- Forum ogólne
- Ceny sali weselnej
Ceny sali weselnej
Gość napisał(a):Chyba sam właściciel się reklamuje Wioletty bo nie ma klientów. Jedzenie średnie, właściciele porażka
Gość
Gość napisał(a):słyszeliście może o sali Zagroda 'Leśna? chyba w łęgu jest czy jakoś tak
Gość
Gość napisał(a):A ja polecam sale Bankietową Deptuła w Kadzidle. Sala jest przepiękna i włascielka bardzo miła :)
Gość
Gość napisał(a):co myślicie o Zajeździe Borowik?
Gość
Gość napisał(a):podobno za duzo zeczy trzeba doplacac 2 tys za dekoracje i tp
Gość
Gość napisał(a):tak to prawda my pytaliśmy o cene w borowiku we wrzesniu w tamtym roku. Za wszystko trzeba płacic nawet za podświetlenie mostku dekoracja {zdziwko} olbrzymia cena i pokorowce na siedzenia cena z komsu.
Gość
Gość napisał(a):a jak sama organizacja wesela wypada? przyznam szczerze, że ta sala podoba mi się najbardziej i zastanawiam się czy warto zaplacić jednak więcej...
Gość
Gość napisał(a):Szczerze mówiąc to nie wiem bo mi tam też się bardzo podobało sala robi wrażenie ale dodatkowe koszty są przerażające. Mieliśmy wesele w innej sali i za to ze paliły sie na zewnątrz światła nie musieliśmy płacić. :)
Gość
Gość napisał(a):rzeczywiście należy wszystko wczesniej policzyć aby później zbyt bardzo się nie zaskoczyć ostateczymi kosztami. Jeśli jednak ktoś był na weselu w Borowiku, bardzo proszę o opinię
Gość
Gość napisał(a):ja miałam wesele w borowiku i za wszystko trzeba dopłacać. na dodatek wszystkie dania poza pierwszym wydawane są po połowę porcji. Niestety większość gości nie miała co jeść. Sala bardzo ładna, ale kontakt z właścicielką to istne ćwiczenie mocnych nerwów. Wiele opowieści teraz słyszę o tej sali i właścicielce...
Gość
Gość napisał(a):Również nie polecam "Borowika". Wystrój sali bardzo nam się podobał i prawie bylismy na nią zdecydowani (należy podkreślić, że pokazywał nam ją taki młody pan i wszystko wydawało się w miarę ok) jednak szczegóły przyszło umawiać juz z właścicielką i niestety zraziła nas tak okropnie, że w rezultacie zdecydowaliśmy się na inną salę bankietową. Właścicielce chyba nie zależy na dobrej opinii a cenę wyrwała z kosmosu, bo sala może i ładna ale bajzel przed salą też jest niezły ;-)
Gość
Gość napisał(a):Polecam salę bankietową "Pod Laskiem"Jednym słowem rewelacja pod każdym względem.
Gość
Gość napisał(a):a gdzie jest ta sala?
Gość
Gość napisał(a):Słyszeliśta że KWADRANS plajtuje? Wlaścicielka nie wypłaca kasy kelnerom a sama nosi sie wysoko.
Gość
Gość napisał(a):juz od dawna maja chyba problemy
Gość
Gość napisał(a):Ja ostatnio też coś o tym słyszałem, ale nie chciało mi się uwierzyć. Widocznie to prawda.
Gość
Gość napisał(a):Ja w zeszłą sobotę bawiłam się na weselu w Hotelu Korona. Bylo świetnie. Jeszcze nie widziałam tak ładnej - schludnej sali. Nie było przaśnych zdobień. Sama elegancja. A jedzenia full.
Gość
Gość napisał(a):sala pod laskiem znajduje się przy ulicy filichowskiego na osiedlu zlodziejowym
Gość
Gość napisał(a):Ktoś był na weselu w Zagrodzie Leśnej. Smacznie tam??
Gość
Gość napisał(a):Co do Kwadransu. Mają problemy. Jestem kelnerem w danej restauracji. Pensji nie widziałem 2 msc. Bogdan nic sobie z tego nie robi. ODRADZAM KWADRANS.
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów