- Rodzice o pociechach
- ortopeda - którego polecacie dla małych dzieci
ortopeda - którego polecacie dla małych dzieci
Gość napisał(a):Dr Gadomski, byłam u niego z córcią na kontroli bioderek. Naprawdę polecam.
Gość

Gość napisał(a):Zieliński :) naprawdę w porządku POLECAM wszystko dobrze wytłumaczy, pokieruje dalej jednym słowem SUPER {usmiech}
Gość

Gość napisał(a):nie polecam dr Mierzejewskiego (robi usg w szpitalu) naprawdę bardzo nie miły{nie}{nie}{nie}{nie}{nie}
Gość

Gość napisał(a):i gurzedy tez nie polecam on to juz zupelnie jest nie miły{dobani}{dobani}{dobani}{dobani}{dobani}{dobani}{dobani }{dobani}{dobani}
Gość

Gość napisał(a):i gurzedy tez nie polecam on to juz zupelnie jest nie miły{dobani}{dobani}{dobani}{dobani}{dobani}{dobani}{dobani }{dobani}{dobani}
Gość

Gość napisał(a):Podajcie numer telefonu do dr Gadomskiego{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):dr. Zieliński nie jest ortopedą. :?)
Gość

Gość napisał(a):a właśnie że jest {diabelek}{diabelek}{usmiech}{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):podajcie nr do zielńskiego
Gość

Gość napisał(a):proszę o nr do dr zielińskiego
Gość

Gość napisał(a):mojemu dziecku pomógł dr Przeżdziecki {usmiech}
Gość

Gość napisał(a):Proszę o podanie namiarów do dr Zielińskiego lub innego, którego polecacie dla 3-latka - wykręca mu się kostka do środka i jestem przerażona w jakim tempie to następuję. W centrum drowia dziecka zapisy na neastępny rok a ja potrzebuję już , nawet prywatnie, byleby skutecznie i stosunkowo niedaleko . Prosze o pomoc Mamy i Tatusiów!!
Gość

Gość napisał(a):podnoszę temat
Gość

Gość napisał(a):A co się dzieje? Mój synek miał problemy z nóżkami, ortopeda akurat nam nie mógł pomóc. Jakoś tak przypadkiem się przejechaliśmy do http://akupunkturapokrywka.pl/ bo mi kuzynka poleciła, że ich dzieci nakłuwał jak miały problemy z brzuszkami akurat. No i w przypadku naszego malucha się okazało, że jakoś nerwy były uciskane i dlatego ciągle płakał i go bolało, jakaś taka skomplikowana sprawa. W każdym razie ponakłuwał nam maleństwo i jest cacy. : )
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów