- Mam problem z ...
- Operacja plastyczna uszu
Operacja plastyczna uszu
stermilk napisał(a):Czy ktoś moze zdecydował sie na korektę uszu?
Czy jesteście z efektu zadowoleni? Gdzie wykonywaliście?
stermilk
Czy ktoś moze zdecydował sie na korektę uszu?
Czy jesteście z efektu zadowoleni? Gdzie wykonywaliście?
Gość napisał(a):Pierwsze slysze o takim czyms.
Gość

Pierwsze slysze o takim czyms.
Gość napisał(a):Polecam klinke Dermed w Łodzi , mnie tu własnie uszy zoperowała dr Dorota Żukowska. Wspaniała klinika, rewelacyjna opieka. Pani dr bardzo miła, wszystko mi konkretnie wyjasniła podczas konsultacji. operacja przeprowadzona ok, wszystko poszło pomyślnie
Gość

Polecam klinke Dermed w Łodzi , mnie tu własnie uszy zoperowała dr Dorota Żukowska. Wspaniała klinika, rewelacyjna opieka. Pani dr bardzo miła, wszystko mi konkretnie wyjasniła podczas konsultacji. operacja przeprowadzona ok, wszystko poszło pomyślnie
Gość napisał(a):Miałam operacje plastyczna uszu, cóz mogę polecić ale jak się trafi do dobrego chirurga plastycznego. Ja operowałam się u dr Doroty Żukowskiej, pewna klinika Dermed, od lat na rynku, ma na swoim koncie mnóstwo udanych operacji. Na konsultacji wyjasniła mi wszystko. Operacja udana, efekt super. W końcu wyglądam jak człowiek, nie wstydze się isc na basen, spiąć włosów. DLa mnie moje uszy to był koszmar
Gość

Miałam operacje plastyczna uszu, cóz mogę polecić ale jak się trafi do dobrego chirurga plastycznego. Ja operowałam się u dr Doroty Żukowskiej, pewna klinika Dermed, od lat na rynku, ma na swoim koncie mnóstwo udanych operacji. Na konsultacji wyjasniła mi wszystko. Operacja udana, efekt super. W końcu wyglądam jak człowiek, nie wstydze się isc na basen, spiąć włosów. DLa mnie moje uszy to był koszmar
Gość napisał(a):Jak szukacie dobrego chirurga plastycznego od operacji odstajacych uszu polecam dr Dorotę Żukowska z łodzkiej kliniki Dermed
Gość

Jak szukacie dobrego chirurga plastycznego od operacji odstajacych uszu polecam dr Dorotę Żukowska z łodzkiej kliniki Dermed
Gość napisał(a):
Gość napisał(a):Jak szukacie dobrego chirurga plastycznego od operacji odstajacych uszu polecam dr Dorotę Żukowska z łodzkiej kliniki Dermed
Zgadzam się, mnie też operowała dr Dorota Żukowska i wszystko wyszło super :)
Gość

Zgadzam się, mnie też operowała dr Dorota Żukowska i wszystko wyszło super :)
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów