- Sport
- potrzebny dobry stomatolog lub chirurg stom do usuniecia 8semki pomocy
potrzebny dobry stomatolog lub chirurg stom do usuniecia 8semki pomocy
Gość napisał(a):lidia napisał(a):witam potrzebuje pilnie dobrego stomatologa lub chirurga stom do usuniecia 8 semki do ktorej jest bardzo ograniczony dostep bardzo prosze pomozcieDr Brzozowy. Klinika Uśmiechu na Hallera
Gość

lidia napisał(a):witam potrzebuje pilnie dobrego stomatologa lub chirurga stom do usuniecia 8 semki do ktorej jest bardzo ograniczony dostep bardzo prosze pomozcie
Dr Brzozowy. Klinika Uśmiechu na Hallera
Gość napisał(a):Polecam na NFZ przyjmije chirurg stomatolog na Pileckiego. Rewelacja . Polecam w 300 %
Gość

Polecam na NFZ przyjmije chirurg stomatolog na Pileckiego. Rewelacja . Polecam w 300 %
Gość napisał(a):nie wiem czy jeszcze przyjmuje pacjentow ale najlepszyn byl dr Gromadzki
Gość

nie wiem czy jeszcze przyjmuje pacjentow ale najlepszyn byl dr Gromadzki
Gość napisał(a):Mi ósemke rwał dr Adam Dobrzyński z gabinetu Dent Blanche. Dobrze znieczulił i wyjął! Jestem zadowolony.
Gość

Mi ósemke rwał dr Adam Dobrzyński z gabinetu Dent Blanche. Dobrze znieczulił i wyjął! Jestem zadowolony.
Gość napisał(a):Bardzo dobry jest stomatolog chirurg dr Suchcicki. Przyjmuje na 11 Listopada w wieżowcu, neżeli się nie mylę to nr 3.
Gość

Bardzo dobry jest stomatolog chirurg dr Suchcicki. Przyjmuje na 11 Listopada w wieżowcu, neżeli się nie mylę to nr 3.
Gość napisał(a):Ósemka - często bardzo poważna sprawa. Doktor Suchcicki jest na pewno bardzo doświadczonym chirurgiem-stomatologiem. Niestety w moim przypadku po usunięciu trudnej ósemki zabrakło kontrolnego prześwietlenia. Resztki tego zęba usuwałem kilka lat później dzięki dociekliwości innego stomatologa i znowu była chirurgia stomatologiczna ale tym razem już w innym gabinecie. Warto poszukać sprawdzonego specjalisty chirurga, zrobić porządne badania obrazowe przed i po zabiegu (jeżeli był skomplikowany). Unikałbym stomatologa, który świadczy "pełen zakres".
Gość

Ósemka - często bardzo poważna sprawa. Doktor Suchcicki jest na pewno bardzo doświadczonym chirurgiem-stomatologiem. Niestety w moim przypadku po usunięciu trudnej ósemki zabrakło kontrolnego prześwietlenia. Resztki tego zęba usuwałem kilka lat później dzięki dociekliwości innego stomatologa i znowu była chirurgia stomatologiczna ale tym razem już w innym gabinecie. Warto poszukać sprawdzonego specjalisty chirurga, zrobić porządne badania obrazowe przed i po zabiegu (jeżeli był skomplikowany). Unikałbym stomatologa, który świadczy "pełen zakres".
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów