- Forum ogólne
- dobre drzwi do domu
dobre drzwi do domu
Gość napisał(a):Studio wnętrz masz na Starosty Kosa 4 Sztuka Wyboru gość już lata w tym pracuje ciągle tylko nowości zwozi ceny i wiedza nieziemska.
Gość
Studio wnętrz masz na Starosty Kosa 4 Sztuka Wyboru gość już lata w tym pracuje ciągle tylko nowości zwozi ceny i wiedza nieziemska.
Gość napisał(a):Ja w Ostrołęce dobrych drzwi do domu nie znalazłem. Pojechałem do Łomży do salonu Projekt na ul. Bema 3 C tam zamówiłem aluminiowe drzwi do domu z firmy Aluhaus Mogę polecić bardzo dobra jakość, termika i nowoczesny design.
Gość
Ja w Ostrołęce dobrych drzwi do domu nie znalazłem. Pojechałem do Łomży do salonu Projekt na ul. Bema 3 C tam zamówiłem aluminiowe drzwi do domu z firmy Aluhaus Mogę polecić bardzo dobra jakość, termika i nowoczesny design.
Gość napisał(a):Też zamawiałem z salonu Projekt i ten sam producent. Godny polecenia i cenowo i jakościowo.
Gość
Też zamawiałem z salonu Projekt i ten sam producent. Godny polecenia i cenowo i jakościowo.
Gość napisał(a):Aluhaus polecam!
Gość
Aluhaus polecam!
Gość napisał(a):Sęk pol Kadzidło
Gość
Sęk pol Kadzidło
Gość napisał(a):Aluhaus mam, wymiana po starych drzwiach z marketu budowlanego (dziadostwo).
Gość
Aluhaus mam, wymiana po starych drzwiach z marketu budowlanego (dziadostwo).
Gość napisał(a):www.de-ko.pl
Gość
www.de-ko.pl
Gość napisał(a):Też polecam de-ko
Gość
Też polecam de-ko
Gość napisał(a):Jak dla mnie Aluhaus ma lepszą jakość, niepodważalnie. Droższe są te drzwi, ale chyba warto dopłacić za zwiększone bezpieczeństwo?
Gość
Jak dla mnie Aluhaus ma lepszą jakość, niepodważalnie. Droższe są te drzwi, ale chyba warto dopłacić za zwiększone bezpieczeństwo?
Gość napisał(a):Też zamawiałem z salonu Projekt i ten sam producent. Godny polecenia i cenowo i jakościowo.
Gość
Też zamawiałem z salonu Projekt i ten sam producent. Godny polecenia i cenowo i jakościowo.
Gość napisał(a):U nas też Aluhaus. Drzwi montowane na początku roku. Wymienialiśmy drewniane montowane 5 lat temu, jak budowaliśmy dom. Drewnianych nie polecam. Te są szczelne, nowoczesne i zdecydowanie bardziej bezpieczne.
Gość
U nas też Aluhaus. Drzwi montowane na początku roku. Wymienialiśmy drewniane montowane 5 lat temu, jak budowaliśmy dom. Drewnianych nie polecam. Te są szczelne, nowoczesne i zdecydowanie bardziej bezpieczne.
Gość napisał(a):W temacie drzwi, jak dla mnie ważne są też klamki...
Najlepiej taka mosiężna, w stylu retro!
W tej kwestii polecam poszukać w Internecie pod hasłem Artdeco sklep klamki.
Gość
W temacie drzwi, jak dla mnie ważne są też klamki...
Najlepiej taka mosiężna, w stylu retro!
W tej kwestii polecam poszukać w Internecie pod hasłem Artdeco sklep klamki.
Gość napisał(a):Producent drzwi drewnianych Parmax. Dystrybutor na ul. Hallera 31 Raf-Mont Rafał Róziecki
Gość
Producent drzwi drewnianych Parmax. Dystrybutor na ul. Hallera 31 Raf-Mont Rafał Róziecki
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów