- Forum ogólne
- Najlepsze jedzonko w mieście!!!!!
Najlepsze jedzonko w mieście!!!!!
YIETI napisał(a):mowia ze ostroleka to miasto aptek i kebabow....ale przeciez nie tylko kebaba mozna zjesc w ostrolece{usmiech}co polecacie?
YIETI
Gość napisał(a):Najlepsza jest pizza w American pizza i surówki! pyszne są lody bonano
Gość
Gość napisał(a):a no i zapomniałam dodać da grasso też jest dobra, no co tam jeszcze ?...hmm.... i chyba już to wszystko...
Gość
Gość napisał(a):kebab gringo
Gość
Gość napisał(a):nowy kebab PAKA pod championem jest ok
Gość
Gość napisał(a):a ja uwielbiam pizzę z avalonu. jedyna taka w mieście, bo prawie jak domowa. mnóstwo sera i dodatków - uwielbiam.
Gość
Gość napisał(a):tak jesli pizza to tylko avalon :) jesli kebab to tylko donerkebab czy jak to sie pisze ... jest wypasiony
Gość
Gość napisał(a):jeśli kebab to tylko doner jeśli doner to tylko na piłsudzkiego{ok} na gorbatowa niemiła{dobani} obsługa a nreszta to g....no{dobani}{diabelek}
Gość
Gość napisał(a):Bardzo dobry kebab jest także w Orange i z tego co wiem największy serwowany tu w Ostrołęce .
Gość
Gość napisał(a):Dwie kawy i dwie wuzetki. I co jeszcze?- Dlaczego dwie kawy i dwie wuzetki?-Kawa i wuzetka są obowiązkowe dla każdego. Bijemy się o "Złotą patelnię".- Dobrze, pani pozwoli dwa razy zestaw obowiązkowy.-Szatnia też jest u nas obowiązkowa!
Gość
Gość napisał(a):apropos donera na gorbatowa obsługa chyba z księżyca wczoraj usłyszałem tam czego{zly}{zly}{zly}{zly}{zly} głupie wieśniary {diabelek}które poczuły smak miasta{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}przynajmiej drugi lokal był[koło dworca] był super tylko ta szefowa i ta pożal się boże jej córka{dobani}{gafa}{jezyk}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{di abelek}{diabelek}
Gość
Gość napisał(a):córka szefowej niby uczy mnie o matko jaka to jełopa ni to kobieta ni facet{gafa}{gafa}{gafa}{gafa}{gafa}{gafa}{gafa}{gafa}{gafa}a le upie....rdliwa to jest żaden mĄdry facet jej nie zechce chyba że na kasę poleci bo faceci są materialistami{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabe lek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabe lek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabe lek}{diabelek}{diabelek}
Gość
Gość napisał(a):Kochanie! Dolej trochę więcej wody. Jakaś oklapła jestem dzisiaj. Mówię pani...- Pani Iwonko, pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił.- Trzeba dać napis, żeby wpuszczać tylko w krawatach. Klient w krawacie jest mniej awanturujący się
Gość
Gość napisał(a):ja tam polecam kebab na oś stacja nie wiem jak sie nazywa ale byłem milo zaskoczony było dużo i smacznie ciekawe tylko jak długo będą dawać tak duże porcje {ok}
Gość
Gość napisał(a):rastauracja AUGUSTYNIAK to jest prawdziwe jedzonko, a nie smierdzace kebaby i pizze... niestety w weekend zamkniete...:(
Gość
Gość napisał(a):Tak, to nam wskazuje na to, że życie stawia przed nami ciągle coś nowego. I to jest raz. A po drugie, musimy mieć jednak różne warianty. I to jest dwa. I dlatego proponuje wariant następujący: A gdyby tu było nagle przedszkole. W przyszłości!
Gość
Gość napisał(a):KEBAB PAKA pod Championem jest naprawdę WYPAS{ok}
Gość
Gość napisał(a):Żaby jedzą... Ty, Szymek? Jak jest żaba po ichniemu?- Grenuj- O, sam pan słyszy - drenuj.
Gość
Gość napisał(a):na Targorze najlepsze jedzonko :)
Gość
Gość napisał(a):naleśnikarnia w kupcu.
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów