora. Mam już swoje lata i nie mam ochoty tłuc się po wynajmowanych mieszkaniach – a jeśli ceny spadną za 10 lat to co, mam tyle czekać? Dlatego zdecydowałam się na zarezerwowanie swojego segmenciku w nowej inwestycji sprzedawanej przez biuro Góralczyk Nieruchomości, czyli Osiedle Żeromskiego
Kurcze, bardzo podoba mi się ta inwestycja, sama zastanawiam się nad tym, czy nie skontaktować się z tym biurem. Jak dotąd nie spotkałam się z żadną opinią, to jest pierwszy komentarz, na który trafiłam, dlatego chyba zacznę robić research, bo miejsce i ogólnie oferta bardzo mi się podoba.
Najważniejsze to porozmawiać z ludźmi,którzy kupili mieszkanie od tego dewelopera. Sprawdź, czy się nie spóźnia, czy buduje zgodnie z planem , na jakim poziomie będą czynsze i koniecznie umowa deweloperska to sprawdzenia przez prawnika zanim podpiszesz bo można się nieźle urządzić kupując w ciemno.
Gość

Gość napisał(a):Gość napisał(a):Mieszkania są drogie, tak naprawdę coraz droższe i wcale nie widać końca tej drożyzny. Dlatego ja czekałam i czekałam, aż w końcu zdecydowałam, że to najwyższa pora. Mam już swoje lata i nie mam ochoty tłuc się po wynajmowanych mieszkaniach – a jeśli ceny spadną za 10 lat to co, mam tyle czekać? Dlatego zdecydowałam się na zarezerwowanie swojego segmenciku w nowej inwestycji sprzedawanej przez biuro Góralczyk Nieruchomości, czyli Osiedle Żeromskiego
Kurcze, bardzo podoba mi się ta inwestycja, sama zastanawiam się nad tym, czy nie skontaktować się z tym biurem. Jak dotąd nie spotkałam się z żadną opinią, to jest pierwszy komentarz, na który trafiłam, dlatego chyba zacznę robić research, bo miejsce i ogólnie oferta bardzo mi się podoba.
Najważniejsze to porozmawiać z ludźmi,którzy kupili mieszkanie od tego dewelopera. Sprawdź, czy się nie spóźnia, czy buduje zgodnie z planem , na jakim poziomie będą czynsze i koniecznie umowa deweloperska to sprawdzenia przez prawnika zanim podpiszesz bo można się nieźle urządzić kupując w ciemno.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):moze z 990 zl za metwer
U ciebie na wsi
Gość

Gość napisał(a):moze z 990 zl za metwer
U ciebie na wsi
Gość napisał(a):kto to kupi min 6000 zl za meter u ciebie na wsi
Gość

kto to kupi min 6000 zl za meter u ciebie na wsi
Gość napisał(a):Na jesieni m2 będzie kosztował powyżej 7 tys/m
Gość

Na jesieni m2 będzie kosztował powyżej 7 tys/m
Gość napisał(a):W Ostrołęce ubywa ludnosci więć jest nad podaz mieszkań, aczkolwiek nowe bloki będą kusić nabywców tym, że są nowe, a stare osiedla będa sie wyludniać, zostanie patologia.
Gość

W Ostrołęce ubywa ludnosci więć jest nad podaz mieszkań, aczkolwiek nowe bloki będą kusić nabywców tym, że są nowe, a stare osiedla będa sie wyludniać, zostanie patologia.
Gość napisał(a):W Ostrołęce ubywa ludnosci więć jest nad podaz mieszkań, aczkolwiek nowe bloki będą kusić nabywców tym, że są nowe, a stare osiedla będa sie wyludniać, zostanie patologia.
Gość

W Ostrołęce ubywa ludnosci więć jest nad podaz mieszkań, aczkolwiek nowe bloki będą kusić nabywców tym, że są nowe, a stare osiedla będa sie wyludniać, zostanie patologia.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów